Ako získať stratenú dôveru?
Chcel by som vás poprosiť o názor - pomoc.
Zoznámil som sa som sa s jednou slečnou,respektíve ona so mnou. Som starší od nej.
Na začiatku,keď sme sa zoznámili,chcela vedieť koľko mám rokov a fotku ako vyzerám.
Ona mi poslala svoju fotku.
Keď že som už dlhšiu dobu sám,neveril som na zázraky,poprosil som mladšieho kolegu,
či ho môžem odfotiť a tu fotku som jej poslal.Nebral som to príliš vážne.
Lenže tá slečna to brala vážne a preto som sa k podvodu s fotkou priznal a
ospravedlnil som sa.
Doteraz ma to mrzí. Prepáčila mi to.
Písali sme si hlavne o hudbe.
Boli tam aj vzájomné sympatie.
Ja som sa do nej zamiloval,lenže ona mi neverí.
Raz miluje ona mňa,potom mi zas neverí.
Je to ako na hojdačke.
K tomu akože vtipu sa nevyjadrujem.Ja, som myslela konkrétne tvoje zoznámenie s dannou dievčinou, ale zrejme to nechceš napísať ako sa s tebou zoznámila.Ale ty máš len veľké reči o láske ale zaľúbené ho chlapa by nikto neudržal aby nebežal za svojou láskou a mohol s ňou byť aj fyzicky, takže to že ste sa reálne ešte nestretli musí mať nejaký zadrhel, ktorý si nespomenul.
@mimka1402 Dovod,preco sa to nedalo skor stretnut,moze byt aj napriklad praca,choroba a ine vplyvy,ktore nemozem nijako ovplyvniť.
@jaskolka
@anna777115 Zoznamenie ako vyhra v loterii,tam je tiez potrebne stastie.
Tak dober ATB, pre ženu vymyslí nejakú výhovorku a šup, šup za svoju veľkou láskou.
@anna777115 Nepotrebujem nikomu momentalne hlasit odchod a prichod.
Končím s touto debatou, škoda drať klávesnicu.Myslim si však o tom svoje.
@dadis Nemozes porovnavat pretoze,kazdy clovek je iny.😀
Postupil som o level vyzsie,bol uz aj telefonicky hovor a sympatie su na oboch stranach.🙂
A dohodli ste uz to stretko cez vikend?
@dadis Nie,dovody su napisane vyzsie.
Praca, choroba? A to dlhodobo? Ako chcete rozvihat vztah, ked nebudete mat na seba cas?
@dadis Choroba a praca,nemozem sa predsa s niekym stretnut,ked budem nachladnuty.
Ved ale nadcha trva par dni, to ta akosi dlho drzi
@dadis Nepisal som o nadche a cez PN sa tiez neda cestovat.
Nadcha = nachladnutie, ci?
@dadis Keby som mal len nadchu,tak nemam PN.Este nejake otazky?
ja len ze si pisal, ze nepojdes nachladnuty, tak prepac, ak som nespravne dedukovala zo slova nachladnutie nadchu 😂😂, jasne, uplne som to poplietla, lebo s nadchou sa predsa na pn nechodi, ale s nachladnutim ano 😁😁. Tak skore vyzdravenie
@dadis Dakujem.
Das potom vediet, ked tvoja bublina praskne? Alebo ked motyka vystreli?
😉
Haha, takze si sa konecne odvazil ju pozvat na rande? Jupiiii
No nemá pravdu, nie sk starší, si starý vzhľadom k veku slečny. Deti nie sú problém? Budeš mat 60 a kočíkovať? Prepac, myslím, že nie si Gott. A daj na rady skúsenejších- slečne nepokaz život a ty skludnimhorminy a hladaj si seberovnu

@anna777115 Napriklad.🙂