icon

Ako zvládnuť svokru kritizujúcu vaše jedlo?

23. nov 2023

Každé moje varené jedlo okomentuje vždy sa jej zda niečo zle urobené ...a zje jak za troch dospelých .. toľko že mi nevyjde pre deti ....to som sa chcela len posťažovať lebo som na nervy .ostatným pekný večer

Strana
z2
1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
24. nov 2023

Nikdy som jej nič nepovedala ,jej je ťažké niečo povedať je hrozne urazliva a prchka 3 dní potom chodí sfucana a ešte aj kriku dostanem keď sa ozvem .Vpodstate sa jej bojím niečo povedať .Vlastne bývanie bude len neviem kedy ...pracuje sa natom

martul
24. nov 2023

A prečo ti vidí každé jedlo, bývate spolu?

simca06022011
24. nov 2023

nevadi, ved nech je prchka. Ja by som jej povedala, ze na to ze tak zle varis, toho zje az prilis. Kludne by som sa jej opytala, co mam dat detom ked zozerie vacsinou jedla a napchava sa od rana?
A ked byva s vami, tak nech sa paci, nech vari aj ona. Uarila by som pol hodinu pred obedom dala detom najest na stol a nech je hladna, keby nic z predosleho nepomohlo. Mne by vadilo keby navarim dost a ledva mame na jedenie potom na obed a este ma niekto aj kritizuje.

januska12323
24. nov 2023

Nech je aká chce ale ak neotvoríš usta nemôže vedieť, že ti niečo vadí. Ty potom s radosťou (podľa nej) varíš deťom iné jedlo a všetci sú spokojní.
Ak máte samostatnú izbu kúp dvojplatničku a chladničku sprav mini kuchyňu a pre vás var tam. A čím skôr samostatné bývanie alebo aspoň oddelené od jej časti.

katkajaromer
24. nov 2023

Bych se odstěhovala.

viera77
24. nov 2023

A ty sa prečo dobrovoľne necháš buzerovať svokrou? Si dospelá svojprávna žena alebo malé dieťa? A aby som svokre skákala okolo lenivého zadku a ešte nemala čo dať jesť deťom? Tvojou povinnosťou je starať sa o svoje deti a nie o niekoho iného so zdravými rukami a nohami. A že sa dáma urazí, ofučí a kričí? Nuž, nabudúce by už jesť veru nedostala za takéto detinské správanie.

jankalukasova
24. nov 2023

Akonáhle by niečo povedala, zobrala by som jej tanier stým, že ma mrzí, že jej nechutí ale nech to teda neje a pred ňou to kydla do koša. Možno by to spravila ešte raz, dva krát ale veľmi rýchlo by zistila, že má byť ticho. A určite by som ju nenechala "vyžierať" obed už na desiatu a podobne. A nech je ofučaná. Kľudne.

Strana
z2