icon

Ako zareagovať, keď rodičia nemohli zaparkovať a nešli preto na vystúpenie?

Dnes o 10:14

Kupila som rodicom listky na vystupenie,nemali kde zaparkovat tak odisli domov.Ako by ste zareagovali?

Strana
z2
cimage
Dnes o 12:41

Ak by si teraz dosla o rodicov, tak by si bola vyrovnana s tym, ze pre taku hlupost si sa s nimi nebavila? Su to len listky, urcite neboli lacne, ale vsetci su v poriadku. Ak to bolo v tychto horucavach, tak sa ani necudujem, ze nehladali odlahlejsie parkovanie.

anonym_f45f2e
Dnes o 12:42

No tak stáva sa... Ja som kúpila mužovi na 50-tku zážitkovú jazdu na Lamborgini. Rád rýchlo jazdí, tešil sa na to a nechal ju prepadnúť. Na Vianoce Welness poukaz , nechal prepadnúť... tak si vieš predstaviť čo dostane najbližšie.

marca12
Dnes o 12:45

Nabuduce budes vediet,ze ich treba zaviezt. Tiez musime rodicov vozit,ked im dame takyto darcek presne kvoli parkovaniu. Moj oco ide z koze vyskocit,ked nema kde zaparkovat a radsej nikam nejde.

vilma7
Dnes o 12:52

A chceli vobec na to vystupenie ist? Asi ani nie...mozno tam ani neboli.

sovica
Dnes o 13:16

@autorka Naštvalo by ma to, ale nie do takej miery, aby som sa zdula a prestala sa s rodičmi rozprávať. Určite by sme si tú situáciu vydiskutovali, aby som vedela, čo by sme mali spraviť nabudúce lepšie, aby sme sa takýmto nepríjemným situáciám vyhli.
Ale tu je viac premenných. Koľko majú rodičia rokov? Aké majú zdravotné problémy? Keďže išli autom, predpokladám, že to bolo mimo mesto, v ktorom žijú. Poznajú to tam, vedeli by nájsť do 5 minút miesto na parkovanie tak blízko, aby nemuseli ísť na miesto konania 20 minút peši? Resp. ak si ty vedela, že sa tam zle parkuje, mala si im dopredu avizovať, kam zaparkovať, aby to mali bez stresov a hlavne nie ďaleko. Bolo to teraz, v čase horúčav? A bolo to niečo, čo chceli naozaj vidieť, či len ty si niečo vybrala? Aké drahé boli tie lístky?
Mojich rodičov si poznám a viem, čo od nich môžem očakávať. Ty svojich nie?

anonym_bafcbf
Dnes o 13:17

A ty si vedela, ze tam je problem s parkovanim? Vsak komunikujem a zabezpečím odvoz/dovoz - taxi/uber/pripadne idem a sama ich tam odveziem. My sme isli minuly rok do divadla a zabudli sme sa informovat, a cela zona bola uplne chaoticka - manifestacie, blokovane cele centrum - isli sme so skoro 2h predstihom a skoro sme nedosli. Cize na buduce by som to domyslela trochu lepsie

anonym_1b2834
Dnes o 13:27
@anonym_df352b

@anonym_2c7bfa Jaj u nás to isté svokre sme kúpili nový sporák v apríli lebo doma má asi 100rocny škaredý špinavý 🤦a včera pozerám sporák na chodbe zabalený tak ako sme ho doniesli 🤦no škoda prachov a času starý ľudia budú stále žiť v minulom storočí tak isto sóda streem dostali aby nemuseli vláčiť ťažké vody sa kde skončil v šuflíku kdesi v obývačke🤦

@anonym_df352b No, ty tiež nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku. Doniesť starej žene sporák a nechať ho v chodbe😠 Však tá žena ten starý sama odmontuje, vytrepe ho z domu a ľavou zadnou si namontuje nový🙈😂 Keď ste ho priniesli, mali ste starý odstrániť, odniesť na zberný dvor, namontovať jej nový a ukázať, ako ho má používať. Aspoň my to tak s bratom robíme. Tak isto soda streem. Vyložiť z krabice a ukázať ako to funguje.
Myslím, že ani so sporákom ani so soda streemom by svokra nemala problém, keby ste jej tie veci nainštalovali a ukázali, ako sa s tým pracuje.

Strana
z2