icon

Ako zvládnuť manžela posadnutého poriadkom?

2. jan 2025

Ahojte potrebujem radu lebo už nevladzem. Počas dňa som sama s novorodencom a 2 ročným dieťaťom keď je manžel v práci. Každý deň navarím, povysavam, utriem prach, vycistim sprchovy kút, zachod, sporák, linku a každý deň periem.Kazdy deň po obecnom spánku musím ísť s deťmi na pár hodín vonka lebo mi vynadá že len sedím doma.Iba minimálne sa stane že tieto činnosti nie sú hotové a aj to keď idem s deťmi k lekárke alebo na nejakú návštevu počas dňa. Na konci sa som z deti a všetkého totálne vyčerpaná. Keď príde manžel domov dostanem studenú sprchu že je všetko spravené zle, jedlo je zle okorenené, cestovina zle vyvarena atd. V tom začne všetku robotu po mne prerábať a vypočujem si aká som neschopná. Ako by nebolo malo k bábätku vstávam v noci sama a aby som ho nezobudila zvyčajne chodím do obývačky. Už som z teho na prášky a sama seba začínam vidieť ako neschopní ženu i keď zo seba davam každý deň maximum.

lili929
2. jan 2025

No dobre, vyliala si polievku a potom co? Nadavala si pritom, alebo zacal on nadavat, ze co robis, alebo ako?

jamidea
2. jan 2025

Ja som preto prestala vacsinu veci upratovat a robi to on. A je mi to uplne fuk. Ak chcem, upracem, ale tak aby mi do toho nekecal. Inak nech si upratuje.
A jedlo? Ak sa tvojmu nepaci, nech neje. Moj zje vsetko nastastie. To bol taky debil stale, ci spadol na hlavu teraz?

iwesska
2. jan 2025

Tak potom je vsetko v najlepsom poriadku,ked vam nic nechyba,co riesis? Zobrala si si manipulatora a teraz s tebou zameta a ty si este spokojna,ze je dobry otec👏

autor
2. jan 2025

@lili929 on sa nehľadá iba je nepríjemny až ma vytočí do nepríčetnosti a pitom som ja celý deň ako harpia

autor
2. jan 2025

@jamidea tiež som rezignovala už. Aj dneska som ho nechala aj navarit aj upratať keď videl že sú 3 hodiny a ja som nespravila nič

1ryba
Odpoveď bola odstránená
dagas
2. jan 2025

Takže z psycho manžela na začiatku nakoniec spravíš trúbu zo seba..tak asi to nebude až také zlé 🤔😉

nykkushka
2. jan 2025

V momente, ked by mi manžel vynadal, že je zle upratané, navarené a postarané o deti, že doma nič nerobim, by som prestala robiť veci okolo domacnosti, starala by som sa iba o deti (lebo deti nemôžu za otca debila) a jemu by som povedala, že ked je všetko mnou spravene na hovno, je načase aby mi ukazal, ako sa to robi do psej matere 🤦🏽‍♀️
(Ženy, kde vy na tieto kreatúry chodite a neverim, že pred detmi taky nebol….)

natalka13
2. jan 2025

@klementinka58 to si za 8m nebola schopna nic uvarit ani oprat? 🙈 neverim ze zena moze byt tak neschopna.

natalka13
2. jan 2025

" z mojej podlahy sa dá jesť ale skús si najskôr pozametat pod vlastným prachom"
Toto mu nabuduce povedz👍
Ale praHom nie prachom, prach nech poutiera a pred prahom nech pozameta alebo povysava.

dominikamacakova
2. jan 2025

@ivik4 to čo jej vypisuješ? Skľudni hormón...

dominikamacakova
2. jan 2025

Kokos niektoré sa tu pekne ukazujete. Je mi z vás zle... Nie ste o nič lepšie ako ten psychopat 👎

13uzivatelka11
2. jan 2025

Jasne, najprv napíšeš že neznášas ten čas keď ide domov a doladujes co treba a o 10 minú napíšeš, ze si dnes nič nerobila...určite

klementinka58
2. jan 2025

@natalka13 si predstav, ze som bola tak neschopna 🙂

autor
2. jan 2025

@klementinka58 vôbec si z týchto žien nič nerob ja sa mám ísť dať liečiť lebo veľa upratujem a ty si neschopná lebo si sa venovala bábätku

klementinka58
2. jan 2025

ja si z nich vobec nic nerobim, som stara raketa na to aby som sa stresovala 🙂 Lebo niektore zeny si same sebe potrebuju dokazat, ze zvladaju deti, domacnost, varenie a potom padaju vecer od unavy , naucia sa skakat okolo chlapov, lebo ved musia byt dokonale 🙂 Nie nemusia. MOzu mat narok na oddych, ja som si to zariadila takto 8 mes tahal domacnost, varenie manzel a zvysnych 15 rokov ja . Prezili sme vsetci bez hadok a este upresnim, ze ani som nepiekla nic ...lebo raz mi v jednej podobnej diskusii bolo vytknute ci som ani nepiekla 🙂

sisska96
2. jan 2025

@dominikamacakova ivik je riadne ťuk na hlavu 😂

ivik4
2. jan 2025

@sisska96 pani este dodnes urazena

sisska96
2. jan 2025

@ivik4 ja vôbec. 😂 Ty jej vypisuješ debility🙊

ivik4
2. jan 2025

@sisska96 jo jo

rozculena
2. jan 2025

už ti neverím ani slovo

pehavcek
2. jan 2025

Mas za manzela prvotriedneho ch…. Kedze vam nic nechyba, ťak si asi spokojna. Alebo pri peniazoch zacinaju tvoje hodnoty.Pockaj ci bude skvely otec aj o par rokov ked bude huckat deti proti tebe, ze aka si neschopna. Radsej by som zila skromnejsie a stastne ako sluzka v zlatej klietke. Ale to som ja. Prepac, nemyslim to ako utok na teba, len nechapem ako sa mozu zeny nechat dobrovolne ponizovat pri takych chrapunoch.Zivot je len jeden a nik nema pravo ponizovat svojho partnera.

mandarinka555
2. jan 2025

Lenže ty máš deti s chujom...

dankabg
2. jan 2025

Nepochopím jedno. Ženy tu píšu o svojich problémoch, keď im niekto povie názor, s ktorým nesúhlasia, okamžite začnú útočiť. Načo je toto dobre?

autor
2. jan 2025

@dankabg a vysvetlíš mi prečo keď žena napíše svoju situáciu veľa žien ma potrebu ju zdiskreditovať dosť hnustnym spôsobom ? Prečo radšej nepokračujú v čítaní iných tém ako napísať niečo hnusne, bezpredmetné a hlavne niečo čo nepomáha iba uráža ?

autor
2. jan 2025

@sisska96 ako vidím pani ivik ma konflikty s viacerými ženami

dankabg
2. jan 2025

Ty to vidíš takto. Ostatné diskutujúce s tebou môžu a nemusia súhlasiť. Xy báb ti tu už napísalo, a slušne, to, či si z toho niečo vezmeš k srdcu je už len na tebe

autor
2. jan 2025

@dankabg lenže xy báb sa vyjadrilo výsmešným spôsobom ba až provokatívnym

dankabg
2. jan 2025

A ty si reagovala ešte horšie...neviem či je to tým, že si už vyčerpaná, alebo potrebuješ pomoc...a to nemyslím nijako výsmesne ani provokatívne. Co je hlavným problémom? Baby z mk, ktoré su cudzie a nezaujate osoby alebo vzťah s tvojim manželom? Po Tom ako si ho opísala sa niet čo čudovať, že málokto naňho môže nájsť pekne slovo. Ale tak je to tvoje manželstvo. Ty sama vieš ako to je.

lauricka
2. jan 2025

Noo, darí sa mu. Vás šikanovať a presviedčať, že vy nie ste OK. Tak prestaňte hrať poslušnú zeničku, čo suchá nohami a povedzte si veci narovinu.