Ako trávite večery s manželmi?
Chcem sa len dozvediet,co vsetko robite po veceroch,ked sa vasi muzi vratia z prace.
1. Kedy dojdu z roboty, 2. co robite,a 3.kedy idu spat.Zda sa mi,ze aj ked mm je doma vecer,ze sa mi venuje malo a pritom chodi spat dost neskoro a tvrdi,ze jeho TV a spolocne "gaucovanie" len unavuje...Tak hladam,co ostatnych muzov bavi.Dakujem za odpovede.
domov pride tak okolo 17-tej, prve co urobi je ze zapne telku, pc...na 5 minut sa pohra s detmi, a sadne si k telke a pozera sport, potom ide na hokej (bud pozerat, alebo hrat), futbal, bedminton..vrati sa okolo 8 ak nejdu niekde popijat.. a vikendy? jak slobodny mladenec, po akciach, a cele doobedie vyspava.. asi tak.. na vsetko sama..
nie sme svoji, ale odpoved ti mozem dat aj napriek tomu... chodi z prace okolo 15,00 - dam mu jest, ideme na nakup, ked treba, porozpravame si zazitky z celeho dna, popripade posedime s nasimi v kuchyni, potom zaspime, pozrieme si telku alebo on je za pocitacom a ja sa ucim, pride ani nevieme ako vecer, tak sa ideme umyt a spat 🙂 ale ked je piatok, tak to zvykneme ist do nakupneho centra a vecer niekam do restauracie... v sobotu zas chodievame von s kamaratmi alebo do kina... tak rozne, vzdy sa nieco najde 🙂 teraz po veceroch spolu vacsinou balievame darceky 🙂
Môj chodí domov okolo 18tej, naje sa nachystá mi vaničku pre malú, zväčša sadne pred TV alebo PC, poprípade opravý čo potrebujem alebo sa venuje staršej dcérke. Tú dáva spať okolo 21:00 a drvivú väčšinu pri nej zaspí.....
uspavame deti, kazdy jedno 😀
Moj chodi z prace okolo 18:00, obcas nieco navari, alebo ja navarim, hra sa s malym a okupe ho a drobec ide spat okolo 19:45. Potom nieco poupratujeme, muz ide na PC alebo sa len tak rozpravame, pozerame film, sem tam sa pohadame alebo mame sex a ideme spat. Cez vikend on rano vstava s malym a ja mozem v sobotu spat dokedy chcem a potom spolu poriadime, potom uz program zalezi od toho ake je pocasie pripadne co ma kto na plane. Sem tam moj muz ide s kamosmi na pivo a sem tam ja s kamoskami, ale vacsinou sme spolu doma a vsade chodime spolu, az si s toho sem tam lezieme na nervi 😝
ako citam vsetci rodicia deti maju rovnaky stereotyp 😒 jedlo, telka, spat..niekedy vino k tomu, niekedy sex. Teraz cez zimu to iste aj my, TV nemame ale pozerame filmy na pc, obcas niekto pride vecer posediet, obcas sa ucim...z tejto kazdovecernej hybernacie ma oslobodi len to ked ide malicka k jej tatkovi...to okamzite ideme von.
Ja sa tak strasne tesiiiim na leto...po praci sa da este na par hodin niekam vyrazit na bicykli, peso sa poprechadzat, grilovacky posedenia na zahrade do neskorej noci.....stale je co robit
NEZNASAM NEZNASAM ZIMU
Som to tu precitala cele v marnej nadeji ze niekto ma nejaky typ na nieco zabavne co sa da robit po veceroch doma..ale sme na tom vsetci veelmi podobne
mm chodi domov medzi 14 tou a 18tou - zapne pc, vyzlecie oblek, oblecie teplaky, ojedinele sa venuje synovi max pol hodinu, teda ked varim tak aj dlhsie resp. mu pusti rozpravku naveceriame sa a ide k pc a tam je do polnoci debati s kamosmi pri hrani s prestavkami na cigu 😒 ja varim, upratujem, ukladam a sprchujem dieta a ked konecne zalomi tak si pustim telku a bud sedim tu alebo hackujem a teraz ako tehoska uz o deviayej chrnim - cize nic moc 😖 ale aspon sa neflaka po krcmach 😅
ako to tu citam, je to fakt viac menej vsade rovnake a viac menej je vsetko na zene 😒 Moj muz chodi domov cca o 17h, naje sa, osprchuje, sadne pred tv alebo k pc... obcas sa zahra s detmi, ale to ho musim vyslovene poziadat, aby isiel za nimi do izby. Na gauci by sa s nimi blaznil, ale hrat,to nie. kupe ich viac menej on, ja nachystam postele, mladsieho syna tiez len ja uspavam, s tatom spat nepojde a potom spolu pozerame tv,rozpraveme sa, to je kazdy vecer.Obcas chodi na vikendy k mame za kamaratmi.tu nechodi nikde, pristahovali sme sa sem, nema tu moc kamaratov, len kolegov z prace... Ak doma treba nieco urobit, ako navrtat policku a pod, tak mu to musim hovorit dost dlho, kym to urobi, aj to ma okolo toho milion vyhovoriek. Ale na druhej strane, v nedelu viac menej vari on, ja malokedy...
Kupila som aj clovece, ze by sme hravali po veceroch, alebo by som velmi chcela scrable, ale podobne aktivity ho nezaujimaju...
my máme momentálne bojové podmienky keďže prerábame dom, ale za normálnych okolností to kedysi vyzeralo asi takto - mm robil na intráku kde sme aj bývali. takže vždy okolo tretej som išla s našou fenkou zojou vonku, keď mm skončil v robote prišiel za nami a ja som ho väčšinou poslala na nákup (obchod bol cca 5 min cesty - to aby ste si nemysleli, že som ho chudáka týrala a nútila chodiť nejako ďaleko), my sme ho zatiaľ počkali a potom sme šli spoločne domov. ja som chystala večeru a pomedzi to sa hrala so zojou. mm šťukal do pc. navečerali sme sa, pokecali sme. drahý poumýval riad a potom zdúchol s knihou na wc a hodinku som o ňom nevedela a zase šťukal do pc. medzi 7-9 chodil venčiť zoju. no a potom podľa nálady sme hrali nejakú spol. hru, každý zvlášť šťukali do pc alebo čítali knihu, prípadne sme si kukli nejaký film na pc (telku sme nemali a ani mať nebudeme). no a samozrejme pomezdi to sexík. a cez víkend to bolo rôzne - nejaký výlet alebo posedenie s kamošmi.
no dobra tema... prave dnes sme sa o tom s manzelom pochytili...tiez ked pride z prace naje sa,...lahne pred telku...malej da sem tam jest akurat s tym rozdielom ze ide spat strasne skoro...o pol 9 uz povie ze ide uspat malu a zaspi s nou...ziaden cas pre seba,,,ziadne spolocne chvile... ☹ to sme iba rok spolu... ☹ mala dokonca niekedy zaspi uz o pol 8 a spi celu noc tak tiez nechapem preco sa mi nevenuje...chybaju mi nase spolocne vecery ked sme len cakali kedy mala zaspi a miesto telky sme mohli byt len my dvaja...teraz on je davno posteli a ja na notebooku a pri telke...je to smutne ☹
tichucko zavidim :(, moj pride z tyzdnovky v piatok vecer, ak sa stretne s kamosmi skonci do polnoci v krcme,potom je cely vikend o nicom...:(, ak nie a stihne deti, kym nespia, pohra sa s nimi, sprchne sa, naje sa, pokecame a visi na nete....musi dobehnut zameskane 🙂, je stale unaveny, kde lahne , tam spi, dokaze prespat cely vikend..ak nejdeme v nedelu k nasim alebo jeho sestre, tak nikam....nerad niekam ide, ani kvoli detom a mna to uz doma nebavi, aspon cez vikend by som vypadla, ale zasa nechcem ist sama s detmi, patri predsa k nam...sex?? pomaly neviem, co to je...
myslim, ze zaklad je nemat TV 😀 my uz mame, ale pustame niekedy raz za mesiac, inokedy castejsie, ale bola aj pol roka off 😵 takze po uspani tigra si citame, kecame, pocuvame hudbu, take fajn veci co navodia atmosferu na aku mame zrovna chut 😀
myslim, ze dnesny program v telke je zabijak vztahu a sexu, sak co pocuvam, tak tie s..cky co tam idu, to si clovek povie, ze to uz vsetko stoji za velke one..... same kradeze, vrazdy, nechutni mamlasi a hompalajuce sa casti tiel v prime time.... no nie diky, to musi fakt ubijat chut na vzdrusujuci vecer a vobec nadej, ze taky vecer este po sto rokoch manzelsvta niekto moze mat.... ale to chce mat doma chlapa, co mu tie somariny v TV nebudu chybat...... mm sa vela hybe. prechadzky s malym, behanie, bicykel, takze on nevie len tak sediet a cumiet do bedne. pohyb na vzduchu vseobecne doda chut cloveku aj na ine veci 🙂
čitala som par člankov ,no ja som uplne zhrozena.Ale taky je život.Ja len toľko.Sme spolu 19.rokov.10 rokov sme spolu chodili a 9 rokov sme manželia.Mame spolu 2 krasne deti,musim povedať, mam krasny život. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
moj "takmer manžel" 😀 chodí na tri zmeny takže kadžý týžden u nás vyzerá inak. ked má rannú chodí domov okolo tretej. naobeduje sa a ja idem von, on si zatial oddýchne, ked prídeme hrá sa s malým, ja zatial porobím čo treba okolo domácnosti. večer ked malý spí on je pri pc a ja sa učím alebo pozerám telku. nám to tak vyhovuje.pri nočnej je to skoro rovnaké ako pri rannej. Pri poobednej je to naopak, ráno je s malým kým varím a upratujem poobede je v robote, domov chodí okolo jedenástej. ja sa vtedy učím a on sa ide odreagovať pri pc. občas sa stane že vyjde nejaký nový film, tak si ho spolu pozrieme. niekedy len tak sedíme a rozprávame sa.
raz za čas dáme krpca starým rodičom a my si ideme trochu vyraziť z kopýtka 😀
mne to takto vyhovuje. ja by som zase nechcela robiť všetko spolu lebo podla mna musí mať človek aj vlastné záôuby
@verion pekne sa číta čo si písala. ale ked budete mať bábo tak potom skús napísať znova odpoved na otázku. lebo ked je už dieťa tak sa všetko dosť zmení.
Hm... zaujimava otazka :D Ked ulozime a uspime deti (cca 8:45): On pracuje na jednom pocitaci, ja na druhom... Takze tolko k romantike. Casto sa kvoli tomu hadame ☹
moj mm chodi z prace ak amdobry den tak o 16h konci inak chodi viac menej okoo siedmen j aby stihlo byt s dcerkou, vzorne sa jej povenoval a potom ked zaspi tak spolu sedime v obyvacke pri vinku v objati, spavat chodime spolu a to zaspavame v objati, azalezi od unavy a este od toho ci nema vela prace este na pc. ak mm cez vikend nieje na brigade ci v robote, tak podnikame spolocne vikendy 🙂 alebo zoberie malu vonka a jasi zatial doma daco porobim ale skor chodime prec. sme spolu 9 rokov a stale ked ideme po ulici drzime saza ruky proste laska aj napriek tomu ze skoro 7 dni v tyzdni robi. tak ked pridu deti, treba dako zivit rodinku, no nie.
No my tiež nie sme "svoji" úradne ale po príchode z práce sa pustím do riadenia, on ide niečo nakúpiť, poupratujem izby, povytieram podlahy, niečo urobím na večeru, nakŕmim svoje tri decká, po večeri nechám upratanie riadu na polovičku, potom im urobí desiatu do školy, ja zatiaľ riešim morčatá a mačku teda upratovanie a kŕmenie, kukneme správy, potom ide so psom von, ja uložim decká a spadnem pred telku, kde už sedí a čaká kedy si vyložím nožky aby mi ich mohol každý večer masírovať. Sem tam nejaký debat popri tom všetkom aj cez celý byt. Spať ideme naraz a potom už čo príde. Buď spánok alebo ..... a potom spánok. A tak dokola. Leto je variabilnejšie.. hlavne víkendy sme von.
nijak .manžel mi nepomáha z ničím ani sa somnou nebavi .pride z roboty ide na pivo pride domov sprcha večera a ide spať ako na ubytovni 😒 😒 😒 ☹
u nas je to takto chlap nervozny unavený z roboty naje sa okúpe zavre sa do izby s PC a TV leží na gauci kuka noviny a hra sa na PC a mi z malým santíme v obývačke ked malý zaspí ja v obývacke a on na PC malokedy si pozreme nieco spolu a vtedy je aj sex nic moc pripadam si ako cudzia žiadna laska nič len biologicka potreba ... vtedy je vsetko krasne :P len nech je sex...
Co je to manzel a travenie spolocneho casu ? Prosim vysvetlit 🙂 .ten moj dosiel o pol osmej z posilky zdrzal sa asi 10 minut a odisiel na pivo...
u nas zalezi podla rocneho obdobia, alebo citoveho..ked su teple mesiace, tak ideme vecer na prechadzku, alebo pozerame hviezdy, ideme na zabavu, ci do restuaracie, do kina, na vinko, k priatelom..ked su studene mesiace, tak sa doma hrame nejake spolocneske hry, rozpravame sa, citame knihy, varime/pecieme spolu, stiahneme si dobry film, ci dokument co si pozrieme..teraz ked uz sme traja..tak muz sa pohra s malou, okupka ju, uspi..potom sa najeme a ked je horsi vecer..teda nudnejsi/unavenejsi tak prituleni si pozrieme daky film..alebo sa rozpravame, sem tam keksik :D sem tam masaz..ale zacneme sa opat viac hrat..
mm končí o 15:30hod,stretneme sa pri škôlke,ideme pre detičky.keď treba nakúpiť,ideme do obchodu,keď nie,tak ideme pomaly domov.doma sa naje,potom sa venujeme deťom,urobím večeru,okúpe ich-každý druhý deň,umyje zúbky a uložíme ich spať.pokiaľzaspávajú,ja som na nete,on pozerá TV,potom pozeráme Panelák,rozprávame sa...cez víkendy chodíme na prechádzky-keď je už takéto počasie,na zakúsok,do detského kútika,občas na plaváreň.Večer si občas vybehneme von,keď zaspia-mamina je s nimi,ideme na pizzu alebo si kúpime vínko a len tak kecáme a kecáme...
sexom .-)
u nas kazdy vecer je rovnaky.ked pride z prace automaticky sadne za pocitac pri tom sa naje aj pozrie telku a sem tam co sa nam na chvilenku povenuje.stane sa ze v piatok alebo cez vikend ide von s kamosmi. no a po telke klasika trosku romantiky 😀
...to som si myslela aká nuda u nás.. Ale u nás podobne - príde, hrá sa s deťmi (alebo vytiahneme nejakú hru a hráme všetci 4), večera, telka, spať..
Ďakujem za otázku, vidím, že sme normálni.. 😉
Heh, aspon vidim ze nie som na tom najhorsie. Ked ten moj pride domov, vacsinou si zoberie do ruk knihu a cita si par minut, potom zahlasi ze on uz ide spat ( o pol desiatej vecer ), lebo vstaval skoro ( o piatej ) a je unaveny. A ja, ktora prakticky nespavam, lebo moj maly sa v noci budi aj sedemkrat na kojenie a cez den si s nim pospim tak max. polhodinku, unavena nie som 😠
Ze by padla nejaka otazka ohladom toho ako sa mam, co ma trapi a podobne, nehrozi...proste o moju osobu ani ten najvlaznejsi zaujem a sex mu tiez nic nehovori...
dievcata,na tie PC a TV kultury mam recept-prestrihnut kabel,vyhodit poistky... 😀
u nas rovnako
Môj mužíček je kuchár takže má krátky a dlhý týždeň, no a ked je doma so mnou tak celý deň trávime spolu.. vždy si niečo nájdeme no a "gaučovanie" po večeroch nám obom vyhovuje 🙂 Takže ja sa nemám na čo sťažovať... No ale keď pracuje tak pracovnú dobu má od 08:00 - 23:00 čiže keď príde domov tak sa len osprchuje a ide hajkať...

domov chodi medzi 16:30 az 17:30 zalezi na tom ci ide na nakup alebo rovno domov, prva cesta je do kuchyne spravit kavu, zapne TV a odpociva popri tom sa s neho snazim vytiahnut nejake to slovo, decka sa po nom vesaju tak sa im troska venuje, niekedy mi pomoze upratat inokedy ide von robit na dvor, pred 20:00 mi pomoze s detmi do vane a do postele, potom uz len TV niekedy spolu niekedy zvlast sex momentalne velmi striedmo tehotnej mi nechuti 😀