Aký je váš názor na túto situáciu?
aký je váš názor na danú situáciu: vezieme deti v aute (3 a 5rokov), deti nie sú pripútané, nejdeme ďaleko, staršie dieťa nesedí rovno, ale vrtí sa a pozerá von oknom (nič strašné však nerobí, len nesedí rovno a nepohnuto), otec ho dvakrát upozorní a keď neposlúchne, nečakane a prudko stiahne volant do protismeru a späť, dieťa si pri tom trošku rozbije gambu, lebo ho to vrazilo do sedačky... žena reaguje zvýšeným hlasom, či je normálny a či chce dieťaťu ublížiť, muž na to, že to aby sa deti naučili poslúchať... potom je muž urazený, a nebaví sa ani so ženou ani s deťmi...
ako by ste reagovali vy? je to normálne správanie u muža?
@travisek mozno ostra.Videla som co sa moze stat ak dieta nieje priputane.Hoci sofer auta ktory vezie dieta ,svoju rodinu,moze byt opatrny,nikdy nevie aky blazon do neho nabura.
Moja skoro 3rocna dcera vie,ze musi byt priputana,krici v aute ked ju putam a auto sa startuje,ze este ist nemozeme,lebo nieje priputana!
že obaja rodičia v aute sú nezodpovední blbci!
Zase to netreba prehanat s tymi kritickymi reakciami kedze sme tu situaciu nevideli,z toho opisu sa neda usudit ci to stiahnutie volantu bolo primerane alebo nie. Ja moje deti uz nepriputavam 3a6 r. Iba ich skontrolujem z predu ci sa zapasali. Stalo ze som musel aj zvysit hlas lebo neposluchli a odopli sa a zistil som to dost neskoro. Potom som im urobil nazornu ukazku vo dvore ked zas neposluchli slapol som na brzdu a mali letel ku mne,buchol sa ale zabralo to.Niektori rodicia su strasne precitliveli ,dieta sa trocha buchne a robia okolo toho taky cirkus.Najlepsie sa dieta nauci na vlastnej skusenosti,samozrejme treba to mat pod kontrolou.
podla mna su neni normalny obaja ked nepriputaju deti alebo su neni v autosedacke

no-nezodpovední ste obidvaja, vždy dohliadam na to, či mám dieťa pripútané, susedovi dieťa preletelo cez čelné sklo, lebo ho išiel zaviesť do škôlky po ceste do práce, stalo sa to pár sekúnd, potom, čo naštartoval auto.Tiež ho nepripútal, lebo do škôlky je pešou chôdzou 2minútky-tak načo,autom je to za rohom a skoro si zabil dieťa.Obaja by ste sa mali nad sebou zamyslieť-prepáč. 😠