Ako som mala reagovať?
Ahojte, prišla som domov a priateľ vari guláš. Len som ho poprosila, nech keď bude dávať lečo mi odoberie čistú porciu bez leča. Nič viac. Alebo nech zavolá mňa a ja si to urobím. A on? Hodil varechu o zem a nabíja s vecami okolo seba. Hovorím mu nech netrieska, pretože to je na migrénu ( reálne mi ich hluk spôsobuje) a on to robí ešte viac. Som ja debil alebo on? Nechápem. Čo zlé som urobila? Sme vo fáze rozchodu, ale základná slušnosť.. 😐
@karelova kriste chcela som len odliat jednu porciu bez toho sajrajtu zvaného lečo nič extra som nechcela 😄 úplne základná slušnosť keď niekto poprosí. To ze sa s dakym rozchadzam neznamená ze ho mam úplne u prdele predsa.
@viestta aká je už len toto špeciálna požiadavka? Odobrať jednu porciu kým tam dá zeleninu? To ako vážne toto niekoho zabije? Keď mňa niekto požiada o niečo normálne a slušne tak mu vyhovie bez debilnych reči aj keď niekedy nechápem ako daný človek zmýšľa. Nič extra som predsa nechcela. On keď chce vývar bez zeleniny tak ju tam nedám alebo si dám len do svojej porcie uvarenú okrem. A on toto schopný nie je urobiť?
Ja varím guláš pre všetkých doma. Jedno dieťa nemá rado lečo alebo varenú papriku, no ja ju tam aj tak dám pre chuť. Keď mu dávam na tanier, naberiem mu bez papriky. Úplne jednoduché. Chlap bez sexu je na nevydržanie. 🤪
Pozri sa, ty vieš najlepšie v akej fáze kto z koho ste. Podľa toho by som sa zariadila. Nechcem guláš so sajrajtom, dám si mastný chleda. Jeho pohľad je, nechce taky aký varím, nech si dá mastný chlieb. Vo fáze rozchodu očakávaš láskavosti?
@karelova lebo? Veľakrát sa opindal lebo niečo nezjem pritom aj keď som na niečo alergická a nie je to moja vina. Priniesol domáce broskyne ci co to bolo. Som na to silne alergická. Vrieskal na mňa ze zhnili a ze som sa toho ani nedotkla. ❓❓ A to xkrat takto bolo.
@zoro9836 nejak sme spolu dospeli k tomu ze nevieme fungovať a bude lepší rozchod. On si príliš lipne na jedle a na jeho pravidlách a ja som skôr taká že neísť proti samej sebe ale zároveň sa aj snažiť vyhovieť lenže tiež moje hranice trpezlivosti sú trošku dotknuté. Napriek tomu mu nedávam pocítiť ze je pre mňa na obtiaž nejaká jeho požiadavka. Ale za dobrotu na zobrotu
Si hrozne otravná osoba a to citam iba tvoju diskusiu 🙄 existovať s tebou v jednom priestore, to si zaslúži človek medailu.
Rozchadzate sa, tak o co ti ide? Venuj energiu radšej na niečo prospesnejsie. Naco meditujes nad nesmrtelnostou chrusta? Nechaj ho žiť, ty si zi svoj život 🙏
@karelova otravná akože kvôli čomu? No ty zato asi budeš vždy veľmi pozitívne naladená ze?
Na toto ja fakt nemam 🤣🤦🏼♀️ vdaka Bohu, ze take osoby nemam vo svojom okolí. Adios
@karelova na podobne. To si hovorím aj ja. 😄 Vďaka bohu ze ľudia s tvojim naladením nie sú v mojom okolí.
Ked za rozchadzate tak pockaj ci ti ten gulas vobec ponukne a nie hned "odoberas" pre seba porciu.
Zakladna slusnost. Ponukne, bude v nom leco, slusne odmietnes.
@tykat dohodli sme sa ze dnes vari on a ze vari guláš. Tak ako sme sa dohodli včera ze ja robím dusené.
Ze sa ti to chce celý deň riešiť. Budúci ex varil nejaký alternatívny guláš (milujem guláš aj leco. Ale rozhodne nie v jednom hrnci). Ty si taky nechcela, on sa zdul a robil divadlo. Teba to celý deň žerie. Máš potvrdene, že jeden k druhému nepasujete, všetko je ako byť ma. Ty budeš jesť, čo chceš a on sa môže zduvat, koľko chce.
@vroni len mi to jednoducho mozog nepobral načo toto bolo nutné. Po mojom "dotaze" ci požiadavke mal povedať ze mi neodoberie a hotovo. Keď je to problém. Alebo ze urob si to sama. Ale tak hneď hádzať vecami? Skratka to neviem pochopiť. Netrápi ma to ale načo si takto obťažovať deň
Lebo on to bral ako urážku, že varí a ty ešte vymýšľaš, že to nechceš tak, ako on navaril. Proste urazene mužské ego a nedostatok sexu k tomu. Už chápeš?
Veď práve. Teba dráždi jeho reakcia, jeho dráždi tvoja, navzájom sa nechápete a považujete toho druhého za toho, kto je mimo. Proste rozchod na spadnutie, vybicovane emócie a povedať v nevhodnej chvíli dobrý deň môže byť dôvodom pre tretiu svetovú. Najvyšší čas ísť od seba, nič iné nepomôže, tie zabomysie konflikty majú tendenciu sa stupňovať.
Jednoducho ste vo fáze rozchodu, zrejme je dusno napäté vzťahy tak človeka už rozzuri úplná banalita, neospravedlnujem ho.
Priznaj si, že už ste vo fáze, že vám na druhom vadí aj to ako dýcha. Tak to konečne utnite a žite si každý po svojom, vo svojom. Nebudete sa naťahovať o guláši, broskyniach o ničom. V tejto fáze sa pohádate aj o tom, že slnko zapadá na západe, nie to o debilnom guláši s lecom ci bez leca.
Zrejme nie je zmiereny so situaciu medzi vami dvoma. Tu vobec nejde o jedlo, jeho stve ze si v klude a netrapis sa tak ako on. Mozno cakal ze budes vyplakavat a teba sere len to leco😆, ublizila si jeho egu...Nevsimaj si ho, nerozoberaj jeho reakcie, ak si stotoznena s rozchodom tak aspon ty neries blbosti. Poziadala si ho slusne, ak s tym ma problem, respektuj to, ustup a rob si svoje.
@whatever1 veru v kľude som. A prečo? Lebo som sa vytrapila v čase keď on problémy ešte nevidel a nevnímal. V čase keď som mu komunikovala ze mi chyba objatie ze sa už takmer nerozprávame.. Kde mi hovoril xkrat ze som pribrala (hmotnosť mam stále rovnaku 50 kg) ze načo sa maľujem.. Vysmial mi pekne prádlo ktoré som si dala v jeden večer keď sme mali dôvod oslavovať.. Ako žena som sa cítila dlho na dne nechcena a nepritazliva slonica. Vtedy som sa trápila tajne plakala snažila sa rozprávať. No každá žena má hranice a tie moje už prišli. Povedala som si dosť je koniec. A aj keď to nejde aby sme šli od seba hneď (financne) už spolu oficiálne nie sme a asi máš pravdu jeho to trápi až teraz keď je definitívny koniec. Mňa to trápilo až nad moju unosnu mieru počas diania keď vznikali problémy boli hádky a bola som vzduch. Žena si poradí 😃

Fáza rozchodu a on ti vytvára a ty máš špeciálne požiadavky a ešte sa čudujem... 🤔
Zrejme nejaký dôvod na rozchod tam je, na čo to ešte naťahujete?