icon

Bozkávala som sa s kolegom. Mám sa priznať priateľovi?

kitty880
30. sep 2015

Ahote baby. Stala sa mi taká vec o ktorej som kedysi prehlasovala ze mne sa NIKDY nemôže stať....Dávnejšie sme mali vo firme večierok a ako to už na takýchto akciách býva človek si vypije. Nepila som moc-akurát do nálady-viem kedy mám dosť. S jedným kolegom si rozumieme nakoľko v rovnakom veku vo firme nikto nie je....tak sme sa bavili nálada super, kecali sme o všetkom možnom aj o súkromných veciach a pod..ako sme tak kecali bokom od všetkých ani neviem zrazu sme sa bozkávali ☹ Strašne ma to trápi nakoľko mám priateľa takmer 7 rokov...je mi zo seba zle a keby som mohla tak sa kopnem do riti....priznať sa? nepriznať sa? Nič viac sa nestalo a už sa ani nestane...bojím sa, že keď sa priznám tak zničím všetko ☹ keď sa nepriznám zožerie ma svedomie....možno mi pomôže aspoń trošku keď sa sem vypíšem neviem....nechcem sa nijako obhajovať bola to najväčšia sprostosť v mojom živote, ale už to žiaľ nevrátim...tak teda čo by ste robili na mojom mieste???

prego81
1. okt 2015

@kr1st1n4
dovolim si tvrdit ze tvoj nazor je ovplyvneny tvojim vekom. Vobec to nemyslim v zlom. Sama vsak uvidis ze ked budes mat 30, 40, atd tak v dlhorocnom vztahu do ktoreho si "investovala" a su tam deti (alebo aj nie) nebudes chciet taku vec vediet. Vidim to na sebe, zvojich znamych, a vsak aj ostatne zeny to potvrdili hore. Neznamena to ze obhajujem neveru, alebo pletky s inymi. Ale raz-dvakrat sa to mozno v zivote stane ze aj napriek tomu ze mas fungujuci vztah tak sa ti srdce rozbusi pri inom a mozno k niecimu dojde. Nie je to koniec sveta.
Aj ja som v tvojom veku chcela vsetko vediet, a radsej pravdu aj ked bolela. Uvidis sama, mozno sa mylim ale z nejakeho dovodu sa to zmyslanie vekom meni (skusenosti?)

prego81
1. okt 2015

@kitty880
nic nepriznavaj.
Ak by sa to stalo mne (dufam ze nikdy 😀 ) a nahodou by sa to partner dozvedel tak by som povedala ze som v tom nevinne, ze tam bol alkohol a hned ako som si to uvedomila tak som s tym prestala. Snazila by som sa v tom nerypat. Ak k tomu kolegovi nic necitis, tak by som to dalej neriesila. Prestala by som sa s nim kontaktovat mimo pracovnych veci. Predsa si neznicis vztah kvoli takej blbosti 😉
Prestan na to mysliet a snaz sa to vytesnit z mysle. Casom to prejde.

libka1
1. okt 2015

@natalym ty mas 328 rokov? a ja ze skade tolke skusenosti, uz chapem, to uz mas vselico odzite 😀 😀 😀
@kitty880 podla mna priznanim sa priatelovi len ublizis, ano, tvoje svedomie sa bude mat fajn, ale co on? bude sa mat tiez fajn?

denae
1. okt 2015

Pokiaľ to teba naozaj tak mrzí, už si sa potrestala sama. Načo sa ešte aj priznávať, bolo by to ešte horšie. Ber to tak, že čo oči nevidia, srdce nebolí. A neboj sa, nič ťa nezožerie... 🙂 Časom spomienka na ten "úlet" úplne vybledne. Sme iba ľudia a stávajú sa aj horšie veci 🙂

natalym
1. okt 2015

@libka1 No jasné. 😀

denae
1. okt 2015

@natalym fúha...aj ja by som sa chcela dožiť 328 rokov... 😀 😀 😀 preklep, ale milý.. 🙂

natalym
1. okt 2015

@denae To nie je preklep. A ja by som sa nechcela dožiť toľko rokov, načo............. 😠

libka1
1. okt 2015

@denae a este pri tolkom sexualnom zdravi ako natalym, to sa len tak lahko nevidi 😀 no nic, musim spravit nieco so svojou zivotospravou, lebo takymto sposobom nedam ani 200, nieto 328 😅

libka1
1. okt 2015

@natalym co blaznis? zivot zacina az po 100 😀

natalym
1. okt 2015

@libka1 Ja sa len tvárim, že stíham, viem to dobre hrať. 😀

denae
1. okt 2015

@libka1 tak to mi k tomu teda chýba už len 40 rokov... 🙂 ale to uletí veľmi rýchlo, už sa teším 🙂

libka1
1. okt 2015

@denae tak to mas dobre naslapnute uz, za chvilu si v cieli 😀 hlavne to zvladnut v zdravi a dusevnej pohode...

natalym
1. okt 2015

@denae A ja som si myslela, že v 60tke budem skúšať truhly, ktorá mi viacej sedí.

mmoni89
1. okt 2015

Musíš sama vedieť čo bude najlepšie pre váš vzťah, ja osobne ako už tu bolo spomínané určite by som sa priznala. Nemohla by som sa pozrieť mužovi do očí, lihat si večer vedľa neho a tváriť sa že sa nič nestalo , pre mňa osobne je to podvadzanie. Tak isto viem že by mi to on povedal. Ako si už písala, myslela si si že sa ti to nikdy nemôže stať.. Nikdy nehovor nikdy a stalo sa. A nikdy nehovor že sa to nestane už nikdy.Keď zakaždým si povies,, len bozkavanie,, to nemusím hovoriť, už to bude pre teba postupne jednoduchšie. Ja viem že to nieje jednoduché povedať ale myslím že ak ťa priateľ naozaj skutočne miluje tak ti taký malý prešľap odpustí 😊

denae
1. okt 2015

@libka1 však toto... 😀 😀 😀

denae
1. okt 2015

@natalym ááále prosím ťa, na to nebudeš mať ani pomyslenie, budeš rozmýšľať, či si predsa len nemôžeš obliecť krátku sukňu... 😀 😀 😀

mirka17
1. okt 2015

ja som za to aby si mu to nehovorila, ak niečo spravíš tak si za to nes aj zodpovednosť, ak máš svedomie, tak myslím, že to, že ťa to bude trápiť je pre teba dostatočný trest a ponaučenie, nevidím dôvod prečo by tvoj "kríž" mal prevziať tvoj priateľ, ktorý s tým nemá nič spoločné, prečo by sa on mal trápiť za teba a rozhodovať sa ako ďalej? zatiaľ čo tebe sa uľaví?, A

sasa1983
1. okt 2015

Podla mna,nebude po priznani lepsie ani Tebe a reci o tom,ze sa Ti ulavi...su reci. A ani priatelovi lepsie nebude,takze to je toboz hlupost. Nevera to nie je,naozaj neries. Stavat sa to ale nemusi,neobhajujem to,v ziadnom pripade. Ale zivot je taky...

katka1981
1. okt 2015

@kitty880, ja by som nevydrzala mlcat, asi by som to povedala, mne by sa ulavilo ale ktovie co nato partner? Neviem aky je, ci je ziarlivy, ci by to pochopil, tazko povedat. Nepoznam ho. Ale viem si zivo predstavit ako sa zozieras. Este stastie ze to dalej nepokracovalo.

bianca
1. okt 2015

@kitty880 keby to bolo naopak chcela by si to vediet?Dokazala by si to odpustit?Poviem ti len tolko.Ked sa priznas,riskujes vztah a i ked to ustojite,pri kazdej hadke ti to vtrepe do oci a budes len cundra a chudera.Ak zamlcis,pokuse ta kus svadomie.no casom ti vysumi.Zaklad je sa z toho poucit a vziat si do buducna fakt,ze sa to uz nikdy stat nemoze.

kitty880
autor
1. okt 2015

@natalym Tiež ma dlhoročný vzťah...dnes som nad tým uvažovala a oľutovala som to už x krát a priateľovi to povedať nejdem...nepomohlo by to nikomu a nechcem aby sa kôli mojej hlúposti trápil...vytrestala som sa už sama a čo som si navarila to si aj zjem...

mimi1237
1. okt 2015

@kitty880 tak ...ked si si na 100 perc ista ze sa to nema odkial dozvediet,a citis skor ze by si mu o tom hovorit nemala,tak mu to nevrav,no nedavas mu moznost rozhodnut sa a svojim sposobom klames potom hlavne samu seba,nechces mu to radsej povedat?A niest za svoje ciny zodpovednost ? aj s tym rizikom ze ta necha ?

sasa1983
1. okt 2015

Jezis! Baby. Ved sa s nim len jednorazovo bozkavala. Nemusite ju tu hned ukamenovat...

rose32
1. okt 2015

Ludia asi ich videli bozkavat a to sa aj tak od inych dozvie co je lepsie priznat sa alebo od inych aby este lepsie hluposti natarali???baby ked citite ze lubite chlapa naco da bozkavate s inym???

sasa1983
1. okt 2015

Tak ked ich viaceri ini videli...tam sa vzdy daky dobrak najde

lavinis
1. okt 2015

@kitty880 nepriznávať, bože, stávajú sa horšie veci v živote ;) len ty si to v sebe zrovnaj a hoď to za hlavu. ak toho nie si schopná, tak mu to aj tak skôr či neskôr povieš. Ale ak vás videl niekto, kto by to mohol povedať, tak potom radšej nech to vie od teba.

kitty880
autor
1. okt 2015

@lavinis Nevidel nas nikto...

lavinis
1. okt 2015

@kitty880 tak potom si to musis vyriesit sama v sebe 🙂 nerobit z toho zivotnu tragediu, to, ze sa to stalo neznamena, ze si zly clovek. Take veci sa v zivote stavaju a nevypovedaju o cloveku absolutne nic 😀 akurat, ze jednu noc to vypalilo trocha inak, ako to planoval. end of story. ziadna metafyzika.

sasa1983
1. okt 2015

Tak to sem nevesaj na MK,ziadna nevera sa nekonala,bol to len taky ulet,nevynasam to do nebies,ale tak zase netreba Ta postavit na hranicu a zapalit. A ani nevies,mozno aj on sa s niekym bozkaval a tiez mozes spat. Tak bud v pohode. Zivot ide dalej. A dufam,ze kolega nie je pokusenie...

canama
1. okt 2015

@kr1st1n4 presne tak, pravda vacsinou vide najavo, skor ci neskor, a moze to byt vo velmi neprijemnej chvili...mne sa nieco podobne stalo z partnerovej strany....a nestvalo ma na tom ani tak to ze sa to stalo (sme len ludia) ale to ze mi klamal a zatajoval.

@kitty880 ked mu to povies, bude to pre vztah zatazkavajuca skuska, ak je vztah dobry toto ustojite, budu urcite ja tazsie chvile v zivote ako toto 😉 ...ak mu to nepovies a raz sa to dozvie, to bude znicena dovera...a to je z mojho pohladu ovela vacsi "pruser".