Brat má milenku: Čo robiť v takejto situácii?
Dnes sa mi jediny brat priznal, ze ma milenku. V lete sa im ma s priatelkou narodit (planovane) babatko, o ktore sa snazili co ja viem, cez 3 roky. Priatelka o nicom netusi, on nevie, co dalej. Ja som sa nezmohla ani na slovo. Sama mam deti a viem, ake su tie zaciatky narocne a bez partnera si to neviem predstavit.
Neviem, kolko to s nou presne taha, pretoze som len nemo pozerala a odisla prec. Som proste hotova, sklamana, zhnusena. Viem len to, ze to je daka mlada zaba, ma cosi po 20tke. Neviem si predstavit, co sa ide diat a ako to zvladnu rodicia. Ani neviem, co tu hladam, musela som sa len vyrozpravat.
@anonym_e06196 co neklapalo? Oral? To je podstata vztahu? Dobra fajka? A jemu ked prestane o par rokov stat vtak, to je dovod na rozchod? Mozno hej a ovela vacsi ako fajka. Ale takto zivot nefunguje. Dnes je to fajka, zajtra presolena polievka a o par rokov nuda vo vztahu? Tak nech sa nikto nezeni a nezaklada rodinu, lebo problemy vo vztahoch su vzdy. Uz len rozlisit podstatne od nedolezitych.
@katkazatka som zástanca toho, že aj sexuálny život a preferencie v spálni sú rovnako dôležité ako ostatné aspekty harmonického vzťahu. Proste aj v posteli to musí klapnúť. Nie potom vyplakávať, že ona, on chce to a tamto. Myslím si, že ľudia sa rýchlo a zhurta hrnú pred oltár, alebo v rámci randenia nie je nič problém, a potom vadí viac vecí. Nielen sexuálnych. Proste ľudia nie sú sami k sebe úprimný , ani k partnerovi. A potom je oral problém, aj hocijaký iný typ gulášu 🙃Napríklad ja by som nemohla anál, tak mám muža, ktorý nemá takéto preferencie v spálni. Proste sme sa vo všetkom zhodli. Lebo ak jeden chce a druhý nie, je vždy problém. 🤷♂️
Mala si mu dať facku možno by sa mu v hlave rozvietilo
@katkazatka som zástanca toho, že aj sexuálny život a preferencie v spálni sú rovnako dôležité ako ostatné aspekty harmonického vzťahu. Proste aj v posteli to musí klapnúť. Nie potom vyplakávať, že ona, on chce to a tamto. Myslím si, že ľudia sa rýchlo a zhurta hrnú pred oltár, alebo v rámci randenia nie je nič problém, a potom vadí viac vecí. Nielen sexuálnych. Proste ľudia nie sú sami k sebe úprimný , ani k partnerovi. A potom je oral problém, aj hocijaký iný typ gulášu 🙃Napríklad ja by som nemohla anál, tak mám muža, ktorý nemá takéto preferencie v spálni. Proste sme sa vo všetkom zhodli. Lebo ak jeden chce a druhý nie, je vždy problém. 🤷♂️
@anonym_e06196 sex je velmi dolezity v partnerstve. Na 100% suhlasim. Ale ked ma sex a podvadza kvoli fajke, je to chuj. Ludia sa menia, aj preferencie. Keby mu zena zahlasila, ze chce trojku s 2 chlapmi, tak co? Ma pravo ho podviest? Zas nezachadzajme do extremov, ze vo vsetkom zakazdym treba vyhoviet partnerovi. Nie sme zvieratka a brali sa kvoli nejakym kvalitam a nie kvoli fajke. Ak by tam celkovo sex nefungoval, tak potom nech to riesia.
@anonym_e06196 sex je velmi dolezity v partnerstve. Na 100% suhlasim. Ale ked ma sex a podvadza kvoli fajke, je to chuj. Ludia sa menia, aj preferencie. Keby mu zena zahlasila, ze chce trojku s 2 chlapmi, tak co? Ma pravo ho podviest? Zas nezachadzajme do extremov, ze vo vsetkom zakazdym treba vyhoviet partnerovi. Nie sme zvieratka a brali sa kvoli nejakym kvalitam a nie kvoli fajke. Ak by tam celkovo sex nefungoval, tak potom nech to riesia.
@anonym_85f400 nikde nepíšem extrémy a už vôbec nie vyhovieť partnerovi. Nebudem predsa robiť niečo čo mi ide proti srsti a idem sama proti sebe 🫣 Zrelý, dospelý jedinec by mal vedieť komunikovať, byť úprimný k sebe aj partnerovi a mať toto v sebe vysporiadané.
@anonym_85f400 nikde nepíšem extrémy a už vôbec nie vyhovieť partnerovi. Nebudem predsa robiť niečo čo mi ide proti srsti a idem sama proti sebe 🫣 Zrelý, dospelý jedinec by mal vedieť komunikovať, byť úprimný k sebe aj partnerovi a mať toto v sebe vysporiadané.
@anonym_e06196 Tak potom si popieraš predchádzajúci príspevok, kde píšeš, že keď nevie vyhovieť partnerovi v určitých veciach, tak je na mieste podvádzanie.
@anonym_e06196 Tak potom si popieraš predchádzajúci príspevok, kde píšeš, že keď nevie vyhovieť partnerovi v určitých veciach, tak je na mieste podvádzanie.
@anonym_85f400 ty nerozumieš? Mali to mať v sebe upratané dávno predtým. Chlap túžil po orále, ona chichichi michichi. On to myslel vážne. Každého vzrušuje niečo iné a dosahuje vrchol ináč. Ona, že on si zvykne a dokáže bez toho žiť. Spávali spolu, mali deti, ale v jeho hlave a sexuálnej fantázii túžil po orále. Ona misionárka. No, tak keď už ho to prestalo baviť a naskytla sa možnosť rád podľahol a užil si. On hovoril o orále od začiatku, jej to bolo smiešne a fuj. Ani jeden nebol vyzretý na dospelú diskusiu. A potom to takto končí. A ešte s deťmi na krku a striedavkou 🤷♂️
@anonym_e06196 no ved jaane, ze hej. Lenze ked uz sa vzali a mali nejaky vztah a on vedel, ze ona oral nechce robit, tak to mal riesit ako dospely a nie odbiehat si na oral inde. Proste ak je to taka velka prekazka, tak sa uprimne rozist a nie to takto riesit podvadzanim.
Najlepšie je nevyjadrovať sa k tomu. Nijak sa ta to netýka, zbytočne by si rozdúchala vášne. Vôbec to nepotrebuje jeho tehotná kočka. Len dufaj, že sa ta aférka čo najrýchlejšie skončí a brat sa bude tešiť z bábätka.
@anonym_7812ce nevyjadrrovať sa? Netyka sa jej to? Jej sa netýka, či jej neter/synovec nebude mať úplnú rodinu? Toto nemôže niekto s elementárnou citovou vybavou napísať.
@anonym_autor ved milenku poslat do riti nie?

@anonym_3e09e9 máš problém čítať s porozumením? Vina je na oboch stranách. Obaja šli do vzťahu, alebo záväzku, kde to od začiatku neklaplo.
@anonym_e06196 co neklapalo? Oral? To je podstata vztahu? Dobra fajka? A jemu ked prestane o par rokov stat vtak, to je dovod na rozchod? Mozno hej a ovela vacsi ako fajka. Ale takto zivot nefunguje. Dnes je to fajka, zajtra presolena polievka a o par rokov nuda vo vztahu? Tak nech sa nikto nezeni a nezaklada rodinu, lebo problemy vo vztahoch su vzdy. Uz len rozlisit podstatne od nedolezitych.