icon

Ako veľmi sa dokáže žena v mužovi zmýliť

31. júl 2021

Ženy ja to už nedávam.. Toto prasa ktoré mam doma.. Áno je to prasa nie muž pretože toto dokáže len prasa.. Jeho kamarát mal oslavu narodenín tak išiel teda o 22:00. Prišiel o pol noci ako sme sa dohodli.. Lenže!! Tak spity že radšej sa mi neukázal do spálni vzdal to rovno na gauči kde aj zaspal. Len zrazu počujem až do spálni ako grcia. Hovorím si kurva to je až tak zle? To ztihol behom dvoch hodín? Prídem do obývačky.. Dámy a páni obgrcal mi celý gauč neskôr aj kúpeľňu.. Teraz nemôžem spať cítim ten smrad až do spálni 😥 on si na pána leží prosím pekne úplne nahý na zemi v obývačke.. A takto je to furt. Nevie prísť normálne domov. Nechodí nejak často niekam sem tam ho pustím na ryby ale to je všetko. Toto co dokázal dnes to ešte nikdy. Už som si zvykla aj ze má nerešpektuje aj ze nikdy nepríde ako sa dohodneme a robí si čo chce okej ešte stále som ho ako tak chcela. Ale teraz sa mi zhnusil na mraky ten chlap. Ak sa pýtate tak áno máme aj iné problémy od finančných cez vzťahové. Proste celé zle. No len háčik je vtom že není ľahké vycuvat z tohto vzťahu. Mame dvoch syncekov jeden má 5 mesiacov druhý 2 roky. Hento prasa má 23 ja 24. Sme spolu 3 roky. Mame úver na dom a prosím pekne troj generačný dom s mojimi rodičmi na polovicu pretože môj muž dostať vhodný úver na kúpu niečoho plus prerabka tak naši nám teda pomohli. Prosím vás ako pre boha odísť z tohto vzťahu keďže už som si do toho zatiahla rodičov ? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ľutujem to všetko až na naše deti 🙏ci n

retatka
31. júl 2021

Mňa ako prvé zarazilo ,že ty ho ,,púšťať ,,von na vychádzky .Ver mi toto ti dlho tolerovať nebude žiaden chlap.Nechces si ho dať do klietky ?A budeš ho len ty venčiť raz za čas alebo mu daš výbeh raz za čas ,na 2 hodky?Luto mi je toho chlapca ,čudujem sa ,že si to nechá a nečudujem sa,že z tej frustrácie z teba sa ožral pod obraz Boží ..

daniela1911
31. júl 2021

Vôbec neschvaľujem, aby sa niekto v 23r rokov opil tak, že ozvracia gauč a kúpeľňu. Aj keď vek prezrádza nevybúrenosť, nie je to ospravedlnenie.
Na druhej strane, vy máte očividne omnoho väčšie problémy ako je ogrcany gauč.
Prečo vo vašom veku máte dve deti ? S prepáčením. Jedno sa asi pošťastilo skôr, nevadí, dvojročné už je fajn parťák, ale zas druhé miminko? Kde sa tak ponáhľať. Finančne problémy ste mali už skôr ako prislo druhé. Mohla si v tomto čase malého dať v septembri do škôlky a ísť privyrobit na 4 hodky. Pomôcť rodine. Aj to by veľa zmenilo vo vzťahu, boli by ste rovnocenný partneri, on by si ta možno záčal viac vážiť (aj keď chlap čo si neváži matku svojich deti….), ty by si nebola stíhačka, vzrástla by dôvera.. možno by nebol ani dogrcaný gauč teraz…
Chalan ledva skončil školu a už ma obrovsku zodpovednosť. Tlak robí svoje…

adka176
31. júl 2021

No tak vidíš ešte zlá budeš ty, lebo on sa ožral vlastne kvôli tebe ako to tu mnohé tvrdía, keď ho vlastne nepúšťaš von....ste veľmi mladučkí...a veľmi mladučkí aj na to, aby ste sa rozvádzali... ešte ste spolu ani poriadne nezačali žiť...ty musíš vedieť čo a ako.... možno je to len chvíľková záležitosť a mladý pán čochvíľa dospeje a bude vám fajn....my nepoznáme všetky okolnosti vášho vzťahu...ak si aj on uzná svoju chybu a ľutuje to a bude všetko robiť preto, aby sa aj on trochu zmenil ,tak prečo mu nedať šancu....

lopka1313
31. júl 2021

No ja grciam bezne (aj bez alkoholu, mavam migreny). A bolo to aj tak zle, ze som nasim ogrcala koberec v obyvacke. Asi 2x. A u byvaleho dvere medzi chodbou a spalnou... V oboch pripadoch sa o to postarali ludia okolo mna a skor ma ratovali, ako nadavali do prasci. Od vtedy mavam pri sebe/v spalni/pri gauci vzdy nejaku velku plastovu krabicu, vedro alebo plastovy kos na smeti... Ono, ak sa oziera velmi pravidelne (viac ako napr 4-6x rocne), tak je to blbe. Ale ak sa oziera vzdy, ked mu "das vychadzku na chvilku" - je to tvoja chyba! Nestihne sa predtym najest, chce dobehnut (kamarati kricia, nech dobehne, bo meska), co zameskal a este zameska, kamarati to tiez tak beru, ma len 23 a oni tiez budu nevybureni! (Ked mal v 21 dieta a v 20 tehotnu priatelku, kedy sa mal vyburit?). Preco mu "dovolujes" ist na ryby alebo vonku? Na to nemas pravo. Ani ako matka jeho deti. My si s priatelom len oznamujeme, ze ideme tam, alebo tam. Ten druhy sa moze pridat. Ale neviem si predstavit, ze by som tomu svojmu, ktoremu udica a voda fakt chyba, zakazovala niekam ist... A to bezne chodi na parhodinove rybacky a cca 2-3x rocne na tyzdnovky na ryby (sirava, domasa, dunaj - minimalne na 4 dni, kludne aj na 9, minuly rok bol aj v madarsku na balatone).
Nabuduce, ked vies, ze ide na oslavu, nechaj mu celu noc, nech sa vrati kedy chce (pokial ma na druhy den volno) a priprav mu gauc, lavor, vyprostovak a nech to dospi. Pokial to bude parkrat do roka a inak je fajn partner a nepije pri kazdej prilezitosti, naozaj to problem nie je. A ma 23, stale je to "dieta", jeho rovesnici este studuju, pracuju kratko, malokto ma deti, uzivaju si zivot 🙂 v jeho veku som bola na vyske, a aj ked kvoli migrenam velmi nepijem (ozrata som bola raz, pracujuca 26 rocna), vek to bol veru burlivy...

katkami123
31. júl 2021

Takze chlapec Vam zrekonštruuje za svoje komplet cely dom, ostane mu hypotéka a holá riť, kedže si to so sebou asi nebude môcť zobrať. Pekne vychcany plán. A nehnevaj sa, ale pustiť chlapa na 2 hodiny na oslavu, to sa tak ani pubertaci o dosť mladší nespustaju, nehladaj chyby iba v ňom, pozri sa aj na seba aká si stíhačka. Keby som ja takto púšťala chlapa na oslavy, ze hopustim o 22:00 a o pol noci už musí ísť domov, tak by z toho nebol 2x nadšený a toto by som mu ani neurobila. Ani ty nie si ideálna partnerka. Tie grcky po ňom neupratuj, nech to uprace on. A skludni hormón a nerob zbytocne scény. On sa nemal tak opiť a ty si mu nemala dávať nejaké večierky iba na 2 hodiny. Obaja ste pochybili.

katkami123
31. júl 2021

@bennn
To ze sa pár krát chlapec opije z neho alkoholika nerobí. Možno len potrebuje reset, lebo podľa toho, co píše autorka mu dosť voľnosti neposkytuje, keď na oslavu kamaráta ma 2 hodiny, co ani 16-roční take večierky nemajú a on je už dospelý chlap. Možno na oslave mu to tak neprišlo, keď pil, ale ako sa postavil od stola a kým prišiel domov, tak to na neho doľahlo. Autorka nikde nepise, ze sa spija 3-4x do týždňa, alebo ťahá nejaké alko šnúry, jednoducho to na oslave neodhadol, ešte určite s ním každý chcel vypiť. Zase nezvelicujme. Mne v poriadku nepríde ani autorka. Chlapca ošklbe rozvodom o všetko, ona aj s rodičmi si prídu vdaka chlapcovi k prerobenemu domu a on co? Rozvedie sa s ním, lebo po jej dvojhodinovej večierke to prehnal s alkoholom? To toto je dôvod na rozvod? Nebuďte smiešny. Autorka je tiež dobrá drama queen.

sara07
31. júl 2021

@janinah ja sa hlasim nikdy sa mi nepodarilo sa spit , čestné a už vôbec nie do tohoto stavu a môjho manžela som spiteho tiež ešte za tie roky nikdy nevidela,

sara07
31. júl 2021

nechala by som ho to upratat
odfotila by som ho a ukazala mu to či toto maju vidiet deti
pohovorila by som si s ním že to takto nejde ,

katkami123
31. júl 2021

Autorka a na lište vlastníctva toho domu je aj tvoj muž? Či jemu po rozvode ostane iba splácať hypotéku a ty si prídeš k zrekonštruovanému za facku, keď si už taka strašná chudera.

liljana
31. júl 2021

Ste teda poriadne akcni. V 23/24 ste stihli dve deti a uz budete stihat aj rozvod. Niet na to si najskor par rokov odzit s niekym v spolocnom byvani, spoznat aj temne stranky toho druheho a az potom sa vrhnut na plodenie deti a spolocne uvery.
No mlady pan zrejme este nedospel na otca rodiny a este sa nevyburil na zurkach. Ale volat ho prasatom ...

apolka77
31. júl 2021

@lopka1313 super porovnávať migrénu s opicou...🙏

apolka77
31. júl 2021

@katkami123 prepanajana ty odkiaľ berieš že autorka osklbe muža rozvodom? A že neprehanajme 😀😂
To odkiaľ si vycucala túto info?
Sama sa pýta čo má robiť.
Príliš málo info aby si tu takéto hlody písala. Odporúčam skôr tebe skludnit hormón.
Inak peace 🙏

zuzanaam
31. júl 2021

@777januska777 a kedy nastáva tá druhá puberta, nech sa viem pripraviť 😎

jaskolka
31. júl 2021

Neviem si pomôcť, ale skutočne je jediná možnosť "vyburit sa" ozratim do nemoty? To, že teraz 23 sa berie ako nezrelé decko je len terajšia doba, pred par rokmi už v tom veku bezne mali aj dve deti (brat sa zenil v 19, v 23 skutočne mal dve deti, byt a pracoval a živil zodpovedne rodinu). Len teraz je taka čudná predstava, že chudáčik v 23 ešte je len dieťatko, treba ho chápať, nechať sa vyburit, a kludne nech sa spije ako doga a všetko okolo pogrcia ako také prasa 🙉🙉. Fuj, to by som okrem toho, že ho nechám to popratat, aj preplieskala ešte, nie ospravedlňovala, "a chápala". Ako co, že je mladý,tetaz do 35 to bude robiť, lebo si neužil mladosť, alebo co? Neviem, možno som z inej doby, ale mne to rozum neberie.Možno skutočne chyba chlapcom 2 ročná vojencina, tam sa "vyburili" raz dva a pochopili, čo je skutočne ich povinnosť. A z 18 fagana sa stal 20 ročný otec rodiny cobydup.

katkami123
31. júl 2021

@apolka77 no autorka píše, ze beru hypotéku na rodičovský dom na rekonštrukciu, kde bývajú jej rodicia. Čiže na liste vlastníctva sú určite rodicia. Ona ako ich dcera, aj keby tam s manzelom nebola napísaná ten dom bude minimálne potom dediť. A on čo? Ako dokáže, ze do toho domu investoval a tiež ma na neho svoje právo ak nie je tiež spoluvlastníkom? Preto by ma zaujimalo vyjadrenie autorky. Pretože u nás to takto vyriešila pekne jedna suseda. Chlapa vyhodila z rodičovského domu, on zatiaľ chodil po svete aby co najrýchlejšie splatil hypotéku za prerabku a ona doma s milencom. A on do teraz spláca hypotéku…

daniela1911
31. júl 2021

@adka176 nik tu z autorky nerobí zlu. Bohužiaľ, kombinácia - skorá svadba - v mladučkom veku dve deti - bývanie s rodičmi (aj keď samostatná jednotka. Nikdy to nie je samostatné bývanie) - financie - nedôvera (čo očividne je keď má vychádzky). A pod. Nikdy neveští nič dobré a jeden sa skôr či neskor spakuje…

annamalaga
31. júl 2021

Nuž autorka, dala si tu návod , ako si zničiť život v takom mladom veku. Dúfam , že ostatne sa poučia z toho a take chyby robiť nebudú.

mlska19
31. júl 2021

@jaskolka Nie,neboli nikdy zreli,v tej minulosti este zo 5 rokov zili u svokrovcov a ten,kto bol prichodzi,trpel,niekto potichu,niekto s vacsim humbukom.A na tej vojne sa co akoze naucili?Ved tam sa akurat tak pilo ostosest,najskor boli buzerovani a v druhom roku sa z niektorych stali buzerujuci.A to,ze sa niektori prvykrat ucili skladat oblecenie,svedci nieco o ich vychove z domu.Cest vynimkam.Moji krstni rodicia spolu boli 50 rokov,brali sa ako 18 a 19-rocni,lebo cakali dieta.Krstny studoval na VS a zial uz ju nedostudoval.Napriek tomu bol cely zivot dobrym manzelom a otcom,ale...bola to skor vynimka.
Moj nazor je,ze predtym,nez zacnem vychovavat deti,mam byt sam vychovany a nieco si v zivote odzit,pozbierat skusenosti.Lebo co chcem inak moje deti ucit?

aaao
31. júl 2021

@gabika0825 4roky dozadu ;)

luccija
31. júl 2021

A takto je to furt. Nevie prísť normálne domov.

Takže to nebolo jednorazové, že mu prišlo zle čo sa môže stať....čo poradiť?brali ste sa mladí veď mal 21 r, keď sa mu narodilo dieťa.Uvidis aký bude dnes..píšeš, že máte vzťahové problémy, tak dnes sa venujte deťom...a uvidíš či sa ospravedlnil, umyje a kedy to zopakuje znova.A nevidím nič zle na tom, že ho "pustas" na ryby.Mate 2 malé deti dosť skoro myslím, že sa máš čo obracať ..a, že bral hypo?veď vedel do čoho ide...ty tiež chodíš za kamoškami?nebudeš mať stres z každého jeho výletu za chalanmi v akom stave príde.Tiez si myslím, že je nevybureny a nemali ste ešte mať rodinu čo už neskoro plakať...

777januska777
31. júl 2021

@zuzanaam vtedy, keď si človek uvedomí, že nič nezažil a jeho život sú len povinnosti.

zuzanaam
31. júl 2021

@777januska777 myslím si, že nie každý túži po "zážitkoch" typu zábavy a opíjanie sa. Nikdy ma to nelákalo a neláka ma to ani teraz. Keď chcem vykročiť zo stereotypu všedných dní, tak niekam vycestujem, spravíme si výlet na miesta, kde sme ešte neboli, s priateľmi opekačku (bez alkoholu), zacvičíme si.... A poznám viac takých ľudí. Je to vec nátury a životných hodnôt, nie každý potrebuje žúrovať.

thoughtfulweirdo
31. júl 2021

Stále ma prekvapuje, aká kultúra alkoholu u nás je. Jasné, že sa mladí chcú vybúriť, ale vybúriť sa predsa neznamená ožierať sa. Čo je na tom tak skvelé a nevyhnutné v mladosti? Vybúriť sa pre mňa znamená zobrať kamarátov na spontánny výlet, spontánnu dovolenku, chodiť po festivaloch, stanovačkách, skúšať potápanie, splavovanie, lezenie, motorky, horské cyklo zjazdy, ráno si zmyslieť a večer ležať na pláži v Španielsku... To je vybúrenie patriace k mladosti a úplne by som chápala, keby toho mladému chýba. Ale chlastanie? Fakt chlastanie je dôležité v 20ke? To sú aké zážitky prepána? 😅🤦 Nemám nič proti alkoholu, je úplne v pohode, keď si niekto pre chuť s kamarátmi dá za pohárik/dva/tri, ale každý len toľko, koľko znesie, aby bol maximálne trochu veselý a nie že ogrcá pol bytu, to fakt nie je pre chuť. Pre mňa je až nechutné, ako sa u nás vníma oslava alebo akcia s kamarátmi ako synonymum pre ožieranie.

777januska777
31. júl 2021

@zuzanaam ja som nikde nekonkretizovala aké zážitky, to ze si to niekto tak vyložil, tak za to ja nemôžem. Kazdy ma iné veci ako sa bude chcieť vyburit alebo sa vyburil. Niekto alkoholom, niekto drogami, niekto napriklad v 40 zisti, ze nemal viac partnerov v živote a ze ten partner co ma je nič moc, tak tam zas budu milenci ci milenky, niekto motorky, atd. Vyburenie človeka je vtedy uskutočnené, keď si ujasni priority a rozhodne sa žiť život s povinnosťami. Ked však niekto sa nevyburi skôr, tak vo vyššom veku mu "prepne" a začne si užívať a pre okolie veľmi zvláštne.

miadi
31. júl 2021

Na slovensku je uplne bezne ze otec rodiny sa ozere ako doga ogrca gauc je to vlastne uplne ok a moze za to jeho zena lebo ho “pusta “ von len na 2h .odkedy mam deti som este po 22h nebola “vypustena” von zurkovat 😇😂ale raz pojdem tak potom by som mala prudom ogrcat Cely dom a moze za to Moj muz.🤣

autor
31. júl 2021

@apolka77 áno bývame s rodičmi my sme na pol domu brali úver oni pol domu kúpili za hotové ináč by sme bývali pod mostom lebo pánko zarába 700e takže nám pomôcť museli chceli.. Debaty sú vždy keď to preženie povie že už nebude nikdy piť a je mu to veľmi vtipné takže tam zas len stratím nervy ja mu už musím ukázať činmi že čo sa môže stať pokiaľ bude ďalej ľahostajný

777januska777
31. júl 2021

@thoughtfulweirdo ja som na výške tiež dosť chlastala, lebo to bola zábava a človek sa viac odviazal ako keď nebol opitý. Dnes si dám alkohol, ale už iba decentne a zabávam sa bez neho, lebo mi vadí, ked nemám bystré zmysly. Osobne nemám rada to popularizovanie alkoholu, vadia mi reklamy na alkohol a vadia mi tie opilecke zážitky. Ale úplne rozumiem ľuďom, ktorí ten alkohol používajú na vyburenie, tak ako rozumiem ľuďom ktorí používajú na vyburenie drogy atd. Jednoducho ten alkohol ci droga je vtedy ten prostriedok, kde človek zabudne na problémy a zábava sa.

autor
31. júl 2021

@daniela1911 neviem ci nevyburenost my sme pred vzťahom boli dobrí kamaráti a teda on zažil toho dosť dosť sa vyburil nato aby teraz nepoznal svoju mieru. Ja by som sa snažila keby mal on viac snahy. V tomto prípade keby idem ja pracovať už duplovane by mal všetko na háku on musí mať aspoň jednu vec na zodpovednosť sám inak upadá úplne. Žiadny tlak on nemá on vždy chcel rodinu vždy chcel mať dom to nie je tlak vždy sme si boli rovnocenný on je jednudocho nevychovany

ajka0207
31. júl 2021

@elizabet173 tak každý má hranice inde, to beriem, za mňa sú oveľa horšie veci čo sa stávajú vo vzťahu ako to že sa občas dospelý človek opije.ja by som zas nešla do vzťahu s človekom čo mu to vadi. Ale to som ja. Rovnako ako ja mám zas veci čo vadia mne a iným by prišli ok. Ale keď už som v manželstve tak pre opitie by som sa proste nerozvadzala a ani môj muž. Myslim že v autorkinom prípade je skor problém že majú s manželom odlišné predstavy o živote.

thoughtfulweirdo
31. júl 2021

@777januska777 Nemám problém s tým, že si človek vypije, aby sa viac uvoľnil. Mám ale problém s tým, keď sa niekto opije tak, ako autorkin priateľ. To už nie je do uvoľnenia, to je ďaleko za ním.