Ako zvládnuť partnera v andropauze?
Nevedela som aký vhodnejší názov napísať🙂Som s mužom 20 r, 2 deti teenegeri.Muz má 48 r posledný rok, dva začína byť neznesiteľný, až sa niekedy pristihnem či má význam takéto manželstvo.Stal sa z neho ufrflany, nepríjemný, tlstnuci chlap.V robote sú všetci idioti a nestojí to za reč, susedia debili, lebo ráno cez víkend už búchajú a robia niečo po dvore.Moje kamarátky vyciciavacky energie, ktoré si na nás spomenú len, keď niečo potrebujú v čom má pravdu, ale tak každy máme chyby.Ked vymyslíme niečo cez víkend kúpať sa mu nechce, lebo je zima, dôchodci atď ..keď chce ísť syn hrať pingpong 2 víkendy som mu hovorila nech sa im venuje.Skratim to všetko ohundre, korčulovat sa nejde, lebo sa určite roztopil ľad boli to tie prvé mrazy a boli sme na poli kde je 30 CM Max presadila som si svoje on chodil so psami a ja s chalanmi korčuľovala.Ide mi strašne na nervy je to andropauza, ideme mu na nervy?
Ako komunikovať s takým negatívnym človekom?
Najradšej by sedel cez víkend na gauči pozeral formulu, staré filmy a mal pokoj.Frajerku nemá to vylučujem.
Rovnako naladenu má mamu Čím je starší, tým viac sa na ňu ponáša.Konecne sú deti veľké a môžeme robiť čo chceme a on všetko neguje.Vykaslat sa naňho a chodiť so známymi?keď ide nakoniec povie, že bolo dobre.
Energiou ma ťahá dole a to nehovorím čo budeš keď si chalani nájdu frajerku a budeme sami😭
Veď je to ešte mládenec.toto nebude vekom.ale povahou.Mam doma pracujúceho dôchodcu a v aktivite ho nedohonim.mam o 9 rokov menej ako manžel.
Kamoška sa cez covid rozviedla.mala typ chlapa ako ty.skysol na gauči a ju neskutočne ťahal dolu ( jej popis situácie).Ale bol čerstvý dôchodca.
Skús naplánovať aktivity a jeho postaviť pred hotovú vec.Ale také na celý víkend.potom sa uvidí.Ak v pohode ostane trčať doma pri tv a ty pôjdeš sama na wellnes pobyt s deťmi.tak máte vážny problém.

No ja by som sa mu nevnucovala, nech si sedí doma na gauči, keď ho to baví. Išla by som sama s deťmi alebo s kamoškou niekam a vždy, keď prídem domov by som mu nadšene porozprávala, ako bolo super. Občas by som si nechala poslať kvety, nech sa trochu preberie, krásavec. Uvidíš, či to pomôže.