icon

Bacuľky, venujú sa vám chlapi?

maria2702
23. nov 2016

Nikdy som nebola štíhla...keď sme sa spoznali mala som 64kg...teraz máme tri deti a mám 62kg meriam 160cm...len môj problém je že mám veľké brucho..a teraz k problému..sex s mojím muzom je super..až na to že vyzerá asi takto ..jedna pusa...oral ja jemu...a potom super sex...až na to že mne tam chýba..bozkávanie .. dotyky..a aj lízanie...
Inokedy sa oblapame.. bozkávame...ale pri sexe nie...chcem sa spýtať takých báb...ktoré nemáte pevnú postavu..proste sám tuk☹...ani prsia nie sú bohviečo..síce veľké...ale nie sú pevné.. ako fungujete...venujú sa vám chlapi ..je to pre moju postavu...alebo čím to je...

Strana
z3
janickacrazy
27. nov 2016

@lenbea To sa ti len zdá, že nevládzeš. Treba si nájsť niečo, čo ťa bude baviť, šport, tanec, dačo aspon raz do týždna a donútiť sa tam ísť. Deti nechaj mužovi. Ja ked som sa vliekla na aerobik, vobec sa mi nechcelo, myslela som, že tam umriem, ked sme docvičili, až tak dobre mi ostalo, domov som došla plná energie, mala som chuť ísť upratovať alebo tancovať, proste prílev energie. Len sa donútiť trošku a potom to už ide. 😀

lenbea
27. nov 2016

neni to výhovorka, ale nemám kde. A muž býva dlho v robote. A všetku energiu, ktorá by ešte mohla ostať zo mna vysáva svokra, takže ma nič nebaví... a mužovi tri deti nenechám, lebo len hučia do nich so svokrou. proste aj kvôli nej sa prejedám.

obsadenemeno
27. nov 2016

@lenbea ako neni to vyhovorka, cely tvoj prispevok je vyhovorka. 80% je v strave, tak sa neprejedaj. Vyhovaras sa na svokru....vyhovorka. Proste to do tej huby nedam a hotovo. A ak to do huby dam, je to len a len moja vina, nie svokrina, nie muzova, nie susedova..... tvoja.

Vsetko je v hlave. Ak si budes opakovat ze neda sa, nevladzem, nemam energiu, nemozem nechat deti so svokrou a muzom( preco nie? Zabiju ich, kym si prec?) tak veru motivaciu nenajdes.
Vsetko, co sa deje v tvojom zivote si zapricinila ty. Ty a nikto iny. Svojimi myslienkami, slovami, cinmi, rozhodnutiami. Alebo svojou pasivitou.

Je to len v tebe. Ten den, na ktory cakas, ze sa rano zobudis a budes krasna a stihla bez vlastneho pricinenia, nikdy nepride. To sa skor jedneho dna zobudis a zistis, ze zivot ti utiekol pomedzi prsty a vlastne ani nevies, ako.

evittam
27. nov 2016

@lenbea Úplne súhlasím s @obsadenemeno. Proste sa len vyhováraš - prečo sa prejedáš kvôli svokre - ti to tlačí do "huby"?! Či ako? Ale ja ťa chápem - výhovorky sú ta najlepšia vec na svete ako nemôžem, nedá sa, neviem a podobne. Takto si ale nepomôžeš a neschudneš....len sa budeš naďalej vyhovárať a potom keď sa už pekne "vyžerieš" tak budeš zase hľadať príčinu prečo si to urobila - svokra, suseda, Fero, Jožo, ......atď. Proste ak chceš tak sa to dá ak nie tak hľadáš výhovorky a to sa netýka len tohto....Je ľahké povedať nedá sa a neviem a nemôžem.....

daniel_jasurek
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3