Aký je váš intímny život v horúčavách?
Baby, ako ste na tom v tomto teple? 🙂 Aj na Vás a Vaše polovičky má takéto počasie neblahý vplyv? 😀
neskutocny , ako vzdy ., vieme si ho uzit naplno ... az na par kvapiek potu ale sak voda nam tecie 😀
ahojte, aj moj je neskutocny, snivam o nom uz minimalne dva tyzdne 🙂
bojim bojim toho ze takato zdrzanlivost nepredznamena velku tuzbu kedze pride odvyknutie si - aspon vlastna skusenost :(
je pravdou ze cim menej tym mensia chut? nemalo by to byt naopak? toť otázka....
V tomto pocasi je pre mna vzrusujuca len predstava, ze sa prestahujem do mraznicky 🙄 🙄 🙄
cim viac vacsia chut cim menej naopak mensia chut tak poveda l moj manzel😀😀😀
U mna je to už v takom štádiu, že ,,hladnej svini sa už aj o kukurici sníva,,..... 🙂
Čo vám poviem...konečne skončilo ,,šestonedelie,, a len čo sme sa začali tešiť tak nastupil menzes... 😖
Som po zákroku a uz 6 tyzden mame ramadan. Ani tie horučavy by mi nevadili keby mozem 😀
odpovede na tvoju otazku budu mat pre teba a tvojho partnera nejaky vyznam? Lebo ja ho postradam. Niekedy clovek zasne co napacha horucava.... 😅 😎
Ja som z tych horucav hotova... Najradsej by som sa vobec nehybala aby som telu nedala dalsi dovod na ohriatie.. Ale v sprche je to v pohode ;)

U nás to teda žiadny vplyv nemá, ved ráno a večer je celkom znesiteľne. 😀