Biologický otec v rodnom liste
Ahojte zienky, pisem tu prvy krat, ale ja uz dalej nevladzem, potrebujem sa vyrozpravat, lebo sa asi zblaznim. Baby, ak mi mozete poradit , prosim poradte mi. Stalo sa nam s manzelom to, co sa stalo. Nevera, z manzelovej strany. Seba riesit nechcem, je to tazke, no manzel si uvedomil co spravil, vidim na nom, ze to lutuje a tak pomaly ideme dalej. Aj ked tazko ale vidim, ze nas vztah sa viac prehlbil sme viac uprimnejsi, a musim povedat, ze je to ine, ako ked sme boli manzelia. Mame spolu krasnu dcerku. Takze spolu nejako sa podporujeme. Lenze. Zrazu sa ozvala slecna, ktora porodila dieta. Testy DNA zistili, ze otec dietata bol moj manzel. Odpustila som mu, aj ked stale som na krizovatke, ci sa nemam dat na cestu samoty. Skor ma zaujima vec, slecna si naroku, aby bol moj manzel napisany na rodnom liste. Baby ako je to, ked manzel uznal svoje otcovstvo, bude platit vyzivne, musi byt teda zapisany v rodnom liste?Chce sa vzdat prav a povinnosti dietata, i ked s bolestou v srdci, ma to boli, to dieta za to nemoze. Preto by som sa chcela spytat, ci musi byt v rodnom liste, ked otcovstvo je potvrdene a ci musi dat svoje meno dietatu?
Dakujem kocky za nazor, ja viem ze je to tazke, no kedclovek lubi cely m svojim srdcom a dusou, vie odpustit aj nemozne, aj ked trpim, ale musim stat pri nom, pretoze vidim, ze ho to polozilo a slubila som mu pred bohom, ze s nim budem v dobrom aj v zlom. I ked viem, ze kazdemu sa vsetko raz vrati..
@alenah31 Ani by ma nenapadlo klepať si po čele... čítala som príbeh, v ktorom raz muž prišiel domov a predstavil žene svoju milenku a potom s ňou odišiel... nakoniec to dopadlo tak, že podvádzal aj tú a tá s bruchom prišla k tej žene a nakoniec tie ženy aj s deťmi žili spolu a ten chlap bol sám... hm..
@alenah31 u nas to prebiehalo tak ,nakolko sa manzel nedohodol so slecnou ,,lebo ziadala dva krat viac ,podala to na sud a potom podla prijmu vyratali vyzivne.................aj ked su to smiasne sumy co niekedy vyrataju,no bohuzial skutocnost je niekedy ina ako si slecny myslia...................
@elise podľa mňa, vydediť sa len tak nedá, na to musí byť vážny dôvod, nie?