icon

Ako ste sa stretli s partnerom?

mimol
30. mar 2016

Ahojte, tak po minulej teme zakladam novu, lebo sa mi velmi pacilo ako krasne ste mi kazda jedna z Vas opisala Vas vztah kam chodite a vyjadrili ste sa aj k problemu platenia. Naozaj to bolo pekne a prijemne citanie ako ste si pospominali na zaciatky Vasich vztahov. Teraz by ma zaujimalo, ze ako ste sa spoznali so svojimi muzmi, priatelmi, byvalymi? Ja som si totiz nasla vztah po dlhsej dobe. Naozaj dhsi cas som neprichadzala do kontaktu so zaujimavymi muzmi. Nikdy som si nezacinala s hocikym. Tak chcem vediet ako to bolo u Vas, Kde ste stretli svojich muzov, kto bol iniciativnejsi, aky rychly spad mal Vas vztah a podobne 😉

uzanka16
31. mar 2016

@natalym no ktovie ozaj kolko takych vzniklo 🙂

verronicka
Autor odpoveď zmazal
natalym
31. mar 2016

@mircalla Keď si spomínala oboch som si myslela. Prepáč, som len zvedavá.

yollanda
31. mar 2016

Nas vztah bol ako telenovela. Stretnutie na chate! Ja som sa zamilovala na prvy pohlad. Nikdy som na lasku na prvy pohlad neverila, az som sa sama presvedcila. Dva tyzdne som rozmyslala, ci sa s nim skontaktovat, alebo nie.... Zavolala, stretli sme sa, chodili von a ked som sa ja vyjadrila, ze chcem viac, tak cukol. Po tyzdni dosiel, pozval ma von. Nic sa nestalo, bol divny, tak som si povedala, ze koncim definitivne s trapenim. Dalsi tyzden sa ozval stylom :"minule som ti chcel nieco povedat, ale nechame to na inokedy". Ja s hrdostou, ze nebudem vyzvedat, som to nechala tak. Bola velka noc, cize lez som isla do roboty, kde sme sa mali na zaver stretnut, ubehli 4 dni. Schudla som tri kila medzicasom od nervov. 10 min pred rande ma chytila brutal srajda od nervozity a napatia. O 18.00 sme zatvarali a ja som v krcoch srajdila do 18.15. Hanba na tri zimy. Potom sme isli do baru, kde sedela jeho byvalka. Rychlo sa rozutekal prec. Utekala som s nim. Trvalo mu 2 hodiny, lez sa vyjadril, ale vyklopil, ze ma lubi. Celu noc som nespala a okrem toho, ze sme spolu uz 15. rokov aj s chodenim, bol to pre mna top den zo vsetkych dni. Ani narodenie deti a svadba nepredcia tento den. Brw. 2.4. mame 15. vyrocie

veverickav
31. mar 2016

klasicky....na studentskej diskoteke...akurat ze on uz nebol student, len s kolegami boli na akcii.... z jeho slov to bola laska na prvy pohlad, ze ked ma zbadal, tak vedel 🙂 mna zaujal preto, lebo vedel tancovat 😀 a hned som vedela, ze je to typ muza, ktory nechce nieco kratkodobe, ale chce mat vazny a seriozny vztah, ja som nasledne odisla cez prazdniny do zahranicia, a asi rok som si triedila myslienky, ze ci ho aj ja tak strasne chcem ako on mna....po roku sme sa zobrali, a taka som stastna,,,,ako blcha 😀 😀 😀

natalym
31. mar 2016

@yollanda Ty kokos, ale tú sračku si si zapamätala........ 😀 😀 😀

ariannazara
31. mar 2016

My sme sa stretli na disko ked sme mali 15-nást 2 tyzdne nas to drzalo potom sme sa "rozisli"on zacal s mojou kamoskou chodili spolu rok a pol, potom sa rozisli nejako na FB sme si napisali isiel sa mi vyplakat odvtedy sme spolu 4 roky planujeme svadbu ;)

zazana22
31. mar 2016
Používateľ zazana22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zazana22.

@ariannazara to je presne dokaz, ze prava laska si k sebe najde vzdy cestu ;)

ariannazara
31. mar 2016

@zazana22 joj vies co doteraz sa smejeme :D ze tolko sme sa neznasali a neviem co a nakoniec sme sa aj tak stretli pritom ja som velmi von ist nechcela lebo som mala frajera dajako ma presvedcil a uz to islo :D ja verim v OSUD ;)

zazana22
31. mar 2016
Používateľ zazana22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zazana22.

@ariannazara tak tak, co sa ma stat sa stane! ;) nech sa tomu akokolvek branime. A ako moja mamka hovorieva, zapovedaneho chleba sa najviac najes.

2veronka7
31. mar 2016

@cmulinko kraaaaasne a mile 🙂

janickacrazy
31. mar 2016

my sme sa zoznámili na internetovej zoznamke a na 4.deň od nášho vzťahu ma požiadal o ruku 🙂 povedala som áno a ked som všetkým oznámila, že sa idem vydávať, tak hotovo, celá rodina hore nohami, všetci ma odhovárali, že sa dobre nepoznáme, bla, bla.... rodičia šaleli, ešte aj babka vtedy 89ročná mi prišla osobne dohovoriť 😀 no samozrejme, že som si nedala povedať, sme spolu 7 rokov a sme šťastní stále 😝

amairim
31. mar 2016

@janickacrazy kokooos, teda citam s otvorenou pusou. Tvoj nick ta pravdepodobne vystihuje uplne presne... Prajem este vela spolocnych rokov s manzelom 😀

nunusimi
31. mar 2016

tak my sme sa spoznali na cvicaku :D byvaly frajer mi kupil psa, ktoreho trebalo vycvicit. Kamoska z VS mala spoluziaka zo SS, ktory mal cvicak, ale tak uz tam len tak posedavali chalani miesto cvicenia. Sli sme za nim, on sa dodnes smeje, ze nase prve stretko som vyzerala jak pustulacka :D v modrej vytahanej bunde, no ved ku psovi... Nikdy by nebol povedal, ze si ma vezme. To som mala frajera este. Chodila som teda na ten cvicak so psom, ale z cvicenia psa boli vykecavacky s partiou, potom rozne chaty a zurky, ani neviem ako som to vsetko tajila pred vtedajsim, no on to citil, ziarlil, raz sme mali nejaku oslavu na cvicaku a dosiel mi robit cirkus 🙄 otrasne to bolo, tak som ho nechala. No a nejak sme sa s mm fyzicky pritahovali, ale ja som nechcela skocit do dalsieho vztahu, ale tak chemia bola silnejsia, tak sme sa dohodli, ze tak nezavazne.... Tajne, aby kamosi netusili :D sme sa stretavali, to bolo najkrajsie :D No a dnes mame z toho nezavazneho vztahu 2 deti a 10 rokov manzelstva :D Odtajnila ho inak moja mama 😀 ked ho sla pozvat na svoju 50ku! Ona asi vedela viac ako my. Chalanov poznala, lebo partia chodila k nam na chatu a aj psa sem tam sla mama zaniest chalanom, ked som ja bola dlho v praci :D :D :D

natalym
31. mar 2016

@nunusimi Pozdrav mamu. Mamy vedia všetko. 😉

janickacrazy
31. mar 2016

@amairim no asi som trošku šialená, priznávam 😀 a dakujem

0silvia0
31. mar 2016

@janickacrazy no a od zoznámenia po svadbu prešiel aký dlhý čas? 🙂

natalym
31. mar 2016

My sme mali tak s mužom, že sme boli rozídení asi dva roky, ani list, ani stretko nič, on mal frajerku, ja frajera, potom sme sa stretli a za dva mesiace bola svadba. Tí čo nepoznali celý príbeh sa išli zblázniť.......Bola sranda. Dnes ma napadne či to predsa nemalo byť inak, ale pravdepodobne by to vždy skončilo takto, tak čo už. Máme pekné deti. 😉

sandra551
31. mar 2016

Na dovolenke - dámskej jazde 🙂

janickacrazy
31. mar 2016

@0silvia0 prešlo 6 mesiacov, ale to len preto, že som chcela mať svadbu v lete, vybavovať sme ju začali oveľa skôr

0silvia0
31. mar 2016

my sme sa zoznámili na oldiesparty 🙂 Ja som mala 25, on 36 🙂
Strašne som ho nechcela, mala som za sebou rozchod po 5-tich rokoch a chcela som si chvíľu užívať slobodná a bez chlapa, vypýtal si aj číslo na mňa, dala som (v pripitom stave), ale doma som sa zatajovala (trapka...), ale nakoniec som si to rozmyslela, stretli sme sa a tento rok budeme mať pätnáste výročie svadby 🙂

mima89
31. mar 2016

krasna tema 🙂

Ja ako mlada 21 rocna maminka, cerstvo po odstahovani sa mojho byvaleho, nechcela som riesit dalsi vztah, a ani som nemala moznost niekam ist, kedze som mala rocne dietatko... obcas som si pisala s niekym na pokeci ...
Muz bol tiez cerstvo po rozchode, tiez si pisal s viacerymi... Ked sme zistlili ze byvame 4 km od seba, dohodli sme sa na stretnuti na kave, pokym mala na obed spala 🙂 Nie v ten den ,ale asi po troch tyzdnoch...

Baby neuverite, ale hned ako som ho zbadala, vedela som, ze my dvaja spolu budeme...bolo to take uvolnene stretko, kde sme sa obaja nemuseli na nic hrat a vymyslat temy konverzacie, jednoducho to bolo take spontanne ako keby sme sa poznali roky...
A odvtedy sme boli spolu, za rok som sa nastahovala k nemu a jeho rodicom, vzali sme sa, a po dalsom roku sme mali synceka 🙂 a to som si hovorila po rozchode s byvalym, ze nikdy sa nechcem vydavat, nikdy nechcem mat druhe dieta :D clovek mieni, osud meni...
po roku a pol spolocneho byvanai u svokrovcov sme prisli na to, ze s dvoma detmi uz potrebujeme viacej sukromia a tak sme kupili byt...

malo to takto byt, verim tomu, ze sme sa nasli : ) obaja sme si presli nepeknymi vztahmi tak to bola odmena 🙂 sme spolu 4. rok, 2 roky manzelia a verim, ze spolu aj ostaneme 🙂

meusicka
31. mar 2016

manzelova kapela mi hrala na stuzkovej.... tam som si ho zbezne vsimla a potom dalsi vecer sme sli partia spoluziakov na disku a tam sme sa spoznali blizsie.... uz je tomu viac ako 16 rokov. z toho sme viac ako 10 uz manzelia. 🙂

natalym
31. mar 2016

@mima89 🙂

natalym
31. mar 2016

@mimol Dobrú tému si dala, takú pozitívnu. Super.

trdelnik234
31. mar 2016

@natalym Hej , super tema. Furt chodim pozerat, ci nie su nove prispevky, dobry relax.

natalym
31. mar 2016

@trdelnik234 Zlepšilo mi to náladu. 🙂

nikita1269
31. mar 2016

môj manžel si ku mne prisadol na lavičku a bolo 🙂 🙂 🙂

lubina
31. mar 2016

my sme sa zoznamili s mojim mm na kurze z prace, v zahranici... a aj ked preskocila iskra, tak sme to brali tak, ze sme z iných statov, takze to asi velmi nebude fungovat...no a coskoro oslavime 12 vyrocie nasej svadby 😉

alexandra206
31. mar 2016

Stretli sme sa na pokeci po týždni písania sme sa stretli u mňa keď naši odišli na ples stretko sa pretiahlo až do 4rana a od vtedy sme spolu už 4roky ...Mame dve krásne detičky a 3tie na ceste