icon

Ako zabudnúť na bývalého?

zimba
14. dec 2013

zdravim vsetky zeny a mamicky,jednoducha otazka no nieto odpovedi na nu.
ako zabudnut na svojho byvaleho,ked aj po troch rokoch viem,ze ho milujem a ze bol premna vsetkym,uvedomujem si,ze uz nemozeme byt spolu,kazdy znas uz ma svoj zivot,ale tak citim vnutri pri kazdej spomienke na neho,ze to bude este dlho boliet,ak mate nejake rady,aku naplast na dusu pouzit,prosim sem snimi,ja som uz zufala,nepomaha ani novy vztah ani beh o preteky s inymi myslienkami,stale sa najde nostalgicka chvilka kedy sa mi zjavi pred ocami a ja mam len jedinu potrebu a to plakat od zialu,preto som si sem prisla po radu,dakujem vam

Strana
z2
miroslavarose
30. aug 2015

@zimba ahoj..sme na tom rovnako..mna nechal po skoro 2 rokoch ,lebo dosiahol ze bude mat jedno z deti pri sebe..a mna uz nepotrebuje....ja som mu bola len utesovatelkou a zaplatou..ale vzdy som stala prinom.. nebol ani krasavec,,mal cukrovku a 2 deti z prveho manzelstva a itak si nevazil moju lasku... ani moje dieta... tiez len placem..lebo spomienky sa nedaju vymazat ale neviem ako dalej...

nikuliak
1. sep 2015

Holky, ja si mysim, ze aj ked bol dokonaly (co nebol), nechal vas, takze az tak dokonaly nie je, ked si vas nechal ujst. Nikoho do vztahu nemozete nutit, takze jedine co treba, je sa s tym zmierit. Aj ja som nevedela x rokov zabudnut na byvaleho, prva laska, nemali sme ziadne konflikty ci nezhody, bolo s nim strasne super, len sme byvali od seba 100 km a jemu sa za mnou casom uz velmi dochadzat nechcelo. A tak co, nechal si ma ujst, jeho chyba. Ten pravy by ma nenechal - tak to teraz vidim ja. Dolezite je si to pripustit.

my__lips
22. dec 2016

Ahojte ..mám jeden problém ktorý neviem ako mám vyriešiť .. v apríli som sa rozišla s jedným chalanom s ktorým chodím do školy takže ho mám skoro 5 dni v týždni na očiach .. rozišla som sa s ním lebo išiel po jeho bývalej a nechcela som mu zavadzat . Vždy keď som sa s niekym rozišla (poprípade on somnou ) som na to za maximálne dva dni zabudla a bola som vpohode no teraz nie . Neviem čo k nemu presne cítim ..najradšej by som s ním znova bola no viem že to nie je správne . Chcem všetko s ním zahodiť za hlavu a pri tom nechcem a ani nedokážem . Nevedel by mi niekto poradiť čo s tým lebo ja už naozaj neviem čo mám robiť .

engie2
22. dec 2016

@my__lips on ma aky postoj k vasmu rozchodu? Snazil sa, aby si sa k nemu vratila? Chcel by to znova skusit? Ak chces zabudnut, teraz by ti mohli pomoct prazdniny, neuvidite sa dlhsie. Ak mas pocit, ze si konala unahlene a rozist si sa nemala plus on je za, skuste to znova. Ved nemate co stratit.

fleskoval
22. dec 2016

chce to len cas par rokov .. dobreho partnera pri sebe ktory ti neda dovod mysliet na minulost .. ak ste mali vsetko dopovedane tak zabudnes... viem o com hovorim .. nemohla som zabudnut ale ked sme si vypovedali nepovedane tak ma to uz nestvalo a nevracala sa k tomu zbytocne... treba sa naucit zit tak nic nelutovat dakovat za vsetko co ti zivot dal.. kazda jedna osoba z teba urobila to co si teraz vsetko je pre nieco

lana11
22. dec 2016

@zimba ak ti môžem poradiť tak zabudni na neho a vymaž si ho z hlavy, mne skončil vzťah po 5 rokoch on sa zachoval ako debil po týždni mal novú priatelku teraz ma ženu a dieťa. Ale ja nič neľutujem, on sa tak rozhodol, proste si ma nezaslúžil ja to beriem tak. A tiež sme sa rozišli preto, lebo on mi povedal že si chce vyberať, že si chce užívať iba toto mi povedal a viac sa neozval ale ja ho neriešim a ani sa nehnevám na neho on na mňa áno a pri tom on ublížil mne a nie ja jemu. Proste som si povedala, že to tak malo byť a nikdy by som ho spať nechcela !

majulka0509
22. dec 2016

@my__lips "vsetko chce svoj cas,"ked mi toto niekto povedal, tak som si myslela svoje a neverila, ze to niekedy prejde, no preslo, a napisem Ti pravdu, ze to trvalo dlho, velmi dlho. Nevedela som sa s tym zmierit, ale u nas to bolo skor o tom, ze som nevedela preco to skoncilo, a vlastne to neviem dodnes. Bolelo to, a velmi, no zivot ide dalej, a aj napriek tomu mu prajem, aby bol stastny..ja sa uz nesnazim ziskat odpoved preco, pretoze aj tak sa to nedozviem a zbytocne by ma to trapilo. Proste sa rozhodol, ze od nas odite, tak snad spravil spravne rozhodnutie a je stastny. A ja uz nad tym nedumam, a neutapam sa..a naozaj mali pravdu vsetci ti, co mi vraveli, ze to chce len cas, ten vsetko vylieci 🙂

my__lips
23. dec 2016

Ďakujem Vám za odpovede 🙂@engie2 vraj mu chybám . Ale to ,že mu chybám nemusí znamenať ,že chce byt somnou . A bojím sa ho to aj opýtať . Ja som sa s ním rozišla len preto lebo som mu nechcela brániť a chcela som aby bol šťastný .Na jednej strane viem ,že by som to mala nechať tak a nechať miesto niekomu inému a nie spomienky naňho a na myšlienku čo by bolo keby .. a na druhej strane viem to že momentálne nechcem nikoho iného iba jeho .
@majulka0509 chápem , že všetko chce svoj čas no najradšej by som bola keby ten čas už uplinul . Najhoršia je na tom ta myšlienka že to všetko možem zmeniť . No bojím sa toho že to možem este viac pokaziť .

majulka0509
24. dec 2016

@my__lips ja Ta chapem, presne toto som chcela aj ja, aby ten cas plynul rychlejsie 😀..ja som tiez mala snahu, no bola mi marna, ale aspon som mala pocit, ze som sa snazila a urobila pre to vsetko, po case som teda spravila hrubu ciaru a zacala to brat tak, ako to je..nemozeme nikoho nutit do vztahu..jasne, ze si na neho spomeniem, a vela krat, ale uz to nie je take ako ked to bolo cerstve. Neboj das to, nech uz to dopadne akokolvek 😉

sykorkauhliarka
24. dec 2016

presne ako pise
fleskoval
aj ja myslim casto na byvaleho aj ked teraz mam manzela najlepsieho na svete ....ale ostali medzi nami nevypovedane veci lebo sme sa rozisli v zlom a uz spolu nekomunikovali..a viem ze ten clovek so mnou nebude komunikovat ani do konca zivota lebo je to zataty baran..ani na socialnej sieti nieje...ked je to so mnou zle tak sa snazim mysliet na to preco sme sa rozisli trochu to zmierni myslienky ale zrat ma to bude stale..najhorsie su sny ked ho prosim o odpustenie on sa kumne vrati atd

lubkavargova1
24. dec 2016

Dievcata, ja som si vcera pozrela videa od Klimesa. Tolko tu bol spominany, v praci nuda tak som si pustila. A poviem vam, ten chlap ma pravdu. Aj rady po rozchodoch...poviem vam, keby ze toto viem skor!!! Fakt si to pozrite a premyslajte spolu s nim....

obsadenemeno
24. dec 2016

vsetko je v hlave.... zalezi, ako si to preberas....ci si opakujes ze joj, milujem ho, a nemozem si pomoct alebo skoncilo to, je to za mnou a akceptujem to.
Mozog je veeeelmi rafinovany organ....... 😉

germaniawerks
24. dec 2016

no keď sa nevieš vyrovnať s rozchodom tak to znamená že momentálne neni nikto kto by sa tvojmu bývalému vyrovnal a tvoj súčasný chlap ktorého máš ako náhrdu je od neho menejcennejší. jednoducho keď je chlap kvalitný, brutálny, vála to, zabíja to -no tak ťažko sa hľadá zaňho náhrada. takže nauč sa byť sama

Strana
z2