Aký je podľa vás ideálny vekový rozdiel medzi partnermi?
Aky je podla Vas idealny vekovy rozdiel medzi partnermi ?
Trochu hlúpa otázka, sorry. Alebo skôr nedotiahnutá.
Ak 20 ročný chodí so 14 ročnou, je to divné. Ale ak chodí 26 ročný s 20 ročnou, hneď je to prijateľnejšie. A stále je rozdiel rovnaký - 6 rokov. Takže ako sa dá na takú otázku vôbec odpovedať? Závisí to od okolností.....
😉 keď som mala 30 konečne som stretla kamarátovho mladšieho brata o ktorom nám celé roky rozprával... akurát mal 20rokov. Sme spolu 14 rokov, manželia, dve spoločné deti....a je nám spolu nádherne. Neverím na ideálny vek - mama mala dvoch mužov, o pár rokov starších a je dva krát rozvedená. Je to o správnom výbere partnera, o kompromisoch, komunikácii a pravidelnom sexe. Takže aj scenár - žena o 10 rokov - staršia môže fungovať. Náš funguje a verím, že bude navždy 😍
@ibanina moj muz je odomna o 7 r mladsi,ja mam 35.cudzi clovek nerozozna ze som starsia,vyzerame ako rovesnici.rodina s tym mala zo zaciatku problem ale ked videli ze si rozumieme,prestali to riesit.manzel je mentalne starsi ako jeho rovesnici,cize som vek nikdy neriesila.vsetko je to o tom ako si pár sadne
Podla mna idealne je, ked je muz mladsi. Muzi statisticky ovela skor zomieraju a potom sa to na stare kolena aspon vyrovna a zena nemusi zostat dlho po muzovej smrti sama 😁 Ano, velmi pragmaticky nazor, ale je to skratka realita zivota.

Ideálny vekový rozdiel neexistuje..