icon

Ako zlepšiť vzťah s nevestou, ktorá ma odmieta?

20. nov 2025

Nevesta ma od začiatku neznáša proste som jej nesadla,keď sa pýtam dcéry čo robím zle keď ma tak nenávidí,dcéra stále tvrdí že nič nerobím zle proste som jej iba nesadla.Nechce ani aby som jej gratulovala na narodeniny,meniny,nemáme na seba tel.kontakt,nepridala si ma na FB.Na MDD,Mikuláša kupujem aj dospelím čokoládu a samozrejme aj jej a to nepovie,že nechce.Ani k nám nechodí,keď sme niekde muža pozdraví ale mňa nie.

Strana
z3
zmrzlinka2021
20. nov 2025

@anonym_autor osobne sa čudujem že si ju tvoj syn vzal za manželku.

Nesadnúť si je ok, ale ste rodina

lenka.25
20. nov 2025

Tvoj syn je pekný truľo keď jej toto toleruje . Nemusíte byt BFF , ale aby ta ani nepozdravila , to už je level teľaťa .

anonym_2e8c54
20. nov 2025

@anonym_autor tak nemusíte byť kamošky ale ne pozdraviť? To hovorí za všetko je to jej vizitka.

ivik4
20. nov 2025

A naozaj je to bez dovodu ? Len tak bez dovodu ze sa ani len nepozdravi ?
No ak ano tak kasli na to ,nestoji Ti ani za rozmyslanie

anonym_367280
20. nov 2025

@anonym_autor no neviem či to je bez dôvodu. Svokra mi ublížila aj nám ako rodine ale teda pozdravit ju pozdravím. To je slušnosť aj napriek konfliktom.

anonym_07bb33
20. nov 2025

Ak je to bezdovodne - je to od nej ubohe a charakterovo nizke. Ale neviem si predstavit aj keby aka pipina som, ze niekoho len tak bezdovodne ani nepozdravim. Preco by som to robila? A ak tam nejaky dovod je, tak kazda minca ma dve strany a asi by bolo dobre sa na to nezaujato pozriet. Ak je to take bezdovodne, naozaj to nepride neslusne ani Tvojmu manzelovi a synovi, aby sa nad tym pozastavili a nejakym sposobom to "riesili"?

anonym_aceeb0
20. nov 2025

a mame tu aj druhu stranu ... nielen svokry vedia byt svine-(a to real svinu nechcem urazit z nej je aspon masko ) bohuzial porozpravat sa so synom a zistit co jej nesadlo .. zial bude to jedna z tych hovadin kt tu nevesty vypisuju a ak pridu deti bude to este horsie ... kazdopadne syn nech to poriesi alebo ju zavolaj na kavu a potozpravaj sa s nou ty .. s tym,ze sa starat nebudes a ze ju mas rada ak mas a ze by si bola rada aspon za vztahu v rovine akceptovania sa ked to uz inak nejde

anonym_689b50
20. nov 2025

@anonym_autor len tak bez dôvodu to asi nebude. Tiež nemám rada svoju svokru, nemám s ňou žiadny kontakt, nemá ani moje číslo. Ale nieje to len tak. Ano hneď od prvej interakcie mi nesadla ale to nieje to jedine.

koniarova
20. nov 2025

A základná otázka. Spýtala si sa jej, čo jej vadí?

danica2711
20. nov 2025

takéto animozity existujú v mnohých rodinách, ale zas základná slušnosť by sa mala dodržiavať. Tentoraz jej na Mikuláša namiesto čokolády kúp príručku slušného správania

sense
20. nov 2025

A čo sa stalo predtým medzi vami, ako sa stala nevestou?

motylik2559
20. nov 2025

@anonym_autor A co tak sa nevesty narovinu opytat, preco je k tebe taka? Nech ti povie sama dovody. My tu mozeme navymyslat milion dovodov a ten pravy dovod vie iba ona-ak teda nejaky ma. Lebo ak je to bezdovodne, tak aspon zakladne veci ako pozdrav by mohla mat v sebe. Ale najlepsie bude, ked si s nou sadnes a date rozhovor medzi 4 ocami.

anonym_246a63
20. nov 2025

Pochybujem, ze by ta prestala zdravit len preto, ze ste si nesadli. Mozno si jej nieco povedala alebo si sa montovala do niecoho co sa jej dotklo.

anonym_d0f7c1
20. nov 2025

Ja chcem počuť nevestu
Ja chcem počuť nevestu
Ja chcem počuť nevestu
Ja chcem počuť nevestu
😅😅😅😅😅😅😅😅😅

janinah
20. nov 2025

Tak odo mna by sa tej čokolady nedočkala.Prosim nenatiskaj sa jej do priazne,buduj si vzťah s vnukmi cez ich otca tvojho syna.

joesvk
20. nov 2025

Len to prijmi,že s tebou nechce mať žiaden vzťah.
Nemusí to mať nijaký záhadný dôvod,len jej možno nechýbaš k životu.
A keď niečo treba riešiť ohľadom vnúčat,nech sa to.rieši cez tvojho muža.

anonym_4c5e18
20. nov 2025

Skoda, ze sa nedozvieme od druhej strany, v com je/bol problem, zaujimalo by ma to 🙂
A to preto, lebo ja som takto tiez dopadla s manzelovou rodinou.
Ale nebolo to od zaciatku tak, ale rokmi a skusenostami som sa dopracovala do stavu, ze som to s nimi nevydrzala uz ani na povinnych oslavach parkrat do roka. Ale zdravit sa zdravim, aj ked pridu trebars na navstevu za vnucatami, ale ja sa pekne poberiem do druhej izby, do zahrady alebo na nakupy.

anonym_81d79a
Autor odpoveď zmazal
anonym_81d79a
20. nov 2025

@anonym_autor Nechcem nic hovorit, ale toto znie tak akoby tym dovodom bolo nieco co jej tvoj syn povedal - ze si bud spravila, alebo povedala - obcas to ludia robia, ked sa chcu na niekoho vyhovorit. Preto ty o tom vobec nemusis vediet. A to by mohlo byt dovodom, preco sa ta tvoj syn nezastava? No neviem, moze to byt cokolvek a tazko sa na to da prist...

anonym_b2be17
20. nov 2025

Ufff to je iný level
je mi ťa ľúto,snáď sa to raz vysvetli a ked nie tak snáď aspoň tvoj syn je naozaj šťastný

anonym_896fdf
20. nov 2025

@anonym_autor Musíte sa otvorene porozprávať a pred synom. Ak naozaj nie je dôvod (pretože nesadnúť si s niekým neznanená,že sa nebude zdraviťca vzájomne sa tolerovať). Určite radím rozhovor čím skôr a pekne otvorene si to vyjasniť. Nemusí ťa predsa mať rada, ale rešpektovať by ťa mala. Pretože keď prídu deti, budeš to prúser .
A dúfam, že syn čoskoro pochopí koho si vzal.

denithestrange1993
20. nov 2025

@anonym_autor a tvoj syn co na to? To ze ste si nesadli,resp ty jej je jedna vec,ale pozdrav? Neviem uz len fakt ze nejaka zena vychovala mojho muza z nej robi osobu,ktora si zasluzi moju zvysenu uctu. Proste mat porozumienie pre svokru, aj keby mala nejake vrtochy, vlastnosti ktore mi vadia. Za mna ked si jej nezabila psa ani neprefackala deti tak je trapna, ze aspon ten pozdrav ti nevenuje.

sovica
20. nov 2025

Hmm, ja sa všade a v každom snažím hľadať to pozitívne. Ale prepáč, teraz mi to nejak nejde, neverím, že nevesta sa s tebou nerozpráva a nezdraví ťa preto, že si jej "nesadla". V tom bude niečo iné. Dobre porozmýšľaj, ako si sa k nej správala, keď bola ešte len nádejná nevesta. Čo si jej povedala, alebo o nej povedala niekomu inému (napr. tvojmu synovi a on to povedal jej). Naozaj to môže byť čokoľvek, ale muselo to byť niečo, čo ju veľmi urazilo alebo niečo, kvôli čomu má na teba veľmi ťažké srdce. Ak ti nič nenapadá, tak sa jej jednoducho spýtaj, prečo ťa ani nepozdraví. Že ťa to trápi a chceš vedieť, či si jej nejak ublížila. A ak si jej naozaj slovne alebo nejakým skutkom ublížila, ospravedlň sa.

autor
21. nov 2025
@denithestrange1993

@anonym_autor a tvoj syn co na to? To ze ste si nesadli,resp ty jej je jedna vec,ale pozdrav? Neviem uz len fakt ze nejaka zena vychovala mojho muza z nej robi osobu,ktora si zasluzi moju zvysenu uctu. Proste mat porozumienie pre svokru, aj keby mala nejake vrtochy, vlastnosti ktore mi vadia. Za mna ked si jej nezabila psa ani neprefackala deti tak je trapna, ze aspon ten pozdrav ti nevenuje.

@denithestrange1993 nevesta je vodnár velmi komplikovaná povaha,celá rodina sme s nej na prášky,len teda so švagrinami má iba také vlažné vzťahy a já proste do jej života nepatrím,ešte ako spolu začali chodiť pred mojou dcerou sa vyjadrila že jej teda teraz partner je moc dobrý že ona ho musí prevychovať aj sa jej to podarilo ale syn je dobrák urobí všetko čo treba aj navyše

autor
21. nov 2025
@denithestrange1993

@denithestrange1993 ona to tak neberie že som vychovala pre ňu dobrého chlapa,druhá nevesta tá mi aj poďakovala že som syna dobre vychovala a dievčence obidve sa možu na svojich partnerov ozaj vo všetkom spolahnúť

autor
21. nov 2025
@danica2711

takéto animozity existujú v mnohých rodinách, ale zas základná slušnosť by sa mala dodržiavať. Tentoraz jej na Mikuláša namiesto čokolády kúp príručku slušného správania

@danica2711 tá by sa jej veru zišla lebo ona slušne vychovaná nieje ani náhodou

autor
21. nov 2025
@anonym_4c5e18

Skoda, ze sa nedozvieme od druhej strany, v com je/bol problem, zaujimalo by ma to 🙂
A to preto, lebo ja som takto tiez dopadla s manzelovou rodinou.
Ale nebolo to od zaciatku tak, ale rokmi a skusenostami som sa dopracovala do stavu, ze som to s nimi nevydrzala uz ani na povinnych oslavach parkrat do roka. Ale zdravit sa zdravim, aj ked pridu trebars na navstevu za vnucatami, ale ja sa pekne poberiem do druhej izby, do zahrady alebo na nakupy.

@anonym_4c5e18 keď prídeme k nim na návštevu ona buď je tiež v inej miestnosti alebo sedí v obývačke za pc chrbtom otočená k nám

autor
21. nov 2025
@sense

A čo sa stalo predtým medzi vami, ako sa stala nevestou?

@sense chodila s dvomi chalanmi naraz,prišla k nám prespať hocikedy iba na noc aj rodičov klamala že ide kamarátke,zrazu ako začali bývať sami zabudla a mňa uplne odrezala

o__o
21. nov 2025

No ja som tiež vodnár a nie som pošahaná 😁 čím viac o nej píšeš, tým viac nenormalnejšia mi príde

sense
21. nov 2025
@anonym_autor

@sense chodila s dvomi chalanmi naraz,prišla k nám prespať hocikedy iba na noc aj rodičov klamala že ide kamarátke,zrazu ako začali bývať sami zabudla a mňa uplne odrezala

@anonym_autor a aku rolu si zohrala vtedy v tom ty, dohovarala si jej, alebo svojmu synovi, že nie je pre neho dobrá. Ved ked si napisala A, napiš aj B.

Strana
z3