Ako zvládnuť letné horúčavy doma?
Ja už nevladzem toto teplo..som len doma doobeda rýchla s babatkom von. Je malé nesedí čiže žiadne hojdanie v tieni ani nič..leží v kočíku a to môže aj doma na podložke..mam “depku” že cele dni doma. Doma teplo ako v pekle..máme klímu používame s rozumom aj napriek tomu nás boli ucho, hrdlo, sopel sem tam. Pes ten to iste tečie mu z nosa.. a to klimujeme fakt slabo..neviem ako to zvládnem do konca leta..viem že to prežijeme ale je to pre mňa narocne, som zimný človek. Milujem jeseň a sychravé počasie a sneh..a viem bude horšie pomoc 😀
@nairia pridavam sa do klubu, akurat mam 2m dieta a k tomu maleho trojrocaka, co by chcel byt furt von, ale na dvore mame tien len rano, a k tomu je biely jak stena, furt sa specie a ja neviem co skor, ci ho natierat, ci doma ratovat babo placuce, co nemoze ist do toho vypeku aby sa neuvarilo. Debilne leto fakt
Veď aj podvečer môžete ísť ešte vonku, teda u nás o 6-7 večer je už celkom fajn.
Chápem ťa. Mne stačí len zacítiť klímu a som chorá... Neznášam klímu, nezapínam ju ani v 50° aute 😅
Od nejakej 17 už môžeš ísť von.Ale máš pravdu je to na nervy a to mám rada teplo.Tak buď rada aspoň za klímu, tak si daj na 29, keď ti nerobí dobre a von ráno a podvečer.Bude to rokmi už len horsie nepamätám si tak súvislé teplo.
Chapem ta. Neznasam teplo. My mame stary dom tak mame vnutri fajn. Ale mam dve deti narodene v zime, cize v lete mali pol roka a to sme boli cele dni vnutri. Az vecer sme vychadzali von.

nie si v tom sama... mam doma 5m dieta a na nejakej prechadzke normalnej som nebola vyse mesiaca. cely den sme zavreti doma, jedine poobede okolo 4-5 vybehnem na nakup pripadne trochu na dvor do tiena. sice je peklo, ale aspon nepecie uz. a teda mame dom, za mna minimalna pridana hodnota. sme v obci, kde naokolo nas su same betonove ploty, cesty a chodniky, ale nejaku alej alebo park tu nemame, takze na ulici kludne aj 40 stupnov vie byt. a nakladat dieta kazdy den do auta a odviezt sa do mesta mozem, ale je to vycerpavajuce nielen pre mna, ale aj pre dieta.
pozeram predpoved a vyzera to tak, ze najblizsie 2 tyzdne nas zmena necaka.
byt bezdetna, uzivam si to. takto len trpim a upokojujem sa myslienkou, ze zachvilu to skonci a bude zima 🤷