icon

Ako vysvetliť otcovi, že nechcem rodinu?

michal3691
22. feb 2018

Ako strucne a jasne vysvetlit fotrovi tak aby to pochopil . Ze nechcem rodinu , zenu , deti len preto ze mam podla neho nejake idealne podmienky aby to tak bolo . To ze to je jeho nezrealizovanym snom nieje moj problem a skrz mna si nebude predsa kompenzovat vlastne nedostatky . Ak ja to raz nechcem tak to nechcem . Ci rodic je na to aby cloveka neustale buzeroval s kravinami ?

michal3691
autor
22. feb 2018

@zuzkavladko no jo 🙂 ale ja si zijem tak ako moji zenaty kolegovia zit chcu 🙂

dominika_klara
22. feb 2018

@michal3691 škoda,že tvoj otec je taký........k.......že ťa nevýhodi z domu.Daj mi číslo,zavolám mu.
Pri tvojom príjme ,by som mala už postavenú vilu.A ty MAS TAK HOLEHO k. ........ Nezvládas seba,nezvládas nič.Si chudák čo len somre a sťažuje si......

zuzkavladko
22. feb 2018

@michal3691 keby chceli, tak to tak robia 😉 Mozno si o tom fantaziruju, to ti neberiem, ale ver tomu, ze by ich to dlho nebavilo 😉

michal3691
autor
22. feb 2018

@dominika_klara hahaha mas ty tie fory 🙂 Vilu ? a naco by mi akoze bola ? A seba zvladam s prehladom , zvladam pracu za ktoru mi pride plat . A hlavne zvladam to najpodstatnejsie pre buducnost , zvladam ho vytiahnut

dominika_klara
22. feb 2018

@michal3691 neodpovedal si mi.Daj mi čislo na otca.

cottonwomen
22. feb 2018

@dominika_klara a nech prihodi aj foto

dominika_klara
22. feb 2018
stankabk
22. feb 2018

@hettinka Dakujem za odpoved. Len som bola zvedava, ze ako k tomu prisiel. Neviem, ci keby som bola mlady chalan, ci by som hladala prave mamickovsku stranku a hladala tam pochopenie, ze zeny a deti su zbytocne 🙂. Priznam sa, ze som si myslela, ze je mladsi , podla stylu pisania.

lilyianka
22. feb 2018

@michal3691 myslim, ze par mesiacov dozadu ta tu riesil tvoj "foter"..... tiez spominal, ze ma syna co nechce zenu, deti a doma nic moz nerobi

hettinka
22. feb 2018

@michal3691 nechápem, prečo dookola potrebuješ na tomto fore obhajovať svoj životný štýl. Ak by si s ním bol vnútorne vyrovnaný a spokojný, nemal by si potrebu vypisovať s mamičkami na fore. Pokecal by si s chalaňmi v robote alebo na pive a stačilo by ti to.
Ale TY máš vnútorný problém sám so sebou, nemáš v hlave jasno, preto ťa štvú reči tvojho otca a nevieš sa od toho odstrihnúť, nevieš sa odsťahovať, nevieš žiť sám ...
Tebe len vyhovuje, že sa otec o teba stará, že ti dáva strechu nad hlavou, teplo máš, ale inak má byť ticho??? No takto to nefunfuje, v žiadnom veku nie.
Myslím, že keby si tvoj otec prečítal na tomto fore tvoje príspevky v tejto a v starších temach, tak by pochopil, akého hada si chová na prsiach a letel by si oblúkom z domu Ak by si mal trošku šťastia, vyhodil by za tebou občiansky von oknom ...

zuzkavladko
22. feb 2018

moze niekto dat link na inu jeho diskusiu, prosim? Poznam roznych cudnych ludi, ale takehoto este nie, rada by som si precitala ake voloviny pisal v inych diskusiach. Dakujem

michal3691
autor
22. feb 2018

@hettinka aha takze ked niekto nieco niekomu povie je to vlastne nevyrovnanost s tym ako kto zije 🙂 Jaj aha tak potom polovica uzivateliek tohto fora vlastne nieje vyrovnana s tym ze maju deti kedze mi tu musia vnucovat ake je to skvele ich mat 🙂 Nestvu su len otravne ako ked ide v telke stale ta ista reklama , nestve ma ze ide len je otravna lebo som ju videl uz 100 krat . No keby sa tak vsetci stahovali ako sa tu hovori nezije 56 % mladych u rodicov takze tak . Ale asi som strafil vzorku tych 44 kde vsetci hned v 18 stke byvaju samy 🙂 A ako sa o mna stara ? Ucty platim ja , za plyn platim ja , kotol som menil a robil ja , zateploval som ja . A on si moje nazory musi vypocut nie ze len citat . A jake stastie sak obciansky sa da vybavit za pol dna

janinah
22. feb 2018

Frajerku máš? či aha,máš ruky😀.....a ak máš,tak dievča nezavádzaj,každá sa chce vydať a mať rodinu,inak by nestrácala čas s tak nedokonalým tvorom ako je chlap...a ktoré tvrdia,že nie,tak len preto,že nijaké požiadanie o ruku neprichádza,tak sa tvária,že to vlastne ony nehcú manželstvo...bbzbaľ si svojich pár sliviek a odsťahuj sa,nebudeš musieť otca počúvať.....a spor si už teraz na staré kolená,mňa dochovajú deti,ale teba bude musieť štát a ten sa v starostlivosti o osamelých starkých nepretrhne,už teraz nie a bude to len horšie

kubkovamama
22. feb 2018

Bože toto čo je za debila a čo robí na tejto stránke???!!!!

michal3691
autor
22. feb 2018

@janinah Nemam frajerku ani nechcem naco by mi bola . A omyl vydat sa chcu mozno len psychologicky aby na nich prstom neukazovali ale ci je to ich skutocne prianie to pochybujem . Malo ktora sa chce vydat preto ze to tak citi . Vydavaju sa preto aby neboli same , lebo nemozu sklamat rodicov znamych , co by povedali v praci , by sa na nu divne pozerali a podobne . Ale vnutorne to nechce . Cize teoria o tom ze sa chce vydat KAZDA pada . A toto druhe ? To ako fakt ? Ked ju chlap o ruku nepoziada tak nechce manzelstvo ? Sak ved vetu pred tym si pisala ze kazda chce . No a podla mojho nazoru ak nieco chcem pytam sa co preto robim . Hm ty mas take vyhradene nazory a kde mas istotu ze ta dochovaju ? Kde ma moj foter istotu ze ked bude dalej kreten fakt sa na neho nevyseriem a kto ho dochova ? To nieje len o tom ze ma prikazy , musi tam byt aj tolerancia a on to dobre vie ze mu kludne ani na pohreb nepridem ked sa rozhodnem .

janinah
22. feb 2018

@michal3691 ak zdravý 33ročný chlap nevie čo by robil s frajerkou,tak škoda vôbec niečo ko´mentovať.....

michal3691
autor
22. feb 2018

@janinah ale sak ak chcem nejaku nemusim s nou predsa chodit

janinah
22. feb 2018

@michal3691 tváriš sa ako majster sveta,ale si chudák...tak sa maj a nech ti v tom starobinci niekto aspon pohár vody podá....

michal3691
autor
22. feb 2018

@janinah nepoda tak umriem to je cele nic viac nic menej

zuzkavladko
22. feb 2018

@michal3691 sorry ja som fakt tolerantna, ale odtial potial. Ty si strasny kus vola. Povedz mi, aky je tvoj ciel v zivote? Doopatrujes rodicov vo velkom dome (a to budes mat *urva vela roboty kedze si sam a nema ti kto pomoct) a potom co? Mas 33, ver tomu, ze o 10 rokov o teba nezakopne ani ta najzufalejsia studentka a budes. Keby si mal aspon prachy kurnik a sopa. Ale ty
@michal3691 mas s prepacenim *ovno. Tvoje hodiny tikaju. Neverim, ze si az taky borec, ze ti aj o 10 r da kazda druha pizda v bare.....

bmuller
22. feb 2018

@michal3691 jaaaj, to o com je zas taka debata... argument pre otca by napriklad mohol byt, ze nechces mat nevydarene deti ... chapes 😉
(zaroven sa ospravedlnujem za krutost pripomienky) 🙊

cichlida
22. feb 2018

@michal3691 pocuj, ja som tez sibla, mam na veci castokrat odlisne nazory ako ini,mam deti,ktore som povodne nikdy nechcela 😂 ale ty co tu davas, take zmyslanie, argumentaciu, nazory...v takom leveli som bola tak v 15-tich, ked som sa vadila s tatkom, ci ma pusti na chatu...konec toto, sa inac smejem

michal3691
autor
22. feb 2018

@zuzkavladko ja viem ze som kus vola a ? mne to tak vyhovuje , no moje ciele som si uz splnil , videl som thajsko , spravil vysku a mam pracu som spokojny . No hej to je pravda ale peniaze co by som tlacil do deti budem tlacit zrejme do paliativnej starostlivosti o rodicov 🙂 a mozno budem mat stastie a klepne ich bez tych hroznych stavov ze cele roky budu len lezat a umierat . Taky je zivot ja ho len beriem bez emocii . No nezakopne ale to mi nevadi ja sam prezit viem.

@bmuller ne ne toto je v pohode argument skusal som ties nepresiel , ze myslim prilis negativisticky 🙂

@cichlida no vidis a mne to ostalo do dnes

martinoocka
22. feb 2018

citala som len tuto poslednu stranu zbezne.....vdaka bohu ze toto individuum nechce mat zenu ani deti.....to by bolo utrpenie s nim pre kazdeho. snad nezmeni nazor casom.

lenadka
22. feb 2018

@michal3691 máš súrodencov? Ak si jedináčik tak sa foťkovi nečudujem.

cichlida
22. feb 2018

@michal3691 ok, ja len nechapem, co riesis. Sak nechces zenu decka, tatko do teba husti. Odstahujem sa, kazdy den si najdem zensku na sex a mas po probleme ( aj taky zivot moze byt super, hlavne, ze ty si s nim ok) , zijes ako ti to vyhovuje.... lenze ty si tu ocividne prisiel s cielom s
Sokovat "usadle"matky svojimi nazormi, aj sa ti to mozno u niektorych podarilo. Ja zelam skore vyriesenie problemov

jana_eyre
22. feb 2018

@michal3691 pockat, pockat tu pises ze ho zvladas vytiahnut, minule si pisal, ze poctivo pouzivas kondomy.. bud aspon tolko chlap a fakt ich pouzivaj, lebo ked nejaka slecna co este riadne neuvazuje otehotnie, fakt jej nezavidim..

bmuller
22. feb 2018

@michal3691 mozno nechces klamat rodicom a hovoris im naplno, co si zatial myslis, ale zas mas zapotreby robit doma zlu krv? tak povedz otcovi, ze sa na zenbu a deti este necitis, ale o niekolko rokov to snad budes vidiet inak a pocitis potrebu sa usadit s niekym stabilnym. jednak to moze byt pravda (kazdy clovek prechadza dakym vyvojom), a jednak sa rodicia nebudu citit uplne beznadejne 😉

zuzkavladko
22. feb 2018

@jana_eyre jeeeeminecku nestras, ze by sa taky clovek mohol rozmnozovat 😂 Pevne verim a dufam, ze pouziva ochranu a nerozmnozi sa....

tinaa64
22. feb 2018

No a nech mi nikto nepovie se tento clovek nieje psychicky chory....