Bacuľky, venujú sa vám chlapi?
Nikdy som nebola štíhla...keď sme sa spoznali mala som 64kg...teraz máme tri deti a mám 62kg meriam 160cm...len môj problém je že mám veľké brucho..a teraz k problému..sex s mojím muzom je super..až na to že vyzerá asi takto ..jedna pusa...oral ja jemu...a potom super sex...až na to že mne tam chýba..bozkávanie .. dotyky..a aj lízanie...
Inokedy sa oblapame.. bozkávame...ale pri sexe nie...chcem sa spýtať takých báb...ktoré nemáte pevnú postavu..proste sám tuk☹...ani prsia nie sú bohviečo..síce veľké...ale nie sú pevné.. ako fungujete...venujú sa vám chlapi ..je to pre moju postavu...alebo čím to je...
@maria2702 a este jedno - ja ani neviem, kolko vazim. Nemam vahu. Naco? Ide skor o to, ako su tie kila rozlozene. Kym stale obleciem moje oblubene dzinsy a nemusim si pritom lahat aby som ich zazipsovala, som ok. A pribrala som trosku za posledny rok, hlavne koli tomu, ze som zmenila pracu a sedim na riti cely den teraz, predtym som bola cele dni na nohach. No a?
Moj drahy stale vravi, ze som prenho ta najsexi zena na svete........ vsetko je v hlave..... lub sa aka si a premietne sa to aj do tvojho tela. Ja si niekedy tak do zrkadla poviem, "na staru babu este vyzeras dobre" 😉
tiez nemam pocit ze by to malo nieco spolocne s postavou len proste chyba ta vasen sex nie je to najdolezitejsie v zivote tak sa prestan porovnavat s inymi zenami kazdy ma taky aky si ho spravi. pretoze ani vo vztahu potom nebude vsetko ok ked chybaju neznosti mozno staci len viac komunikacie...vie o tom dostatocne tvoj muz?
@maria2702 sex bez predohry je len SEX, nie milovanie. Nie, neviem si to predstaviť, nepríde mi to v poriadku a nečudujem sa, že ti to chýba. Ak máš pocit, že je to tvojou postavou, tak minimálne v tvojej hlave áno. Ženy, ktoré sú spokojné so svojim telom, si vedia zadovážiť, čo potrebujú a to aj bez rozhovorov pri víne 😉...kôr priamo "v akcii" a nemusí pri tom padnúť ani slovo. Do hlavy tvojho muža nedovidím...možno je len lenivý, alebo také niečo. Každopádne - cvičiť, zdravo jesť, starať sa o telo, ktoré ti slúži, bude lepší pocit, lepšie zdravie, vitalita, sex, sebavedomie...môžeš len a len získať 🙂
@maria2702 vekovo ti mozembyt mozno mama, postava a pruznost tela tomu samozrejme zodpoveda, ale nie len moja, ale aj partnerova, takze je to len v tvojeej hlave, ze ho nepritahujes. Mna by si odradila prave tymi otazkami, preco - pocas intimnych chvil. Ved zacni, nerozpravaj o tom a zmen poradie toho, co si popisala. Na zaciatok daj objatia, tulenie, bozkavanie, ani nech ta nenapadne nieco ine. Ak na to hned vletite, uspokojite telo, ale nie dusu, aspon niw tvoju. A uplne ta chapem, zena by sa v tychto chvilach mala citit milovana, najkrajsia na svete a nie o sebe pochybovat a citit sa ako predmet, ktory niekto pouzije. Takze nepytaj sa, ale rob to, co ri je.prijemne.
Ospravedlnujem sa, pisem z mobilu, hadam to prelustite.
@maria2702 Ešte ma napadlo, že či máte sex dosť často, lebo niektorí chlapi to robia takto bez predohry vtedy, ked proste sú moc vzrušení, čiže ked je sex málokedy, vtedy sú ako odtrhnutí z reťaze. Občas je dobrá aj rýchlovka, ale občas treba aj dlhé milovanie s dlhou predohrou, skús mu to nejak vysvetliť. Ženy všeobecne potrebujú viac maznania ako chlapi, ja to mojmu tiež musím občas pripomenúť. 😉
ty chceš byť lízaná :D nádherne povedané.romantika jak vyšitá
Je to pre mna zvlastne ze zeny maju potrebu riesit taketo veci zrovna tu. Preco to proste neriesi normalne s muzom? Ved to je problem ktory sa tyka ich dvoch nikoho ineho. Neviem nechapem to. Predsa len myslim ze muz by nebol rad keby toto cital.
či si štíhla alebo korpulentnejšia a partner sa ti nevenuje alebo resp. nerobí to čo očakávaš tak chyba nie je v tebe ale v ňom pretože chudák možno ani nevie čo tebe robí dobre...
takže je najvyšší čas miesto vyplakávania tu na stránke si sadnúť a povedať si čo chceš od neho aby robil 🙂
@janickacrazy tak približne 4-5x do týždňa...
@maria2702 No tak potom to tým asi nebude, tak možno sa mu nechce alebo čo, možno treba zmeniť stereotyp. 😉
@janickacrazy hej...možno je aj unavený..lebo má dosť fyzicky narocnu prácu..
ten nadpis je najlepší že sex s baculkou :D :D :D ako keby si mala 120 kg :D :D ja mám 89 kg a som spoko loko :D :D
Hej len je rozdiel v postave...nejde o kg...ale o rozloženie...
@maria2702 ale bože môj ved máš tri deti čo ja nemám žiadne ked si neni spokojná s tými tvojimi 62 kilami tak neviem no už jedine cvičiť pravidelne ;) a veľa odriekania, pevná vôľa tak. ;)
@lenockaaaaaa ono záleží veľa aj od výšky...ja som nízka ..preto sa ti to nezda..a fakt je rozdiel pevná postava...veď práve že nemám pevnú vôľu...a myslela som si že som moc tučná...ale asi som si to len nahovárala..
babenky to nezalezi od vahy myslim ze ak je zena sebavedoma a je spokojna so svojou postavou tak je to uplne jedno ze kolko ma kg lebo aj ten muz potom vidi ze je spokojna a uz mu to tak nevadi tie kila vnima to ze baculka ale nie akoze fuj ale ze je za co chytit 🙂
Keby si sa mu nepacila, tak s tebou nespava. Ja som v tomto asi ako tvoj muz, ja mam rada veci strucne jasne vystizne a rychlo :D a nie preto, zeby sa mi moj muz nepacil, ale skratka ostatne intimnosti mam rada potom, alebo hocikedy nezavisle od sexu. A moj muz by sa radsej hral dlhsie 🙂 ja mam 175cm a 62 kg, ale tiez mi visi brucho prave z tej diastazy. Takze treba cvicit, aj ked ako predtym uz ti asi nikdy nebudem. Hlavne ak nie si stotoznena so svojim telom. A ked nieco od neho chces, tak mu to povedz. To, ze s tebou nerobi veci, ktore by si chcela ty, moze byt skor o chuti a o povahe ako o tvojom vyzore. A inak ked uz neplanujes dalsie deti, mozes si dat spravit abdominalnu plastiku. Po 3 detoch mozes mat uz aj zdravotnu indikaciu, nie len kozmeticku a nieco preplati poistovna. Ale pockaj, kym budes trosku starsie najmladsie, lebo dva mesice si ani neskrtnes s dvihanim cohokolvek 🙂
@maria2702 ahoj. Ja mam 78 kg a 164 cm, po porode. Samozrejme brusko je na tom najhorsie, je pevne ale vacsie. Trosku sa citim ako baculka. Ale porozpravala som sa s manzelom, nakolko som sa uz na seba nevedela pozerat do zrkadla. A vysledok aj napriek tomu ze ma casovo narocnu pracu - dal mi darcek a to ze mi zaplatil trenerku, ktora mi jednak povie ako na cvicenie a ako na stravu a on sa teda postara o dieta a o domacnost, kym budem driet. Kazdy muz chce mat vedla seba peknu zenu, iba niektory uz rezignovali.
@maria2702 mila Maria, ty si oproti mne lahka vaha, ale moja osobna skusenost je uplne ina, ja sa v sukromi so svojim muzom citim ako kralovna. A i ked poznam aj take pripady, kde po pribrati partnerky problem bol, tam priamo umerne upadala frekvencia sexu, to mi nepride ako vas problem. Ja si myslim, ze je proste lenivy, ehm pardon unaveny... ja by som mu navrhla, ze ked je unaveny a nema energiu na tvoje potreby, tak obmedzime frekvenciu a radsej menej casto ale kvalitne... ved ide aj o tvoje blaho. Inak neviem, ako mozes napisat, ze 'super sex', a hned dodas, ze ti tam chyba kopa veci... ved to sa predsa vylucuje. to je super sex len prenho, trochu smutne...
Milá maria2702 z pohľadu chlapa,ti napíšem svoj názor. Svoju manželku som vždy miloval takú aká bola,a vždy som sa jej aj venoval. Nehladel som na váhu, to je fakt nepodstatne keď niekoho miluješ. Mňa vždy manželka priťahovala taka aká bola,múdra z dobrým srdcom. A skvelou povahou.Dala mi dve krásne deti, a za to si zaslúžila moju každodennú uctu,a zostať jej vždy oporou. Nehľadaj chybu len v sebe ale aj v tvojej polovičke, skús sa sním o tom porozprávať snáď sa preberie naspäť do reality a začne si vážiť to čo má doma.
píšeš, že máte sex 4-5 do týždňa - to načo mu robíš zakaždým orál?
@mirka200 tak pokladám to za samozrejmosť že si vážim to čo mám doma, a aj to dám najavo,každý chlap by mal svoju manželku milovať taká aká je. Ktorý chlap je dokonalý? Tak prečo hľadať dokonalosť len na opačnej strane? To nieje fér. Okrem toho krása srdca a povahy sa nedá porovnávať z vonkajšou krásou.
Mna by skôr zaujímalo, ako sa Ti podarilo pri tak malých deťoch schudnúť. aj keby som mala čas cvičiť, nevládzem. a váhu máš super. a postavu má málokto dokonalú a muži sa na to dívajú inak. ja mám hrozné brucho a muž si z toho robí len srandu /nie výsmech). Tak mu povedz čo chceš, postupne ho to nauč, najprv menej a postupne toľko, čo potrebuješ

@maria2702 ak ti po porode zostalo vacsie brucho, tak takmer na 100 percent mas diastazu priamych brusnych svalov. su na to cvicenia, ktorými si to za nejake mesiace das do poriadku. lebo kym nedas brusne svaly spat dokopy, kazdym cvicenim si to mozes len zhorsit a teda brucho bude este vacsie. tu nejde o vahu, ale o to, ze brusnu dutinu nema co drzat pokope. Existuju rozne fyzioterapie,co sa tomu venuju. ja som cvicila podla Anky Kohutovej, ceskej porodnej asistentky. vyhladaj si na nete, co a ako, daj to do poriadku a mozno sa budes aj sebe viac pacit. Muzovi sa podla vsetkeho pacis aj tak 🙂