icon

Ako zatočiť s manželovou milenkou?

lubikan
2. nov 2014

Milenka mojho MM ma 19 rokov,cize je o 15 rokov mladsia od nas.....(MM uz naspat nechcem po niekolkorocnych problemoch s nim,nevadi mi ze niekoho ma,ale vadi mi,koho ma-co je ona zac,by bolo na dlhsie)

On je nou manipulovany...prespava u nej,a nema cas na deti,tym padom ja ked som s nimi nemam cas na seba,na zaluby,na pracu(bocaky,inak som na UP)...atd....mi 2-ja nemame vyriesene majetkove zalezitosti,byvanie,nemame ani sudom stanovenu starostlivost,vyzivne....proste sme len na zaciatku...atd...

problem je ten,ze sa ho snazi ziskat cez nase deti.....

kupila mojej malej MP3,....ja som jej napisala sms-ku,ze si nezelam,aby mojim detom kupovala darceky......odpisala,ze preco by nemohla,chcela jej len urobit radost...neodpisovala som......za 2 hodiny smska od nej ze..citujem:Ako nic v zlom,ale na to kolko mas rokov,by si mohla pochopit,ze ON uz s tebou nechce nic mat,a to je jedno ci bude so mnou,alebo s nejakou inou..stale ti nieco vadi...robis len problemy..neviem,co chces dosiahnut...ale konecne sa s tym zmier..mate uzastne deti...a neboj sa,,ja ti ich neberiem..ale mam aj ja pravo ich lubit....

Ja som tuto sms preposlala MM,on mi povedal,ze si to s nou vybavi,ze jej nemam nic pisat....ale asi jej napisem raz...

Kruci tak mlada standa mi bude urcovat,co mam,co nemam robit,to ona nech pochopi ,ze ja som a aj budem muset byt na prvom mieste..ona bude vzdy ta druha...

ked chce byt prva,nech si najde slobodneho,nie zenateho s detmi...

Dievcata,nepoznate nejaku fintu na taketo drzane?

A vo vseobecnosti by som bola rada,keby ju nechal a nasiel si nejaku normalnu,v jeho veku priblizne....

cecil36
3. nov 2014

@lubikan sorry hovori z teba ziarlivost, jesitnost a pomstychtivost..... Ak by ti aj islo o prachy (ok, ja by som sa sice za ziadne prachy takto neponizovala ako sa dokazes ty, ale beriem, kazda mame hranicu niekde inde a niekto ju nema vobec) (a ake prachy ked ti ziadne nedava!!!!! ), tak by som v prvom rade riesila otazku vyzivneho, zverenia deti do vychovy, vyzivneho na manzelku, rozvod a BSM. Nechapem, naco cakas, ked ho nechces spät (tak pises). Toto mala byt prva vec, ktoru si mala riesit a nie chujoviny, ze tvoj ex ma 19 rocnu frajerku. No a? UZ nie je pod zakonom a vernost ti ona neslubovala. Ries ad1 robota (mas super) ad2 zverenie a vyzivne ad 3 rozvod. P.S. Tvoj este muz moze svoje deti zobrat kamkolvek, nie su tvoj majetok.

sonice
3. nov 2014

@cecil36 ty by si sa neponižovala pre prachy, na ktoré máš právo?!!!! Tu nejde o ponižovanie. Tie peniaze nepatria len jej ako manželke, ale najmä deťom! Sú to aj peniaze jej detí! Asi si bohovsky zabezpečená, že by si sa dokázala postarať bez problémov o dve maličké deti sama. Ale to si výnimka,... nie, že by som Ti to nepriala. Naopak, Ale potom sa neporovnávaj s inými matkami :(.
Dúfam, že z toho mumáka vyrazí prvé posledné! 🙂

crystal333
3. nov 2014

no tomu poslednému prispevku nerozumiem,,ze pohrozila som im socialkou,, Co s tym ma spolocne,ta herecka?
@lubikan

cecil36
3. nov 2014

@sonice ja by som sa neponizovala takymto stupidnym sposobom. Ja by som konala a uz davno by bol na sude rozvod, BSM, zverenie a platenie vyzivneho na deti aj mna. P.S. Sama zivim dve deti. Jedna ma 15 a druhy 3 rocny je autista, takze si sprav predstavu co tie deti stoja. Najmä mladsieho terapie, lekari, atd. A pubertak da penazenke tiez dobre zabrat. Ale vies v com je rozdiel medzi mnou a lubikan? Ja nelapim na zadku, ale konam. A neriesila by som somariny a la milenka.

maciatkolulu
3. nov 2014

@sonice nie,neponizovala, ja teda urcite nie. Ona ma deti uz skolopovinne, tak ako preco nepracovala a nesnazila sa nieco doniest do spolocnej kasy???? Tu nejde o to,aby z toho mumaka vyrazila prve´posledne, ale aby sa chovala ako matka, tak isto ako on by sa mal chovat ako otec. A vela matiek sa vie postarat o dve male deti aj same. Nie je to lahke, ale ide to. A o ake prachy ho ako ma osklbat, ved peniaze posiela na synov ucet, zeby exekutor za dverami? Neplati prenajom, nedava jej nic a za to sa ma ako ponizovat? Ved tu ide jasne len o pomstu a zrazene ego. A keby si ona teraz niekoho nasla, to by bolo ok? On by mal zacat robit problemy? Ved su to dvaja dospeli ludia, tak by sa mali vediet chovat. A sud mu urci vyzivne na ake ma a to moze byt problem, pretoze ked donesie potvrdenie, ze je stratovy tak neviem, neviem. A vyzivne na manzelku si moze samozrejme vyhodit z hlavy. A stale my je smiesne, ako sa o 19rocnej milenke niektore vyjadruju, ze soplave decko a prestane ju to bavit hrat sa na mamicku a nedavno tu bola tema o snazilkach prave 20rocnych bab a az na pra vynimiek im zenske radili, ze nech sa len snazia najlepsi vek atd, ze skola nie je dolezita a pod. Tak co potom, mlada si chce zalozit rodinku, tak si nasla vyzreteho a zamilovala sa, ved samotna autorka pisala, ze uz boli rozideni, takze stale tomu nerozumiem. Sudom dostane co jej patri, len neviem, neviem, kto bude platit prenajom. A to asi dotzcna milenka neslapala po prachoch, ked nema ani vlastný byt a peniaze si dava posielat na detsky ucet. Kludne mozu ostat spolu az do smrti.... 😉

klya
3. nov 2014

Kočky, úprimne, ja som tiež sama s dcérou. Ale tu mi do očí bilo, ako bolo spomenuté, že slečna býva s babkou alkoholickou a akýmsi bratrancom. A teda ja by som tam dieťa tiež nepustila. Tu nejde o nejakú jesitnost. Ale neželala by som si, aby dieťa pravidelne pobyvalo v prostredí, ktoré nepovažujem za vhodné...

maciatkolulu
3. nov 2014

@klya hej, to je pravda, ale myslis, ze je to naozaj tak? Ak he,j tak jasne, ze ziadna normalna matka by to nedopustila, ale toto je tvrdenie jej, ako si to zistovala? Behala a zhanala info? Ved je to komicke, deti sa zjavne nestazuju... Vadi dotycnej uplne vsetko, vek,to co robi, resp.nerobi Mala by sa zamerat na ine. A ako nahle by sa potvrdilo, ze fakt niekto v pritomnosti deti pije, tak vtedy riesit. Toto je presne ten pripad, ze deti nedam a ty skac ako piskam, lebo deti nebudes mat a zrazu sa bude divit, ked to otecko vzda, nebude si bravat deti a zalozi si novu rodinu....

lubikan
autor
3. nov 2014

@cecil36
@crystal333
@maciatkolulu

baby,no on ma podnikanie-2 roboty,s ktorym som mu pomahala,cize sme mali dohodu,nieco na sposob "rodinny podnik"..ja som tym padom svoju vlastnu robotu neriesila...pekne nas to uzivilo celu rodinu.....

ale nasiel si ju a vsetko ide dole vodou,zblbnuty,po nociach sa s nou pelesi u nej (vlastne v tom byte,kde byvaju viaceri ludia),cez den neviem vlastne co robi,ked mi povie,nemusi to byt pravda a poobede,vecer sa venuje praci,kt. je na tom tak ako je ☹ (a to mam istotu,ze je tam-svedkovia a tak...)....

do toho mi 2 mesiace nedal ani korunu,urobi sice nakup,ale aj to taky,aby sa nepovedalo,zaplati detom seky a viac nic....potrebovala som ist k doktorovi,musela som si zobrat svoju ocelovozeleznu rezervu....
tak som si povedala,ked neplati,nebudem u nho ani robit....a zacala si zhanat svoju robotu.....do toho som sa dozvedela,ze neni zaplateny najom......a on stale riesi tu svoju,porovnava ma snou,vychvaluje ody na nu...atd....
a ked som mu povedala,ze budem mat nocne a bude musiet byt doma,uz sa mu to nepacilo,lebo nechce byt tu,ale u nej,lebo ona na mna vraj ziarli,a vadi jej,ked sme spolu doma,tak ho taha k sebe.....

a ja som absolutne proti tomu,aby moje deti z domu,ked on pride ma vystriedat ked ja pojdem na nocnu,vzal deti z postele a doviedol ich na noc prespat k nej....aby slecna bola spokojna...no to kde sme...!!!!!!!!!!a zvlast,ked su tam aj podivni ludia

a vravim mu,ze ci sa ako "stary chlap" neciti trapne,ked sa natlaci k milenkinej babke aj s detmi a necha sa nou vydrziavat.....nech si on poriadi svoje byvanie....

mirkava
3. nov 2014

@sissy27 nechcelo sa mi čítať dokonca ale keby si si pozorne čítala moje odpovede tak by si prišla na to, že sa jej muza nezastávam a ako som napísala je to najvacsie svinstvo čo urobil a treba ich vyfackat oboch! spokojná?

crystal333
3. nov 2014

@lubikan tak na jednej strane ta chapem, ale ked budete oficialne od seba, tak s tym budes musiet pocitat ze si deti bude bravat,akoze do ,,spolocnej domacnosti,, ked smiem vediet ,kolko on ma rokov???

klya
3. nov 2014

@maciatkolulu Samozrejme, nedá sa povedať, či je to pravda. Ale akosi sa mi zdá, že lubikan je stále v prvej porozchodovej fáze. Urazena jesitnost, žiarlivosť, zlosť. Väčšinou sem píše veľa negatívneho z jej pocitu, ale nie až tak veľa faktov. To bývanie bola jedna z mála praktických informácií. Bohužiaľ, už to tak chodí, že v takejto situácii by to malo byť na matke, aby sa postarala, že deti budú ako-tak v poriadku. Z chlapa jeden veľký hormón, deti sa sťažovať nebudú, tak sa treba odosobnit a rozhodnutia ohľadne detí ostávajú na žene. Úspešne som si prešla celým procesom, ale musím napísať, že na prvom mieste bolo dieťa. A aj keď v tomto s lubikan súhlasím, deti by som do podobného prostredia nepustila, tak mám obavu, že ona sa rozhoduje zo zlých dôvodov.

sopkape
3. nov 2014

@lubikan necitala som vsetky prispevky, napisem len nerozumiem....moj ked mi povedal ze mal milenku aj tak letel, vobec ma nezaujimalo ci si bude chodit pre deti, vtedy som bola rada ze neprisiel, a nemusela som sa nanho pozerat, nezaujimali ma peniaze, mam styri deti, dvojky mali pol roka, ale cele dni som dumala ako si ich zariadim aj bez neho, kto mi moze pomoct s detmi, aka pracovna doba...., nedovolila som mu stretavat sa domaa uz vvonkoncom by som mu nevarila, neprala, to kde mas hrdost dievca?!!!! Bud si donho total rachnuta a tvaris sa ze nie, alebo horsi pripad, si leniva postarat sa sama o svoj zivot a zaujimaju ta jeho peniaze!!!! Keby milenka s nim huckali deti proti tebe pochopila by som komunikaciu, ale on s nou ma defakto novu rodinu, tak ich nechaj, bud rada ze chce mat dobre vztahy s detmi, chudata deti, prosim precitaj si aka si zufala, ved tvoj buduci ex sa musi na tebe dobre bavit, je mi ta luto...viem ze ta to boli, ale on uz tebe nepatri, tak sa snaz vytvorit si s nim korektne vztahy, budes mat aj peniaze aj obcas volno od deti v opacnom pripade sa budete natahovat o kazdy cm a cent a deti ostanu niekde uprostred poznacene tym vsetkym, to snad nechces....

lubikan
autor
3. nov 2014

@crystal333 on ma 34

ja som mu povedala,ked chce zit sam,nech zije sam,alebo s nou ale nie ze budu v jednom byte aj s jej podivnou alkoholickou rodinou a moje deti cez moje nocne s nimi....a ja vyjdem z toho vsetkeho s holym zadkom ,lebo on koli nej zacal flakat podnikanie...a to preto,lebo slecna zaveli,tak on za nu uteka.........

uz asi 3 -4 tyzdne u neho nerobim,som doma a on neni schopny rano od nej prist pozriet deti ked len medzi dvere,ked idu do skoly....cez vikend ich ma nachvilu doobeda...a ja mu zadarmo "strazim" deti.....a kedze chcem,aby ten najom doplatil,sa mu bojim komplet zbalit svestky

lubikan
autor
3. nov 2014

@sopkape mala by si si precitat moje prispevky vyssie

crystal333
3. nov 2014

aha tak to chapem,no neviem neviem, ale ten tvoj MM by si zasluzil riadnu priucku,lebo nema podla mna ani tolko rozumu ako ona... 😠

klya
3. nov 2014

@lubikan Prepáč, ale nikomu deti zadarmo nestrazis. Sú to totiž aj tvoje deti. A kým u ich otca neopadne hladina hormónov, tak hlavne tvoje. A prečo sa tak tesis z práce na 3 smeny? Jasné, chlap bude musieť byť u teba. Ale už ta aspoň na chvíľu napadlo, že 2 týždne z 3 nebudes s tými deťmi TY? Chápem, že máš zlosť. Ale zorad si priority. To je dobrý prvý krok k samostatnosti 😉

sylvia02
3. nov 2014

...Ja len krátko...viem čo prežívaš a že to nie je ľahké,sú to neskutočné sra....ky, ale čo je lepšie....???...keby Tvoj ex mal pri sebe niekoho kto sa nebude zaujímať o Tvoje deti,kto ho od Nich láka alebo niekoho o kom vieš,že sa o Ne postará, záleží mu na nich a chce si ich získať nech už je to z akéhokoľvek dôvodu...hm???

sissy27
3. nov 2014

@mirkava ty si tuším tiež tak chápavá jak aj zakladateľka... čo sa vyrieši tým, keď sa vyzúri na mladej? úplne, ale že úplne nič, toto je v chlapovi, nie v tej buchte... priznám sa, dočítala som tuším po 4. alebo 5.stranu, ďalej ma to už ani nezaujíma, lebo komu niet rady tomu niet pomoci...

lubikan
autor
3. nov 2014

@klya ale ved on mi v podstate neplati....nebudem s nimi iba cez pobednu...cez rannu budem,aj cez nocnu pobede

amadora
3. nov 2014

@lubikan možno vystrelím do tmy ale skúsim ako to pôsobí na mňa... ty sa bojíš že ona ti ukradla manžela a teraz ti ukradne aj deti...chápem ťa ale takýmto spôsobom si k tomu dopomôžeš ty sama. pre tvoje deti ty vždy budeš mama a mama je len jedna nech tvojim deťom kúpi hoc aj žirafu so slonom. buď rada že je k deťom dobrá a že sa snaží aby ju mali radi a že má rada aj ona ich. bolo by ti milšie keby je to zlá macocha z rozprávky? asi nie... hoď bokom predpojatosť za to že ti rozbila rodinu, aj keď jasné že najlepšie kamošky asi nikdy nebudete... ale práve kvôli deťom sa snaž nerobiť žiadne scény a akceptuj ju... držím palce! 🙂

moonlight1210
3. nov 2014

@lubikan v prvej faze zamilovania na nom mozes zlomit aj motyku a on bude vidiet iba ju. Ako kon s klapkami.
To iste by sa dialo tebe.
Prva faza je o tom ze zvelicene vnimame klady a ignorujeme negativa milovanej osoby.
Takze mu nemozes nadiktovat kde a ako s nou bude. Ze ma zaludok byvat v jednom byte s jej rodinou, spat tam s nou a rano sa tam motat v pyzame a stat v poradi na kupelnu so zubnou kefkou v puse je jeho vec.

Ze nechces deti pustat do pokrivkavajucej rodiny je prva realna vec co riesis (aspon tu). Ze trvas na tom, aby ich strazil u vas doma, je ok.

Deti nestrazis zadarmo. Su aj tvoje. Nie si platena aupair, ktorej dlzia plat.
Ze flaka platenie strechy nad hlavou detom je na povazenie. O tom sa mozes (bez prehnanych emocii typu: len kvoli tej ku*ve nedas vlastnym detom) s nim porozpravat. Spis nakupy, jedlo, oblecenie, drogeriu, inkaso, najom a predloz mu ze aspon tolko mesacne je vam nutno, lebo az vas vyhodia, bude neskoro.
Pracu mas takze kludne povedz ze ked bude tvoj prijem jasny, budete sa o podiel prispenia delit.
Atd.
A neviem, mozno potom budes musiet deti vziat k rodicom, neviem kde ich mas, ci este ziju, alebo sa musis za nimi stahovat inam... Aj to moze vsetko skomplikovat. Mal by s tym pocitat (ale toto nehovor ako vyhrazky alebo ukazku toho co mu urobis. Ziadna pomsta.)
Bud ustretova zena, co riesi podstatu. Nie utoci na jeho neveru a milenku (bude ju len branit a z hnevu iba hladat ako ti to vratit. Hoci aj zgrlosenim. Len ab ti ukazal.). U vas ide zatial do tuheho (mozes prist o byvanie), takze emocie bokom.

A ze vnimas ze mas jednat s chladnejsim uvazovanim je tiez fajn. Kludne kalkuluj, tento stav aj tak nebude natrvalo. Zivot ide dalej. O pol roka mozes byt uplne inde a ex s milenkou ta nebude trapit alebo budes riesit ci ho vziat spat ked tak place a prosi ze uz vidi ako pochybil.

lienkafoj
3. nov 2014

@lubikan doteraz som sa nezapojila, ale znova:
ked nemas v hlave nasr@ne a ked mas aspon trosku hrdosti -'bud rada, ze romeo ma kde byvat s novou pichackou /mohlo by sa totiz kludne stat, ze si ju dovedie aj s kufrom k vam domov - ved byt je v BSM -alebo len jeho? hm horsi pripad....
- hned rano idem poziat o zverenie deti do osobnej starostlivosti, ziadost o rozvod, vyzivne na deti a seba /ak si nezamestnana/
- zbalim mu osrane trenky a poslem ich k milenke prestanem mu robit full servis
- ked byva v byte, nech plati najom a energie fifty-fifty. ak ho vyhodis, bude to na tvojich pleciach.
- najdi si robotu, kde budes dostavat plat /aj na tri smeny, co uz/ - deti nech ti strazi suseda, alebo fakt aj ex, milenku rychlo prejde, ze priatel strazi deti...
neboj to sa utrasie, ale neznizuj sa na uroven onuce.....
ako stare mas deti?

klya
3. nov 2014

@lubikan Pri nočných budeš dospavat, ťažko sa s nimi budeš učiť, alebo sa venovať. Pri poobednych ich privitas, ak stihnes a pobezis do práce. Vratis sa k spiacim. Ja to nevidím ako dôvod k nadseniu. Jasné, z niečoho žiť treba. Ale mať z toho radosť, no neviem. A výživné treba riešiť súdne. A hneď.

lubikan
autor
3. nov 2014

@klya ja som rada z toho dovodu,lebo doteraz mal fesak lazo plazo.vzdy som bola po ruke..a cele manzelstvo si robil po svojom,od kedy si nasiel ju,tak dvojnasobne...a teraz uz bude musiet si viest dennik,kedy ma byt s detmi,kedy s milenkou .....

klya
3. nov 2014

@lubikan Mno. Presne. Tú prácu by si si mala cenit, lebo z nej budeš živiť svoje deti. A nie preto, že chlapovi urobíš zle. Neustále sa zameriavas len na neho. Všetko je výhradne o ňom a jeho skolacke. A kde sú deti a ty? Kúp fľašu vína, sama pre seba. Vyplac sa. A potom treba ísť ďalej. Je fuk, že pánovi sa splasili hormóny. Rodina si teraz dočasne (kým sa neskludni) ty a deti 😉

klya
3. nov 2014

@lubikan Samozrejme som nemyslela, že máš fľašu vypiť sama. Ja len aby ta ani nenapadlo ho pozvať 😀

sopkape
3. nov 2014

@lubikan no zas pozor, sud moze urcit s detmi kazdy druhy vikend v mesiaci a dennik zostane tebe...,
Rychlo vybavit rozvod a byt mila na ex kvoli.detom a cim skor a pokojnejsie sa dohodnete tym lepsie pre vsetkych, zahod zavist ze niekoho ma, ved cloveku je dobre aj samemu, uvidis, este si to neskusila, mysli len na seba a deti, vsetko dobre ti prajem

lienkafoj
3. nov 2014

@lubikan mne to pripda tak, ze su ti vlatne deti na tarchu ... kam s nimi, nech sa ex stara.... bud poziadas o striedavku a budes mat 2 tyzdne v mesiaci pokoj alebo sa zmier s tym,ze ex pride kazdy druhy vikend na tri hodky v nedelu - pospaciruju sa po parku, bude sada, ze ho videli, ze si si stihla dat vanu a finito....
a zavidis exovi, ze on sa o decka starat nemusi - hold, to je udel rozvedenych zien - decko na krku a chlap ruka hore... ale ruku na srdce - chcela by si o tie poklady prist? este mozes poziadat o zverenie do exovej vyhradnej starostlivosti - zacni pit a drogovat, urcite o ne prides 🙂 a mas vystarano...

klya
3. nov 2014

@sopkape Dobrá pripomienka.
@lubikan Otec má "právo" stretávať sa s deťmi. Nie "povinnosť". Veľký rozdiel.

lubikan
autor
3. nov 2014

@klya no ved jasne,aj koruny budu,sak to ako prve...ale teraz mi to zapasovalo aj z toho druheho dovodu...jaaaj,no odpite koli nemu mam uz toho dost ...ved je s nou 4 mesiace a teraz uz to nabera grady... 😀
@sopkape ....toho sudu sa obavam,chcela som do svojej starostlivosti,len koli mojej robote,nemam inu moznost,len na smeny a NIKTO okrem nas dvoch sa mi o ne nema kto postarat........

da sa aj urobit nejaka dohoda,ze starost o deti ako sa mi dohodneme a dat na papier,ale teda bude muset prispievat? Lebo keby bol rozumny a venoval by sa riadne podnikaniu,zarobi krasny peniaz...len henta ho zblbla