Ako ste dosiahli, že susedia nahlásili pravdivé údaje o počte osôb v byte?
Kazdy rok sa v dome spisuju osoby, resp. pocet osob, ktore obyvaju byt. Tieto udaje su potrebne, aby sa spolocne naklady spravodlivo rozpocitali. V dome zije dost rodin, kde ludia maju deti, pripadne zije v byte viac ludi, no nahlaseny je len jeden ci dvaja. Tych, ktori uvadzaju pravdivy pocet, je minimum. Nechodia ani na schodze, nestaraju sa o nic. Kazdy rok napr. susedia odvedla uvadzaju, ze v byte su len dvaja. Pravdou je, ze su styria. Vieme to vsetci, upozornenie, ze aj deti maju byt nahlasene, viselo aj vo vytahu aj na vchodovych dverach. Napriek tomu si ponahlasovali opat mensi pocet osob. Spravcu to tiez hneva, ale nevie s tym pohnut. Ako donutit ludi, aby uvadzali pravdive informacie do kazdorocne spisovanych udajov?
Chápem že ťa to štve, ale nejaké náhodne kontroly správcom alebo niečo sa musí dať predsa nie? U nás je to na m2 čo zase štve mňa, lebo mám byt 3+KK a bývam sama 😄 a platím toľko a možno aj viac , čo sú tu rodiny s deťmi a so psom 🤦

@mistymay33 a ja píšem, že u nás sa to rozratava na byt bez ohľadu na počet osôb. Jedno aj druhé je v súlade zo zákonom.