icon

Ako zvládnuť nezdvorilých susedov vo vašej obci?

6. jan 2025

Ahojte,neznášam chodiť von vo svojej obci,kde sme sa pred rokmi presťahovali.Totiz mám skúsenosti,že mi niekedy ľudia neodzdravia a podobne.Potom mi je blbé ich obchádzať.Fakt mi to žerie nervy,keď chodím s deťmi von.Ze sa snažím slušne pozdraviť a niektorí neodzdravia očividne z nafukanosti.Da sa to v poho hodiť za hlavu a nezdtavot?To opačne mi nejde.Zdtavit,aj keď neodzdravia.To mi nevyhovuje.

Strana
z2
taktotedanie
7. jan 2025

Pozri ides s detmi? Pozdrav nahlas , dietatu okomentuj, ze slusnost je pozdravot aj odzdravit a ides dalej
Ja takto bezne zdravim jednej pani, ktora neodzdravi a je tomu uz dost dlho, nezdravia ani jej deti- ako by aj mohli ked ich to matka nenaucila
Ked idem sama bez dietata nezdravim, pani sa tvari ze nikoho nevidi

jana_eyre_2
7. jan 2025

Tiež bývam na dedine, tiež ma nie každý odzdravi.. toto by mi nestalo za to aby som nechodila von.. normálne si zapamätám ľudí ktorí na mňa pozru z vrchu a nezdravia a tak ich nezdravim ani ja, nie som žiaden sluzobnicek aby som zdravila niekoho kto sa cíti z neviem akého dôvodu nadradene (a áno, na dedine v menšej komunite je bežné zdraviť a bežne vidno ľudí čo neodzravia z neslusnosti a pocitu že sú niečo viac).. ale nebudem si preto kaziť náladu a nechodiť von.. ale je pravda, ze radšej vypadnem niekam mimo našich ulic a som vonku niekde inde.. len to teda nie je z dôvodu ľudí čo nevedia povedať obyčajne dobrý..

ghoul_
7. jan 2025

Sprostosti riešiš. Tak sa ostatným nezdrav - a problém vyriešený. A ty si myslíš že kebyže bývaš v meste tak sa tam budete zdraviť ? - 🤣🤣🤣🤣
↕️
Kebyže sa v meste niekomu pozdravíš tak na teba bude kukať že odkiaľ si ušla - ešte by ťa pre istotu obišiel.

dahra
7. jan 2025

ja sa vždy zdravím, keď neozdravia, neriešim. Ale pozdravím sa aj nabudúce. Neobchádzam. Ja som taká, oni takí. 🙂

Strana
z2