Bombardovanie láskou - skúsenosti

momomama22
16. feb 2022

Ahojte,

píšem článok na tému bombardovanie láskou vo vzťahoch. Ide o manipulatívnu techniku, počas ktorej manipulátor (často narcista) zahŕňa partnera/partnerku lichôtkami, darmi, náklonnosťou, atď len preto, aby ju neskôr mohol/mohla ovládať.
Ak ste niečo takéto vo vzťahu zažili, budem rada ak napíšete a podelíte sa so svojimi skúsenosťami.

Ďakujem 🙂 M.

dramaqueen
16. feb 2022

@momomama22 ale ty uz furt len clanky pises a ziadny vysledok minule si pisala ze nam das vediet o clankoch a reakcia ziadna 🤣🤣🤣 tu sa neoplati reagovat

momomama22
autor
16. feb 2022

@dramaqueen každému, kto sa podieľal na nejakej téme som poslala link, kde nájde hotový článok 😉

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
momomama22
autor
16. feb 2022

@cocolino234 posielam 🙂

danajahotkova
16. feb 2022

Osobne som to nezažila, ale mám kamarátku, ktorá si tým prešla. Len vypálilo to napokon zle, pretože akonáhle dala najavo, že nechce takto žiť, že sa jej nepáči prispôsobovať sa, tak bol oheň na streche.

nique
16. feb 2022

Ahoj, prepac, neviem kam postujes clanky, ale hadam znesies kritiku. Pozbierat na MK pribehy a spravit si z toho clanok. je pre mna vysavanie energie. Najneschopnejsi manazer vo firme sa vzdy pyta ludi, ake maju skusenosti, co si myslia, da im pocit dobrovolnosti, pozornosti, pocuvania a pochopenia, potom to zozbiera a spravi z toho skvelu prezentaciu. Skus napisat clanok, ako sa MK stal dobrym zdrojom pre pseudoblogerov, amaterskych zurnalistov a pisatelov BC prac.
Co takto zdvihnut zadok a ist do krizoveho centra, detskeho centra. kamkolvek von medzi ludi, realne sa s nim porozpravat a povedat, co tym clankom sledujes a cim im chces pomoct. Lebo inak to ja osobne vidim len ako hladkanie svojo ega.

dramaqueen
16. feb 2022

@nique no predsa noviny SME 🤣🤣🤣 pride mi to odveci ale ore nich je asi lakave ze tu zenam napisu budete v clanku a aby si ho precitali zaplatia 4 euricka 🤣🤣🤣🤣 biznismeni takto sa to robi no proste menežeriss len robota v terene je ore nich moc desiva

simca_13
16. feb 2022

@nique Máš pravdu. Ale veľa ľudí to tak robí a následne z toho zlíznu tú smotánku či ako sa to hovorí.