icon

Bolo neslušné povedať svokre, že mám menzes?

29. apr 2023

Bývame so svokrou. Kúpila som si nový bicykel. 2 týždne co ho mam. Minulý týždeň fúkalo pršalo tak som ho nemohla poriadne vyskusat. Dnes som išla na nákup a svokra prečo nejdem na bicykli. Ja nato ze mam menzes tak preto radšej nie. A muž mi dal prednášku aká som neslušna ze som povedala ze mam menzes. Ze žiadna žena také nehovori. To naozaj je to neslušné povedať?

luccija
30. apr 2023

@elanor a na únavu čo radis?
Sú ženy čo silno krvácajú sú unavené neviem prečo na ňu útočis, že sú to výhovorky.Raz sa na to necítila tak ju nepresviedcaj, že je krehotinka.
Autorka oni budú malomestiaci nedaj Boh, že susedia budú počuť, že máš menzes.Tiez takých poznám, všetko má dekorum, to sa patrí to nie, čo povedia druhi a muža má každý 2 večer opitého v krčme🙂budeš to mať s nimi ťažké.Muz Ta nemá prečo poučovať ty máš svoju hlavu, jazyk na to si dávaj pozor brán sa.Ty môžeš povedať čo chcela, že im sa to nepáči ich problém
Popozeraj si niečo o asertivite

terezka1947
30. apr 2023

@whatever1 úprimne,boli sme tam pri nich?tiež si neviem predstaviť,že by som na záhrade niekomu vravela,že mám menzes. Pokiaľ teda to nie je 10a záhrada. A to môj muž bežné chodí vložky kupovať,čiže problém s tým nemám ani ja,ani on.

januska12323
30. apr 2023

Viac ako prirodzené telesné procesy sú divnejšie otázky svokry a muža. Čo ju má zaujímať kam a ako si išla. A chlap asi zabudol, že aj jeho mamička kedysi krvacala.

lindusss2016
30. apr 2023

@terezka1947 tak za prve predpokladam, ze susedia su tiez len ludia a nie mimozemstania, takze aj u nich zeny krvacaju. Za druhe 10a ma hocikto, nie kazdy ma dvorcek 10x 20 m. Ja keby som u nas aj kricala, ze mam kramy, nikto ma nepocuje 😂

terezka1947
30. apr 2023

@lindusss2016 no,my máme podstatne viac ako 10a a nekricim
Mne celá diskusia príde ako žart.
Ale ok,ľudia sme rôzni.
Kto vie ako to celé bolo. Môže byť,že muž je na tú témy citlivý a kludne môže byť autorka typ ďalekej susedy,kto.vsetko rieši na dvore a každý,či chce,či nie,vie úplne všetko o uch obsahu chladničky,cez rodinné problémy jej kamosiek,až po intímne zdravotné problémy,či detaily predchádzajúcej noci.
V duchu hesla,veď sú to normálne veci.
No veď sú,ale každý normálny človek aj vie kedy a ako o nich hovoriť.
Pochybujem,že by svokre vadila odpoveď o menzese.

lindusss2016
30. apr 2023

@terezka1947 no ved nechajme na autorku, nech objasni situaciu

terezka1947
30. apr 2023

@lindusss2016 mne je to jedno,len som písala,že tie témy poznáme vždy z jednej strany. A môže to byť všelijak. Tu to bude vždy subjektívny názor autora témy.

kristinapetronela
30. apr 2023

Nič zle si podľa mňa nepovedala

whatever1
30. apr 2023

@terezka1947 Ano mas pravdu, neboli sme pri tom, bohvie ako to presne bolo. Musime vychadzat z toho co napisala autorka.

whatever1
30. apr 2023

Zaujimave je, ze ak by jemu vadilo ze susedia pocuju slovo menzes z ust jeho zeny, tak jemu nevadi ze nasledne poculi jeho ako dava svojej zene prednasku o menzese.

lindusss2016
30. apr 2023

@whatever1 ved toto 🤷

gabika0825
30. apr 2023

Čo? Úprimne som sa pobavila 😁😁😁 ako z debaty o bicykli vznikne debata o menštruácii 😁 a jeho mama snáď nikdy nemala menštruáciu alebo čo? 😁 inak ms nie je choroba, na bicykel môžeš ísť v pohode ak si zvládla nákup 😁

modraslamka
30. apr 2023

nabuduce povedz ze mas svoje dni...

anachsunamon
30. apr 2023

Wau debata o menzese na 4 strany 😆

marsmykkok
30. apr 2023

Tak ja by som bola diplomatická a povedala, že chcem ísť peši (ak si išla peši) nech si vychutnám viac rozkvitnutú prírodu. Ak autom,.tak že sa ponáhľam a bicyklom by to bolo dlhšie. Myslím,.že samozrejme menštruácia nie je zakázaná téma, je normálne sa o tom baviť s kamoškou a tak. Ale zase len tak pre nič nebudem medzi rečou roztrubovať, že mám svoje dni.

marsmykkok
30. apr 2023

@terezka1947 presne, vadí podľa mňa mužovi,.že je taká prostroreká. Ako nejaká liberarnost, voľnosť neznamená že sa v plnom autobuse začnem napríklad nahlas rozprávať o svojich dňoch alebo sexe. Samozrejme ak je súkromie, načrtne sa tá téma nech sa kľudne so svokrou baví o menzese aj 2 hodiny. Normálna téma, ale zase treba vedieť kedy je čo vhodné a kedy nie

erika237
30. apr 2023

Byt na tvojom mieste ja, ked mam 3., 4. den menstruacie tak nie ze nejdem na bicykli do obchodu ale ani autom, ani pesi, mohla by ist svokra alebo muz.
Tieto dvo mam velmi silne krvacanie, tampony mi nevyhovuju a neviem ako sa “spravaju” menstruacne nohavicky v dnoch silneho krvacania. Ostatne dni 1., 2., 5., 6., 7. den mozem aj na huseknovu drahu, ale tak ako je v poriadku ze niekto robi vsetko, tak je v poriadku ze niekto niektore veci nerobi.

mpg
30. apr 2023

@marsmykkok S tým sa dá súhlasiť.

dadis
30. apr 2023

@tykat Mohla este odpovedat, lebo ma vas syn tak riadne v noci vytrtkal, ze ledva chodim nieto este sadat na bicykel 🙈😅...to uz by sa svokra do jej bicyklovania viac nestarala 🤣🤣🤣

erikab82
30. apr 2023

Keď ťa muž stále vychováva, tak asi ma pocit, že je viac ako ty. Ja by som to hneď stopla, menzes je prirodzená vec. Ale, nastavila by som zrkadlo. Keď chce byť staromódny, tak nech si to vypije do dna. Bude chcieť nejakú inú polohu ako misionár, tak mu niečo povedz, že to slušne a cnostne ženy nerobia. Alebo, že sex sa patrí mať len vtedy, keď chceš počať potomka. Že ako to je vychovaný keď nevie. Zaraz ho to prejde😉

vevapeto
30. apr 2023

Nech sa muž ešte prezehna a nech ta okropí svätenou vodou

kitycat
30. apr 2023

Pofla mna uplne normalny argument, svokra hadam pozna ake to je a tvoj muz? Ten ti asi ani vlozky nekupi ... hlavne ze byva u svojej mamy, kreten..

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
30. apr 2023

"Irma" je moja najcastejsia tema. Medzi zenami uplne normalna vec

autor
30. apr 2023

@marsmykkok nekricala som v zahrade..normalne som povedala vetu ze preco nejdem na bicykli..

autor
30. apr 2023

@gabika0825 ved jasne ze menzes nie je choroba ale fakt je ze bolest brucha a silny menzes isto zenu nevytiahnu na bike..a nakup? ved neboli to plne dve tasky..ved za nakup sa rataju aj 3 ci 4 veci napriklad..medzi nimi napriklad aj vlozky a tie nie su tazke niest ked ma zena menzes.

autor
30. apr 2023

@marsmykkok lenze svokra nevie pochopit preco uz 2 tyzdne mam novy bike a este som nebola na nom dalej ako od domu..no ako vravim bolo zle pocasie..clovek po praci dakedy nestiha a...skratka riesi naco som si kupila bike ked som este na nom nebola..pritom leto je este len pred nami..

domkakvet
30. apr 2023

Ja si tiez myslim, ze na tom nic nie je, aj ked ja by som to nehovorila.

autor
30. apr 2023

@terezka1947 ano muz je citlivy /ironia /a ked v zahrade robi a nedari sa mu tak aj zahresi.vtedy povie vetu kaslem nato ci ma pocuju susedia.len ked ja povedala vetu ze mam menzes tak to je hanba na celu ulicu co ak poculi susedia nahodou.

autor
30. apr 2023

@gabika0825 no tema zo zivota o tom to je