Ako zvládať kritiku pri plánovaní svadby?
Dievčatá otázka. Máme svadbu začiatkom septembra a už mám normálne nechuť. Oznámenie som si robila sama v canve a dala ho ešte dopravovať s tým,že je už finalne. Máme miesto,šaty, proste mám všetko premyslené ako chcem lenže. Moja rodina a hlavne sestra všetko hejtuju.
Nechcela som v kostole orgán ale ten elektrický klavír ( už hneď,že vymislam blbosti), vybrala som si krásne šaty ( preboha veď v nich vyzeráš ako vorvaň, musíš schudnúť!), hudba je zla, auto je zle,môj účes, kytica, make Up. Moja rozlúčka zo slobodou, moje topánky.
Keď som napísala na pozvánku nech nám nekupujú dary ale radšej obálku, ségra má zhejtovala,že to je choré,že už nám v živote ľudia toho dali dosť,že to nemôžem žiadať. ( Svokrovcov nám dali peniaze a nie malo, naši mi dali 300 eur aby som si kúpila práčku). Obrúčky chceme 4 mm a oni nie to je blbosť treba tenké a nie také hrubé. Celé zle toro
Koho je to svadba? Vasa ci vasich pribuznych? Aj ked rodicia dali peniaze..
boha to čo je aká rodina...by ma asi drblo toto počúvať a išla by som na úrad s 2 svedkami a po týždni by som povedala,že som vydatá....alebo ani nepovedala

@natalka13 nie nie je, dá sa to napísať aj vkusne, a už sa to aplikuje celé roky , že si mladomanželia za dary v keš podobe sami kúpia vo im treba do domácnosti. Často už aj spolu nejaký čas žijú, takže domácnosť majú vybavenú. Ja som stará škola, a to riadne, ale aj tak viem už veľmi daaaaaavno, že sa vecné dary dávajú zriedkavo, ale častejšie hotovosť.