icon

Ako si získať bohatého manžela?

20. dec 2023

Tu na koniku mam niekedy pocit, ze vsetky zeny maju za manzelov milionarov. A tak ma to zaujima, kde ste na tych muzov prisli? Ako si najst manzela pri ktorom sa budem mat dobre? Vacsinou stretavam len muzov s priemernym alebo podpriemernym prijmom.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
bessie12
20. dec 2023

Každý z nás má určite limity. Tiez som pracovitá, ale v práci by som chcela dosiahnuť vyšší cieľ. Preto sa chcem začať učiť ďalší cudzi jazyk a zlepšiť sa v angličtine. Byt finančne zavisla na niekom nie je boh vie co. Moj muž zarobí dostatok peňazí. Ale co z toho? Peniaze nie sú všetko. Na dovolenku ideme max na Slovensko. Teraz prvý krát, za ten cas co sme spolu ( dnes je to presne 2,5 roka ), sme isli na krátky výlet a aj to "len" krajine kde žijeme. Inak na žiadne dovolenky ako chces napr ty nechodime 🤷‍♀️ nemáme to za potrebné. Radsej tie peniaze odkladáme na iné veci ako sú nejaké exkluzívne dovolenky.

lenkakravcova
20. dec 2023

Záleží na tom, čo hľadáš.
Neviem či je môj manžel bohatý alebo nie, podľa tvojich kritérií, ale vie nás (5 členmi rodinu) zabezpečiť z jeho platu.
Som s ním už od konca strednej školy, takže sa poznáme roky, keď ešte nebol s príjmom na tom vôbec dobre 😃 (proste študenti).

Inak len tak zo srandy, dnes som pridávala na našu stránku muslimov zoznamku, a dvaja zahraniční tam hľadajú manžela, všetko finančné zabezpečia (manželku aj deti vo všetkom), len chcú aspoň 4-5 deti, majú podmienky ako aby žena mimo domu vôbec nepracovala.. 😃 takže aj takéto kritériá môžu takíto muži mať.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
dusankomoj
20. dec 2023

Aj ja chcem bohatého🤑🤑🤑,len ten muž,čo mám mi ho nechce dovoliť😭😭😭🤣🤣🤣

lenkakravcova
20. dec 2023

@chodec15 vieš čo, ale to je dané náboženstvom 🙂 to není len taký výmysel od buka do buka. Polovica sveta tak žije, pretože to považuje za správne - takéto rozdelenie práv a povinností.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
katka700
20. dec 2023

Na MK sa darmo pýtaš 😂 zadaj do youtube how to level up a nájdeš kopec materiálu na "štúdium" sú rôzne programy (na koľko úspešne netuším) a uzavreté skupiny. Chcieť muža na ktorého sa môžeš (aj finančne) spoľahnúť a hlavne v dnešnej neľahkej dobe je normálne. Len nie je dôležité aby iba zarábal ale aby bol k tebe aj štedrý. Chlap čo síce zarobí 5k ale všetko platíš napoly je ti rovnako nanič ako jedinec ktorého životné ciele sú robiť 30 rokov v tej istej práci za ten istý plat hlavne ze je čas valat sa na gauči s fľaškou v ruke.

suge
20. dec 2023

@suve99 Možno aj to.🤭

klementinka58
20. dec 2023

Tak lepsie vzdy plakat v BMW ako v trabante 🙂 Kamarat je dobre zarabajuci a on si dlho nemohol najst partnerku. Kazda sla len po majetku. Kazdej potencionalnej dal 200e nech mu vyberie nejake taniere do domu, vtedy staval dom. A vybral si tu ktora kupila taniere za 30e a zvysnych 170e doniesla ako vydavok. Slobodnu mamicku s dietatom, ktora robila pedikuru v kupeloch. Tam sa aj zoznamili. A uspesne zvladla tu jeho skusku 🙂 Ostatne napadnicky sa stazovali ze za 200e sa taniere kupit nedaju, ze je to malo, prip minuli vsetko. Takze existuju aj take pekne romanticke pribehy.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
20. dec 2023

@chodec15 Nie, myslím aj tu, na Slovensku. Aj v takej Saudskej Arabiii kde majú aj rychlovlaky 😃
Kade-tade po svete 🙂
Práveže väčšinou tam, kde muži zarobia malo, rovnako aj ženy, musia robiť obaja.
Logicky, keď muž zarobí dosť, chce si skôr večer oddýchnuť, nie ešte vyberať deti zo školy škôlky atď, čiže tieto práce sú potom na manželke, ktorá inak do bežnej práce nechodí

katka708
20. dec 2023

Mnohé ženy si nenašli bohatého muža. Našli si muža s priemerným platom a časom sa vypracoval.
Ja som môjho podporovala a postrkovala aby to riskol keď sa naskytla šanca a za 10 rokov práce je niekde inde a teraz pomáha s kariérou mne

mamamasama
20. dec 2023

V prvom rade si zarob ty. Potom príde aj ten bohatý chlap. Bohatý chlap nepotrebuje lemru.

autor
20. dec 2023

@klementinka58 neviem ci je to romanticky pribeh. Mozno by bola lepsia aj ina zena, ved zas kupit najlacnejsie smejdy tiez nie je najlepsi pristup k zivotu. Vyberat si partnera cez test, no neviem

autor
20. dec 2023

@mamamasama ja zarobim dobre. Len sa chcem mat lepsie

klementinka58
20. dec 2023

no vidis, bohaty muz rozmyslal inak ako stylom ze kupila najlacnejsie smejdy a ta dotycna si ho tym prave ziskala. Spolu su uz tusim 5 rokov, maju aj spolocne dieta a velmi pekny vztah

petronelag
20. dec 2023

@mamamasama Bohatí muži si môžu vybrať a často si vyberajú zo svojho prostredia, hľadajú ženy na úrovni a niektorí ich často aj menia.

princess59
20. dec 2023

Nečítala som všetko ale podľa mňa je to vo väčšine prípadov o Tom aké postavenie máš aj ty. Ak pracuješ niekde v kancelárií, na odbornom mieste alebo podnikas väčšinou si obklopená ľuďmi, ktorí majú +- rovnaké postavenie ako ty, takže ak pracuješ vo výrobe za pásom ťažko sa obklopiš úspešnými biznismanmi....

katka700
20. dec 2023

@klementinka58 Tak to je dosť trápna skúška, vybrať najlacnejšie tvrdené sklo z ikea dokáže každý. Ale asi hľadal lowcostovu partnerku a našiel ju.

klementinka58
20. dec 2023

@katka700 neviem ci je to trapne, podla niekoho mozno ano. Ale dozici jej aj jej dietatu rovnaky standard ako ma on, peniaze su spolocne. takze buedu pri nom netrie

mamusa123456789
20. dec 2023

Byt šťastný znamená mať byt BA a chodit na Maledivy? Ty si teda riadne povrchná osoba

tenerifka
20. dec 2023

nemam cas citat vsetky prispevky, ale zaujala ma tema....
Autorka, ked som spoznala svojho muza, nebol ani milionar, ani extra terno......ale vdaka vzajomnej motivacii, vdaka vzajomnemu kladnemu vztahu k praci, a vdaka vidine lepsej buducnosti sme sa posuvali stale vpred (popri 3 detoch), a stale napredujeme. Bezo mña by bol on nula a ja bez neho by som asi tiez stagnovala.
Nejde o to najst milionara, ide o pozitivnu viziu buducnosti so svojim partnerom, uz v zaklade vidis indicie, treba mat vyvinuty aj 6º zmysel, ktory ti napovie, ci je to ten spravny muz....

autor
20. dec 2023

@klementinka58 ten chlap musel mat doma velmi vela tanierov ked vsetky takto testoval 😀

j_m
20. dec 2023

🤔… no, som síce milionár, len píšeš i “menej šikovná” takže neviem, neviem… No, nevadí: skontrolujeme Tvoj rok výroby, stav airbagov, farebný a neporušený kožený obal, opotrebovania a stav podvozku a nabehaný stav. Dúfam, že skúšobná jazda bude zdarma a potom uvidíme… hmm 😉

vroni
20. dec 2023

Bohatý, úspešný a štedrý muž na celý život sa získať nedá. Taky sa dá len spoločne vybudovať. A to stojí čas, námahu a investíciu do vzťahu. Túžba chcem sa mať lepšie nestačí.
Štedrý, uspesny, inteligentný a bohatý muž, ktorý taky už je, hľadá rovnakú partnerku a nie putku domácu a ti, ktorí hľadajú napichane pipiny hľadajú len luxusný madrac na dobu určitú.

dankabetka
20. dec 2023

Ahoj, odpoviem ti na otazku... Kde som prisla k manželovi?... No na VS...boli sme spoluziaci v rovnakom odbore...denno denne spolu, skolu sme skoncili lebo sme sa navzajom drzali..v rovnaky den sme statnicovali. Dovolim si povedat, ze ak by sme nemali jeden druheho, tak ani jeden tu skolu nedokonci... Jedli sme spolu suche rozky, zalievali si vifonku 😂 a pili najlacnejsie pivo..... Krasne spomienky mam.... Ani ma nenapadlo hladat "bohateho zenicha "... Casom sa vypracoval, kym ja som ostala doma na materskej, on riesil karieru...zas som ho len podporila, a teraz podporuje on mna, lebo si potrebujem dohnat karieru , ktora stala kym sme zakladali rodinu...uz nejeme suche rozky a dokazeme fungovat len na jeho plate a este aj dovolenkovat viac krat rocne, pracovat by som nemusela ale chcem...ale to neprislo z neba...vsetko co mame bol dlhy proces...

nikaeli
20. dec 2023

Na druhej strane - ak sa aj teraz vydáš za bohatého muža, všetko čo má, je jeho - a všetko nadobudnuté pred manželstvom aj jeho ostane. Možno si to aj nechá ošetriť právnikom. Ak je bohatý, asi aj niekde býva. Z toho domu ti nebude patriť nič. Chceš žiť bez nutnosti pracovať. Čo by si robila celé dni? on bude makať a ty budeš míňať jeho peniaze? čo mu vieš ponúknuť, aby ťa tak neskonale miloval, že by mu nevadila tvoja rozmarnosť? a čo ak sa rozídete? kam pôjdeš? z čoho budeš žiť? naše reakcie nie sú o závisti, či o neprajnosti. Sú z reálneho pohľadu na život. Aj manželky princov niečo robia, hoc by nemuseli 🙃

milanemila
20. dec 2023

A ty mas aky prijem? Vies ludia sa pohybuju v nejakych “kruhoch” a vacsinou rovny rovneho si hlada. Takze tak ako moj muz by si nehladal nejaku neambicioznu zenu bez potencialu, tak rovnako ja by som nehladala takeho muza.
Ked sme sa pred 10 rokmi stretli, tak nebol bohaty a ja som este studovala. To co mame sme vybudovali spolu a jeden druheho sme podporovali v praci a aj mimo nej.

slniecko5
20. dec 2023

Ideš na to zle, tieto veci sa budujú dlho a spoločne, sú výsledkom spoločných dobrých rozhodnutí. Tu platí, že cesta je cieľ, nechci len ten cieľ🙂. Chci kvalitný vzťah.