Boli by ste milenkou muža, s ktorým okrem sexu nič nebude?
Dokazali by ste byt milenkou muza ktoreho milujete aj ked by ste vedeli ze nic viac okrem xxxu medzi vami nebude?
Vies co, kamaratka to teraz uz niekolko mesiacov zaziva a poviem Ti, nemenila by som s nou. Len sa trapi, stale caka, ze on sa ozve, ze ked pride zo sluzobky, budu spolu. Mali ist v lete na spolocnu dovolenku, zrusil to kvoli bratrancovi, ktory prisiel na SLovensko (ako keby nevedel vopred, ze mu pride rodina a ze ta dovolenka je v danom termine nemozna). Cize za mna - uzivat si nezavazny sex je OK, ale akonahle sa do toho na jednej strane zamotaju city, je to o drzku. Obvykle to nikam nevedie a jeden sa len trapi. A to uz pisem aj z vlastnej skusenosti.
Mimochodom, damy moralistky - kde ste sa docitali, ze ide o zenateho muza, ktory ma rodinu? Ja to v tej otazke akosik nikde nevidim.
Nie. Jedine keby som ho nemilovala, neocakavala ist s nim do vztahu a brala ho len ako prechodne riesenie, kym si najdem normalneho partnera.
nie....................ale dokazala som byt milenkou muza,u ktoreho mi islo iba o sex 😀 😉
no mooj nazor by bol taky ze ja by som to nedokazala tak hmmm stavaju sa viacere veci to uznam a kazda z nas ma inak tie problemi a zapametajte si to co teras vam napisem .....sex vela znamena vela ...a preto sa da aj zblaznit anoooo ale ved tu pisem kazdy ma inak zaprpblemove ...inak ...a sex je mnam...to dobre kazda z vas vie ...sex vela roby ...aj na lasku ktora nigdy asi nebude ...len to som chcela napisat a nezabudajte sex potrebuje kazdy ...a bez sexu sa neda len tak zit ...a ja mam pochopenie co pise ta zena ale ja by som to nespravyla ...no kazdy ma to inak sudene ...ako ma tak ma ....
@anastacia321 nic v zlom kocka, ale douc sa elementarnu slovencinu az ma oci rozboleli.
A poviem ti tajomstvo : bez sexu sa da zit 😎😂

to ta prestane baviť a a on si nájde mladšiu