Bordel po svokrovcoch
Dosli sme s manzelom z wellness pobytu cez predlzeny vikend. Svokrovci sa ponukli, ze k nam pridu dcerku strazit, ze by sme ju nemuseli k nim doviezt a tiez nemuseli dat psa inej pani na strazenie, nakolko oni nie su ho ochotni mat u nich (yorkie). Mala ma 10 rokov a je to takto druhy raz. Podakovali sme sa, malu povarovali, aj si povarili 1 den, 1 som im nachystala. Ked odisli, sla som popratat a skoro som explodovala. Poroztahovani v 3 izbach, v kupelni kazdy pouzite po 3 uteraky, dlazky, ktore sme pozmyvali akoby zablatene, pri wc snad akoby okadene.... od hora dole zacapane zrkadla, kuchyna cela lepkava, v suplikoch poodkladane neumyte pribory a mastne noze (medzi cistymi), mastna panvica, pooskierane teflonove hrnce a panvica.... Periem uz 3. pracku a asi 2 hodiny upratujeme kuchynu....kupelne, je mi do placu... Svokrovci pritom 66 rokov, inak inteligentni, doma u nich to vyzera podobne, sa vyhovaraju, ze zle vida, ale to uz 20 rokov...
Len sa potrebujem vyzalovat....
No budeš vedieť druhýkrát ich nezavoláš zavolaj nejakú operku alebo študentku a máš po starostiach. Tak ako necháš tak to nájdeš. Len to za predlžený víkend bude stať dosť oper zaplatiť svokrovci predsa boli zadarmo.
@sasa1310 moja, prala som po nich 4 pracky - obliecky, plachty, uteraky, koberceky z kupelni, plus 2 pracky nasich veci, celu kuchynsku linku sme umyvali a lestili, co boli okydane horaky, uchytky, supliky,pracovne dosky, vybrali sme vsetky pribory, kedze boli mastne, panvice a hrnce teflonove do umyvacky nedam, dlazku v celom dome sme zmyli, mame ho dost velky...., kupelne a WC po 2, atd, nie je to lakava predstava pri navrate domov, ale nechaj tak, zelam ti vsetko dobre a uzasnu rodinu, o ktoru sa tak s laskou staras 😍
@evulienkaslx každý mesiac niekde chodíme na víkend. Buď všetci piati alebo nechám starého rodiča nech postráži deti. A presne viem kedy prídem domov do uprataného a kedy prídem domov a čaká ma upratovanie. 4 práčky sú nič. Obliečky by som po svokrovcoch rovnako prala či by boli špinavé alebo neboli, koberčeky z kúpeľne tiež periem často, takže ani to neni problém. Rovnako uteráky po starých rodičov, či by boli špinavé alebo neboli, rovno by išli do práčky samozrejme. Hrnce a panvice tiež nie. Ste dvaja na to, my doma tiež. O chvíľu upratané a môžeme si zasa večer sadnúť a nerozčulovať sa nad blbosťami. Ono je všetko väčšinou od povahy daného človeka.
@evulienkaslx niekto nepochopí ani keby si nakreslila.
Nikto tu nepozná teba a už dupľom tvojich svokrovcov, tak aké ohováranie.
A vrchol humusactva je, dať špinavé pribory medzi čisté, neurobiť po sebe základný poriadok, ale ešte zasrat všetko čo sa dá....
Je to ich vizitka, nie tvoja tu na internetovej.
A čo tvoj muž ? Ako reagoval ?
Ale ked vies, aky bordel maju doma, preco by to u teba bolo ine?
Prehaňas a veľmi..to aj keby cielene tam išli robiť bordel.tak toto čo si tu vypočítala by ani nestihli za vikend.Nezavidim ti tvoju povahu a prehnanú pedantnost.
@cacianka ako som pisala vyssie, pomohol mi vsetko poupratovat, ani nemukol, bolo mu to luto, tiez neveril, ze az takto to dokazali, uz sedime a pozerame TV, ja uz som upokojena, este jeho musim rozveselit 🙂
@janinah prestav, si , ze neprehanam, ja zavidim tvojej neveste alebo zatovi, urcite si super svokra
Keby nepoznam takeho cloveka tiez si myslim ze prehanas .
Ale clovek neveri az kym nezazije ,nevidi na vlastne oci . ..
@evulienkaslx aj podla mna prehanas, musis mat inokedy doma extra cisto a vyblyskane. U nas nemame extra cisto ani zdaleka, /samozrejme , ten zachod by mi vadil/, ale ostatne - s mavnutim ruky by som upratala a ideme dalej.
@mamamasama a ja jej verim - mne strazievala mama decka, no decka, tinedzerov v podstate, akurat na noc fakt nemohli ostat samotni a tak ked som chodila sluzobne na dva dni (jednu noc) v tyzdni prec, prisla mi varovat deti mama.... a teda ta co mi tu nechala, des a hroza.
umyvadlo zadrbane od zubnej pasty ( a bolo to od nej, nie od mojich deti, lebo som si to schvalne odsledovala a zadrbane ho mam iba ked spi u mna ona), veci v kuchyni vsetky povytahovane (lebo ved skusa raz taky hrniec, ten je maly ci velky tak skusi druhy a treti... samozrejme neumyje ani jeden, pretoze to je MOJA umyvacka a ona NEVIE ako moja funguje, ona ma doma inu... a preco by to umyvala rucne, ked mam umyvacku riadu?
no mohla by som litanie rozpravat o tom... a to je vlastna mama. Ona doma u seba si udrziava tip top poriadok, ale u mna sa sprava ako to najmenej vychovane decko. Takze ja vzdy den po sluzobke som upratovala...
aj preto som rada ze som zmenila pracu, teraz uz ziadne sluzobky na noc, ked som dlhsie cez den mimo, vzdy to viem dopredu - decka si uz vedia ohriat, navarit... takze super.
@evulienkaslx veru.som.maš čo závidieť... mať nevestu.ktora by ma poohovarala na nete pred cudzími bez možnosti aby som sa mohla obhájiť musí byť ozaj vyhra
@lonely66 da sa aj za jednu noc... nie sice az tak moc, ako pise autorka, ale v obyvackokuchyni bolo ako po vybuchu.... 😀
@lonely66 ale tak ja som si zvykla, brala som to ako cenu za strazenie deti pocas sluzobky 🙂 a tak by to mala brat aj autorka 🙂 proste je to iba bordel, a co. upracem. Nejde o zivot, nejde o nic.
@evulienkaslx nie som. Mám doma ešte bábätká. Ale mám svokru a nechcela by som, aby mi v dome upratovala. Bola by dom vďačná, že prišla pomôcť a postrážila deti. Kým by mi nezhorel dom, bolo by mi jedno, že nechá bordel.
@evulienkaslx Ach, no to ten wellness bola asi aj zbytocny, ked ste sa vratili do takeho neporiadku. Starych ludi nezmenis. Nabuduce dat radsej psicka do hotela a malu k nim domov, to bude asi lepsie. Pripadne k svojim rodicom. Ale chapem Ta, clovek nechce vela, len si raz za cas oddychnut a spolahnut sa a hla ako to dopadne... ja sa tiez neviem spolahnut...
@sasa1310 súhlasím. Keď upratuješ nonstop, tak neprežívaš, že niekto urobí bordel.
@evulienkaslx celkom ma pobavil ten opis, co vsetko si musela urobit 🤣 A to nerobis bezne? Neperies uteraky, obliecky, nezmyvas podlahu? 😳
@kaktusik007 mamina zlata. Ved ona po tebe upratovala cely zivot. Nemohla si raz ty po nej? Zeny, ja nechapem, co robite taku vedu z upratovania 😅
Tak za jeden víkend porobiť takýto bordel, to sa dá? Kebyže prídete po dvoch týždňoch, tak ešte to pochopím, ale za dva dni všetko zasviniť, zamastiť, neumyté riady schovať, to inteligentný človek asi neurobí, nie? Chovali sa ako hovadá, sorry.
To "inteligentni " ludia si v takom veku nezriadia okuliare? 🙉 Dobra vyhovorka, ako mat spinu. Nevidia ju 😆

Ale veď postrážili .zas to nebude až tak veľa upratovania .radšej ak boli s deťmi a uprace sa ...