Asi ma muž podvádza - čo by ste urobili vy?
Ahojte
Som tu už roky ale prvý krát tu hľadám radu. Tak radšej pod novým nickom.
Doteraz som bola šťastná v manželstve (9r) aj keď v začiatkoch vzťahu boli raz problémy kedy ho zvadzala kolegyna v starej práci ale zvládli sme to a verila som mu.
Posledné mesiace sú ale divné. Je naladovy, raz mi hádže komplimenty, zalubene potlapkava a potom sa aj tri dni so mnou nebaví. Horko tazko vyzistim ze vraj ho malo ľúbim a nijako mu to neukazujem. Potom je zas chvíľu všetko ok. Milujeme sa často ale on by možno aj každý deň chcel....neviem.
Začal chudnúť... Podporujem ho v tom. Aj mne treba trochu....
No dnes dom objavila v jeho pracovnej taške kondóm. My ich používame málokedy lebo on ich už nepotrebuje - deti mat nemôže. Mame ich len v nočnom stolíku v spálni. Sokoval ma ten v taške. Nenapadá ma žiaden rozumný dôvod...normálne som sa z toho zrútila...
Mam ho konfrontovať?
Zrazu si dávam všetko dokopy. Denne cestuje po celom Slovensku. Stále je na mobile a rieši firemné problémy s podriadrnymi ale písať si môže barsco okrem mailov. To nezistim. Keby ma podvádzal tak to môže urobiť hocikedy nakoľko mu to pracovný režim dovoľuje a ja to nezistim.
Som úplne v prdeli....
Keď ho aj konfrontujem, bude zatlkat a ja sa nič nedozviem. Ale jedno viem isto, dnes sa moja dôvera otriasla v základoch
@wife123 plne súhlasím s tvojím vyjadrením na konci príspevku..ak ho konfrontuješ,bude zatlkať..na toto by som sa viac psychicky pripravila ako na na dohady..pretože chlapi majú neskutočný talent obrátiť všetko proti žene aby ona z toho vyšla ako trubka..
hladaj dôkazy,ked ich budeš mať vtedy vyrukuj na istotu
@wife123 podla mna ta podvadza 😞, kondom v pracovnej taske tvoje pravidelne infekcie (ze ta obvinil, ze si bola s niekym inym) a zakodovany mobil je jasny signal. Iphone chce vzdy tvar, odtlacok prsta alebo kod ale je naozaj divne, ze ty ten kod nepoznas. Naco by ho pred tebou skryval ked tam nic nema? Povedz, ze sa ti vybil mobil a potrebujes poslat jeden email tak nech ti nachvilu pozicia jeho (vtedy pozri spravy, soc. siete a historiu v prehliadaci, mozes mat stastie, ze nieco zabudol zmazat, no ak ma rozum tak nic nenajdes lebo to maze hned ale urcite to aspon skus). Ak nic nenajdes rozmyslala by som dalej nad moznostami ako ho prichytit ale konfrontaciu by som nevolila (ak dokaze zit dva zivoty neprizna sa).
@wife123
Pred mesiacom som normalne v panelaku pri vchode nasla zabaleny kondom.
Zobrala som ho ,a ze idem vyskusat ci sa tam naozaj da naliat 10 l vody.Do dnes ho mam v kabelke.A dokonca mesiac som na diete a prefarbila som si vlasy na uplne inu farbu aku som nosila.
Keby mi ten moj ten kondom nasiel a dal si do suvisu vlasy a cvicenie,tak tiez by si mohol namyslat.
Treba byt opatrna a teraz len nenapadko sledovat situaciu a hlavne tvarit sa ako keby nic.
Mne by sa teda po najdeni kondomu svet nezrutil.Som dokaz,ze to nic neznamena.Idem ho teda napustit vodou 🙂
@lenkakravcova len či ten známy nemá dobrých kamarátov, ktorí ho podržali 😉
@montemotherone presne to ma napadlo😅
@wife123 ty máš teda nervy, že "počkám do víkendu"... Normálne ho hneď konfrontuj. "Našla som ti kondóm v taške, čo to má znamenať?" Na čo sa vyhovorí, ako bude zatĺkať? Akože, "nenašla, klameš"? 🤔 Chce to debatu, bez ohľadu na to, či sa niečo dozvieš. Možno sa pohadate, poviete si čo treba, ale nenechaj to kvasiť a tak sa týrať.. ☹
z toho čo popisuješ o jeho správaní, mám pocit, že mu vo Vašom vzťahu niečo chýba a určite sa mu priplietla do cesty nejaká obdivovateľa a on pociťuje potrebu mať také správanie od Teba nie od druhých.. ten kondóm v taške určite nasvedčuje, že buď už to spravil alebo to má pre prípad, že taká situácia nastane, evidentne s takou situáciou ráta (je dobré, že myslí na ochranu - viem že ti to teraz asi nerobí dobre, ale mohlo by to byť aj horšie)
Takisto som presvedčená, že mu na Tebe aj na vašej rodine záleží a že ťa má úprimne rád, čo je veľmi pozitívne, pretože sa tým dá veľa vecí vyriešiť.. a veľakrát ti naznačil, že mu niečo od teba chýba.. možno má pocit, že mu to neopätuješ..
podľa mňa tu nepomôže nič iné, len otvorený rozhovor, žiadne hry, ani hádky, ani uštipačné poznámky.. nič tým nevyriešiš, len by sa kríza mohla prehĺbiť natoľko, že by ste sa jeden druhému už veľmi odsudzili..
toto nie je boj ale manželstvo 🙂 myslím že aj mužovi môžu chýbať prejavy lásky a úcty, nie len žene a mám pocit, že tvoj manžel má presne tieto pocity..
skús začať rozhovor v kľude o tom, že sa ti dôvera v neho rozplynula a bojíš sa o váš vzťah, pýtaj sa na jeho potreby a že chceš aby bol vo vzťahu šťastný.. povedz mu o tom kondóme, ale v kľude a že ho prosíš aby ti povedal pravdu nech je akákoľvek, že sa budeš snažiť to riešiť aj keby ťa to zranilo..
Prajem ti veľa síl 🙂 mysli na to, že každý sme omylný a podľa mňa sa ešte nemuselo nič vážne stať 🙂 silno držím palčeky 😘
Ja som asi divná, ale keď toto všetko čítam, tak začínam chápať tie nezmyselné rozvody, rozchody.... žiť s niekým toľko rokov, nájsť jeden trápny kondóm a radšej napísať cudzím ženám niekde na koňa a čítať všetky tie skvelé rady a ešte ich aj možno použiť.... to ako vážne? Kde je komunikácia medzi partnermi? Kde je nejaká úcta? To naozaj na základe jedného kondómu v taške, ktorý môže znamenať úplne niečo iné, dokážeš urobiť záver, že ťa muž podvádza? Tie konšpiračné teórie nás žien sú neskutočné. Aj mne sa pár krát stalo, že bola situácia, čo vyzerala úplne inak, aká nakoniec bola (nespomeniem si konkrétne). Ja som tiež dosť citlivá na takéto veci, ale poučila som sa, že najprv sa treba pýtať dotyčnej osoby, komunikovať s ňou a až tak riešiť situáciu. Ale je to na tebe, ak sa chceš ubíjať, tak len seď pri počítači/mobile a pýtaj sa cudzích ľudí, čo máš robiť.
Nevera je neprijemna, nastrbena dovera rovnako. Otazka vsak stoji inde.
Ak by sa potvrdila co spravis? Rozvedies sa? Budes stastnejsia?
Lebo ak sa rozviest nechces, si spokojna s tym ako to je potom informacia a potvrdenie, ze si sa nemylila vas vztah rozsype. Ty budes este viac ko a tvoj muz bude mat istotu, ze si moze robit co chce a ty aj tak zostanes. Upadne ucta .
Pozri, konfrontuj ho a ak nemá čo skrývať, nech ti hneď sprístupní telefón. Ak nemá čo skrývať, ukáže ti ho. Ak má za ušami, bude sa vykrúcať a útočiť na teba. Ak je čistý, ukáže ti bez problémov hneď telefón.
@bobricek1979 ja mam heslo preto, keby stratím alebo niekde zabudnem mobil, aby mi nikto nevidel moju súkromnú korešpondenciu. Stačí nechať položený mobil na pracovnom stole a ked máš veselých kolegov, raz-dva Ti pridajú "duchaplný" status.
Nechapem rady tipu konfrontovat. To si myslite ze muzovi povie ze nasla som v tvojej taske kondom a on sa hned rozplace a zacne si sypat popol na hlavu? Muzi sa drzia hesla zatlkat a zatlkat. Muzi si strasne radi davaju hladkat ego, staci ak mu nejaka obdivovatelka napise alebo povie " ty si taky fantasticky, tvoja zena si ta absolutne nezasluzi, v mojich ociach si minimalne poloboh" a chlap osprostie, aj ked sa nechce rozvadzat, minimalne mu to robi dobre, takze to nezastavi...
@wife123 oki v pohode som nevedela že už je to na hesla ako ja mozem mať hedlo a nemám ani môj muž tak som to myslela ale niekedy koli práci di hedlujes mobil to chápem. Nemyslela som to v zlom.
@lienka737 jasné chápem môže sa stať všetko
@dominika6 obávam sa že dôkazy nezískam. doma sa nám všade povalujú nabíjačky a notebooky takže nemám dôvod si pýtať jeho mobil.
Vypýtam si ho keď ho budem konfrontovať. ako píše @marseillefan ak mu na nás záleží a nemá čo skrývať, tak mi ho ukáže. ak bude hľadať dôvody prečo nie, tak je mi jedno čo v ňom má lebo si aj tak budem myslieť to najhoršie.
@montemotherone bohužiaľ si to neviem predstaviť skôr. musím zabezpečiť aby sa syn hral u susedov alebo niečo. nebude to asi pekná debata a potrebujem byť s ním sama a nie riešiť synove otázky každé 3 minúty...
@danyb tvoja rada mi znie najlepšie. tak si to predstavujem len neviem aké budú jeho reakcie :( odkedy mi naznačil, že mu málo ukazujem lásku tak sa snažím najviac ako viem. má odo mňa dostatok dotykov aj počas dňa, zaujímam sa o jeho prácu a iné veci.... viac sa z mojej strany nedá inak by to už asi bolo neúprimné a silené.
@svetkaadamko "ďakujem" za tvoje odsúdenie ale chápem ťa. Keby som si podobným neprešla pred 10 rokmi, tak mám rovnaký názor ako ty. ale vtedy ma oklamal a zradil moju dôveru na veľmi dlho. asi 2 roky som sa z toho spamätávala a snažila sa k tomu nevracať a nevyhadzovať na oči. nemám dôkaz že ma vtedy podviedol ale bol blízko k tomu. klamal mi do očí, písal si potajomky na soc.sieťach, vymieňal fotky a ja som na všetko prišla lebo bola iná doba a heslá sa dali lepšie zistiť aj do mobilu nazrieť. Dala som mu ultimátum, že buď skončí s prácou kde bola dotyčná dievčina alebo so mnou. vybral si mňa, odišli sme preč z mesta na čas a dali to dokopy.
Ale som teraz podozrievavá a 6.zmysel ma kope už pol roka aby som bola ostražitá. Doteraz ma vždy ubezpečil že naša rodina je pre neho všetko a to mi stačilo. Ale po tomto "náleze" sa to dá len ťažko v hlave ututlať a veriť .....
Písala som sem v noci zo zúfalstva a v šoku. Nestranný pohľad mi pomôže a hlavne som si utriedila trochu myšlienky. Samozrejme sa ho na to spýtam a potom je to už v božích rukách....
@wieruska1
@henikav baby a čo teda? mám sa tváriť že nič? to nedokážem. Nedokážem s ním mať intímnosti kým si nebudem istá, kým mi to nejako nevysvetlí. kým neuvidím jeho reakciu.
neviem si predstaviť rozvod a život po ale ani takéto manželstvo. nevážila by som si sama seba ak by som vedela o nevere a zatvorila pred tým oči.... utrápila by som sa v takom živote. radšej dostať facku od života a postupne sa z toho pozbierať....
Kup kondomy inej znacky a supni mu jeden do tasky. Po nejakom case mu ju skontroluj a ked tam nebude ani ten, tak mas dokaz.
@henikav presne.
Poznam z prace pripad kde ma zena dokonca dieta so zenatym muzom (on ma doma tri deti a stastnu rodinu) a jeho zene to zial nema kto povedat ☹️ (venuje obom rodinam rovnako vela casu, sluzobne cesty rovna sa ich spolocna dovolenka).
Odpadavam z rad typu ked sa mu zadivas do oci uvidis pravdu 😂😂😂. Ked niekto dokaze takto podvadzat tak bude zatlkat aj ked by ich pristihla priamo pri cine a este z nej spravi hysterku, ktora ho chudacika dohnala do nekomfortnej situacie.
@wife123 nemas si preco hladat vyhovorku ked si chces pozicat muzov mobil, skratka ho popros nech ti ho pozica lebo sa vybil tvoj (ak s tym bude mat problem je to jasny znak toho, ze nieco skryva). Neverila by som nicomu co ti povie a infekcie, ktore mas ho podla mna usvedcuju viac ako kondom.
@wife123 ako to tak čítam postupne
- v minulosti sa zaplietol s inou ženou,
- tebe robí výčitky, žiarli a upodozrieva ťa z nevery (zlodej kričí chyťte zlodeja),
- tvoje opakujúce sa ženské problémy,
- kondóm v taške...
No nevyzerá to pre tvojho manžela práve najlepšie a vlastne si ani nedokážem predstaviť argument, ktorým by ma presvedčil, že on nič on muzikant, ALE uvidíš. Počas rozhovoru by som si vypýtala jeho mobil ako ti tu už písali, no nespoliehala by som sa na to (môže mazať, môže cestou autom zájsť niekde do bordelu a nič tam teda nenájdeš). Držím prsty, aby sa to buď nepotvrdilo alebo aby bolo tak, ako ty chceš. Hlavne aby si bola opäť šťastná.
Kúp mu novú krabičku gúm a daj mu ju so slovami že si si všimla že mu už v pracovnej taške dochádzajú...
@wife123 každá doufá, že to bude mít rozumné vysvětlení a jen málokterá ho opravdu dostane!!! Bohužel:(.. a pokud to není poprvé, tak tím spíš, je ta pravděpodobnost vyšší.. hlavně se nenech dostat do pozice, že si za to vlastně můžeš sama a že on je chudak, ze mu nevěříš!!! Snaž se udržet city co nejvic na uzdě a buď silná!!! Držím pěsti❤️
@dharmasanata presne tak. Dala by som mu nové gumy a tvárila sa, že to beriem ako hotovú vec. Bez cirkusu, plaču... autorka sa tu v rámci konfrontácie musí obrniť a postaviť samu seba do pozície silnejšej, pretože ako píše - jej manžel je majster slova a už v minulosti jej ohľadom rovnakého problému klamal do očí, takže nebude mať problém zmotať ju zas. Ja by som s ním vôbec nevyjednávala. Ale to som ja.
No buď ho chvíľu sleduj alebo sa ho opýtaj ako sa volá a či on potrebuje kondom ... Ze hlúpa niesi určite a buď sa spamäta alebo sa rozidete ... má na výber a záleží to od tvojej povahy.
Ja by som mu to vysolila ihneď do očí,nerada chodím okolo horkej kaše ...
Keďže ho postavis pred hotové určite nebude mať ihneď odpoveď ...
@pivonka6 zakládna taxa SD 400 eur a potom za dalšie sledovanie dalšie nekresťanske peniaze ma lacnejšie ked vyčka chviľu a potom to naňho vybali to u sukromného detektiva by ju vyšlo poriadne draho a tým že je s nim každy deň tým ho ma možnosť za tie roky odpozorovať ho ale ked ju podvadza tak podľa mňa sa musi aj ináč chovať ináč sa spravať tak to zisti sice neskôr ale zisti
Ja kebyze som na tvojom mieste tak hned sa ho opytam ze nech mi vysvetli naco ma kondom vo svojej pracovnej taske... Nekricala by som len by som sa s kludom opytala a ziadala hned vysvetlenie... A dala by som mu na vyber... Ze bud hned vykkopi pravdu a budeme spolu nejak hladat riesenie ak nam natom manzelstve zalezi obom alebo som s nim hned skoncila... Tak nech si vyberie...
@wife123 ad telefon: niekde som zalozila moj, neviem ho najst, daj mi tvoj, nech sa prezvonim a pohladam ....
ale teda ja by som na to sla rovno - prosim ta, na co nosis kondom v sluzobnej taske? resp ak tam uz dnes/zajtra nebude - vcera si ho tam mal, dnes nie, je fajn, ze si ho pouzil aspon sa mi uz nebudu vracat moje gynekologicke problemy. a nech sa pecie .... nevypocuvam, oznamim, ze o tom viem a hotovo. a nech sa zariadi.

sesternica začala mať opakovane aj po preliečení gynekologické problémy. Nevedela ako sa ich zbaviť. Potom zistila, že ju manžel podvádza. Od rozvodu problémy sa neopakovali
Ešte dávno, keď som začala chodila na semináre a iné podujatia, som bola zhrozená, ako z nevinného flirtovania môže prejsť k niečomu vážnejšiemu.... Jedno pošmyknutie by som odpustila, aj keď by ma to asi stále dusilo, snažila by som sa vyjasniť situáciu, aby nadobudol pocit, že takú krásnu rodinu, vzťah, lásku je škoda len tak zahodiť, zničiť
Verím, že sa ti zrútil svet, ja som taká istá. A počula som od človeka, ktorému verím: "Zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať...." :( Držím palce. Všetko bude ako má byť, zvládnete to, ak obaja chcete. Myslím, že aj manžel bude chcieť