icon

Ako získať stratenú dôveru?

20. máj 2023

Chcel by som vás poprosiť o názor - pomoc.
Zoznámil som sa som sa s jednou slečnou,respektíve ona so mnou. Som starší od nej.
Na začiatku,keď sme sa zoznámili,chcela vedieť koľko mám rokov a fotku ako vyzerám.
Ona mi poslala svoju fotku.
Keď že som už dlhšiu dobu sám,neveril som na zázraky,poprosil som mladšieho kolegu,
či ho môžem odfotiť a tu fotku som jej poslal.Nebral som to príliš vážne.
Lenže tá slečna to brala vážne a preto som sa k podvodu s fotkou priznal a
ospravedlnil som sa.
Doteraz ma to mrzí. Prepáčila mi to.
Písali sme si hlavne o hudbe.
Boli tam aj vzájomné sympatie.
Ja som sa do nej zamiloval,lenže ona mi neverí.
Raz miluje ona mňa,potom mi zas neverí.
Je to ako na hojdačke.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beronsche
22. máj 2023

Aj zvysok mojho prispevku si si precital?
Lebo fin.vyhody tam boli spomenute len ako jedna z moznosti.. o nic pravdepodobnejsia, ako tie ostatne.. 😉
Ved nech vy ste ta povestna motyka, co vystrelila, ale, kym sa to nepotvrdi, odporucam sa na vec pozerat triezvo!

A poviem ti rovno, velmi dufam, ze moja dcera raz bude natolko sebavedoma a vyrovnana zena, aby ju nejaky obstarozny seladom nedokazal ocarit.. bez urazky, ale proste muz v tvojom veku obletujuci mladucke dievcata tak veru posobi.. 😉

jaskolka
22. máj 2023

Kde ju urážam napríklad ja? Ja som ti napísala, že tak ako si klamal ty, tak pokojne môže klamat aj druhá strana.
Proste môj názor je, že zamilovať sa bezhlavo len na základe písania pár týždňov cez internet je vrchol naivity, ako nie až hlúposti. A dupľom v tvojom veku..
A aj keby to bola pravda, tak čo preboha by robila mladá žaba s chlapom, čo jej môže byť otec? Tiež vrchol naivity, až hlúposti...
Keď sa naozaj stretnete, začnete mat skutočný vzťah, až potom sa vytesuj a rozplývaj.. Zatiaľ máš len online písanie s niekym, o kom nemusíš reálne vedieť skoro nič -pretože online svet internetu vie byť veľmi zradny. Som mladsua ako ty, ale ver tomu ze mam aj s tým isté skúsenosti
Preto to len vravím, nehovor hop, kým nepreskocis a never všetkemu, čo o sebe hovorí niekto na internete.

jaskolka
22. máj 2023

Vlastná skúsenosť - mala som niečo po 30, písala, som si cez net s chlapíkom, ktorý mal 40. Uz to sa mi zdal celky rozdiel, ale ok, ešte v pohode. Celkom sme si rozumeli, písať bolo vždy o čom, vtipný, zábavný, aj vzdelaný podľa spôsobu písania a názorov. Aj fotka bola pekná, zdalo sa, že všetko v pohode. No a tak som chcela stretnutie. Párkrát to zrušil, že vždy do toho dačo prišlo, no ja som už naliehala, že buď sa stretnúť alebo kašleme na to, nebudem si predsa písať s niekym do aleluja. (Písali sme si asi mesiac)
Tak privolil, stretli sme sa. Prvé sklamanie prišlo hneď na úvod, bola to síce jeho fotka, ale z čias, keď mal tak o 10 rokov a 20 kíl menej. Ešte by, som to predychala, ale odrazu akoby nevedel ani rozprávať, žiadny štýl, ako v písaní, pripadal mi úplne "mimo". Ledva, som sa dočkala konca, rozlúčila sa a šla preč. Absolútne nijaká príťažlivosť tam nebola, nebolo o čom hovoriť. A nebola to tréma, lebo on rozprával, ale proste "taral dve na tri"
Doteraz netusim, v čom bola ta zmena, napadlo mi dokonca, že možno mu vyslovene niekto radil, čo ma písať, pretože toto bol úplný rozpor s tým, čo a ako písal.

uppss
Autor odpoveď zmazal
autor
22. máj 2023

@jaskolka Vieme o sebe vela a informacie su overene,takze v tom to nieje.Hlupost som spravil s tou fotkou.Nic viac. A prosim,uz ju neurazaj.
@beronsche Svet nie je ciernobiely,ale farebny.A ked dcera bude inej sexualnej orientacie,tiez jej vysvetlis ,,toto" nemozes,lebo...

jennky13
22. máj 2023

Nesnaz sa ziskat doveru tej zeny. Ak ju mas rad, nechaj ju ist . Ten vztah by nebol pre nu dobry. Ona je este mlada a caka ju zivot so vsetkymi radostami a padmi.
Ty si ako jej otec, vela si prezil vela skusil, ale nie si pre nu.
Nechaj ju ist dalej.

jaskolka
22. máj 2023

Stále neviem , kde ju urážam... Za mňa proste 25 a 53, ktorí si len vypisujú na internete a na základe toho sa zamilujú, maľujú si ružové plány, a snívajú o fantastickej budúcnosti (pričom sa, ešte ani nevideli naživo) a neviem co ešte, sú skrátka naivní, až nerozumni, aby som teda použila obalené slová ... A to nie je urážka, ale skonštatovanie.
Ty si si pýtal radu... Väčšina z nás ti píše, ako a co, no ak máš iný názor, tak v pohode, je to tvoj život.. Len potom zbytočne si pýtať rady, ak ich nechces prijať ani sa nad nimi zamyslieť

jaskolka
22. máj 2023

Je jasné, že ty si zamilovaný až po uši a väčšinou v takom stave nikto nechce počuť niečo také, že bacha na to, lebo možno potom realita bude iná. Skratka ružové okuliare a nič iné nevidím.
No každý, je strojcom svojho šťastia. V pohode teda píš si s tou slečnou, a uvidíš, ako to napokon vypáli. Zbytočne ti vravieť, že už len na základe toho ze ona ta "raz miluje a potom nie" by som si trochu tie ružové okuliare upravila

beronsche
22. máj 2023

Takze si na mladucke neskusene zienky a este aj homofob?
Len pre tvoju info, homo vztah moze byt vyrovnany... 😉
Co vas nijako nebude, ak nejaky bude..

A ty ignorujes fakt, ze stretnutie na zivo a fantazirovanie cez spravy, je diametralne odlisna vec.. tolko k vasmu "vztahu".

autor
22. máj 2023

@jaskolka ,,tak čo preboha by robila mladá žaba s chlapom, čo jej môže byť otec? Tiež vrchol naivity, až hlúposti..."

autor
22. máj 2023

@beronsche ,,Zoznámil som sa som sa s jednou slečnou,respektíve ona so mnou. "
Tak toto ,,Takze si na mladucke neskusene zienky ",tam nema co robit.
Preco by som mal byt ,,Homofob"? Len so napisal ze je zivot farebny...

beronsche
22. máj 2023

Pozri, ved ok, zi si ako chces..
Ale neviem, preco mas taky problem prijat fakt, ze zatial nejde o vztah a ci pojde, ukaze cas (a osobne stretnutie...)
A najma, ze mlade zeny, vstupujuce do vztahov s omnoho starsimi muzmi na to maju vzdy nejake dovody.
Ak opomenieme fin.vyhody, ide casto o podvedome hladanie otca a pod. Cize uplne prirodzene to urcite nie je.
O par rokov bude ona v najlepsom veku a ty dedo pred hrobom.. Ak toto obaja chcete...
Myslim, ze to je vsetko, co sa ti tu zeny, ktore obvinujes z urazok, snazia povedat..

beronsche
22. máj 2023

@jaskolka presne tak. 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
anna777115
22. máj 2023

Mňa, by porazilo keby mi dcéra predstavila priateľa, ktorý, je o hodne starší nie len od nej, ale ešte aj odomňa.Podľa mňa, vymyslené, nereálne...

dadis
22. máj 2023

Ale vy este nemate vztah 🤦‍♀️😆..o akom vztahu tu pises, ved ste sa este ani nestretli 😆😆

autor
22. máj 2023

@anna777115 Je to realna situacia,nic vymyslene.
@elizabet173

anna777115
22. máj 2023

A ty si aj žil niekedy v reálnom vzťahu? Lebo, máš to strašne zidealizovane.Ty, si psychicky na úrovni tej slečny, preto sa ti zdá, že ste si sadli,ale chlap v tvojom veku, by už mal vychádzať aj z vlastných skúseností.Ty, pôsobiš dojmom nepopisaneho papiera.Muž v tvojom veku, nemôže porovnávať vzťah s textom piesne alebo s reality show.Pokiaľ, nemáš žiadnu psychiatrickú diagnózu, tak treba sa prebrať do reálneho sveta a začať žiť reálny život.Toto, čo žiješ ty, je len snívanie a namyšlanie si nejakých telenoviel, ktoré sa odohrávajú v tvojej fantázii a s realitou bežného života to nemá nič spoločné.

autor
22. máj 2023

@anna777115 Predstav si ze uz som mal vztah,aj o tom vie.Moj dusevny stav by so vynechal,tiez sa nevrtam v tvojom. 🙂 Zijem realny zivot,so vsetkym co k tomu patri.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
anna777115
22. máj 2023

Prepáč, ak som sa ťa dotkla, ale ja vychádzam z tvojej odozvy na komentáre.Ublizujes, hlavne sebe lebo si sa zaľúbil do svojho ideálu o danej osobe a nie do skutočnej ženy.Pokiaľ ste nie fyzicky v kontakte,tak nemôže byť reč o žiadnom vzťahu a to je to, čomu nechápeš, alebo to odmietaš.

autor
22. máj 2023

@anna777115 Ok.Napriklad vojaci na misii,tiez nie su so svojimi partnerkami vo fyzickom kontakte.

anna777115
22. máj 2023

Lenže oni už fyzicky žili so svojimi partnerkami a na misii sú iba na určitý čas odlúčení.No si sa s danou slečnou nikdy v realite, ani len nestretol.Toto,by si mal chápať vo svojom veku aký, je to rozdiel.

mimka1402
22. máj 2023

Mňa "dojali" tie príspevky, ktoré dávaš z internetu. 🤣
Vidieť, že hocičo tu niekto povie myslíš si svoje. Odrezany od reality. Aký môže existovať dôvod, prečo sa dvaja nestretnu? To by ma naozaj zaujímalo.

autor
22. máj 2023

@mimka1402 Testujem si psychicku odolnost. 🙂
@anna777115 Bude aj to.

jaskolka
22. máj 2023

Škoda reči, a vysvetľovania.. Autor je slepo zamilovaný, chce počuť jedine to, že má jej skladat komplimenty, a vypisovať sladké básničky a presviedčať ju, že ma mu dôverovať a ze je ten najlepši muž pre ňu....
A ze urocite ona ho miluje takisto do zbláznenia,a budú šťastní, lebo oni budu ta výnimka, ktorá napriek obrovskému vekové u rozdielu (a doteraz žiadnemu osobnému stretnutiu) budú spolu šťastní navždy do smrti. Síce nemajú žiadny vzťah, ale toto on počuť nechce.
Takže toto zrejme potrebuje počuť a je úplne jedno, čo si myslíme, on opak nechce vedieť, lebo to pokladá za urážky a možno aj výsmech tej slečny a seba..nechce počuť, ako to zrejme bude a dopadne, ma53 rokov a proste mu učarovala mladá slečna, ktora ma zvodné pery a píšu si o hudbe...

anna777115
22. máj 2023

Inak, by ma zaujímalo, ako sa dá zoznámiť,bez osobného kontaktu a nevedomosť i o veku a výzore.Zrejme, nejaká zoznamka.