icon

Brat má milenku: Čo robiť v takejto situácii?

16. máj 2026

Dnes sa mi jediny brat priznal, ze ma milenku. V lete sa im ma s priatelkou narodit (planovane) babatko, o ktore sa snazili co ja viem, cez 3 roky. Priatelka o nicom netusi, on nevie, co dalej. Ja som sa nezmohla ani na slovo. Sama mam deti a viem, ake su tie zaciatky narocne a bez partnera si to neviem predstavit.

Neviem, kolko to s nou presne taha, pretoze som len nemo pozerala a odisla prec. Som proste hotova, sklamana, zhnusena. Viem len to, ze to je daka mlada zaba, ma cosi po 20tke. Neviem si predstavit, co sa ide diat a ako to zvladnu rodicia. Ani neviem, co tu hladam, musela som sa len vyrozpravat.

anonym_e06196
17. máj 2026
@anonym_264026

Nikdy, ale nikdy by som to za podobnych okolnosti neurobila, ale v tomto pripade, tehotna zena s vymodlenym deckom a neverník, naschval by som si pockala na tu mladú svinu soplacku a otrieskala by som jej hlavu o múr, ze by sa uz k žiadnemu zadanému ani nepriblížila. A je mi uplne fuk, ze za to moze brat. Nie nemoze, lebo chlapi myslia guľami a tie milenky velmi dobre vedia, co robia a su spoluvinnickami. A urcite aj povedat kazdemu aj rodine, nech utrie hanbu ten sviniar. Toto sa nerobi. A uz vobec nie zene, co ide dobrovoľne riskovať svoje zdravie a život kvoli dieťaťu, a bude navyse aj rodiť, kojiť a o vsetko sa starať! Dobre by som si vystriehla tu mladú soplandu a taku vy dostala, ze by sa aj zos****la, spina jedna. A to iste aj bratricek, ale tam by pomohlo len hrozba vydedením, ze rozbíja rodinu a nevie vtáka udržať.

@anonym_264026 ty máš koľko agresie a vulgárnosti v sebe. Tá mladá možno ani len netuší že on je zadaný. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_e06196
17. máj 2026
@katkazatka

@anonym_87bdd4 Vieš čo? Nemyslím si, že nebol šťastný vo vzťah. Chlapi podvádzajú aj keď majú najlepšiu, najmilovanejšiu, najkrajšiu a sexychtivu manželku. Sú to jednoduché prasata, ktorých jediný zmysel je nakŕmiť sa, vyprázdnit sa a zatrtkat si, to je jediný zmysel ich života. Ak toto robí teraz svojej partnerke, tak ju lutujeme potom, keď sa im narodí dieťa a bude mať úplne iné povinnosti a život bude mať naruby. Keď sa chcel kurvit, tak si nemal zakladať rodinu.

@katkazatka si predstav, že nielen chlapi. Aj, ženy 😀 Si prišla z inej dimenzie?

katkazatka
17. máj 2026
@anonym_e06196

@katkazatka si predstav, že nielen chlapi. Aj, ženy 😀 Si prišla z inej dimenzie?

@anonym_e06196 Nie neprišla som z inej dimenzie, už som o takom počula, predstav si.🙂Stále platí to isté, čo tvrdím o mužoch aj o ženách. Najprv si treba poriešiť nefunkcny vzťah a potom sa môžu curvit koľko len chcú.
Za mna je to bezcharakternosť prvej triedy.

anonym_2fcdbd
17. máj 2026

Vypatrat zabu, dat do drzky... Naco sa zahadzuje s obsadenym chlapom? On sa spamata a primkne k rodine. Na rok, na dva pokoj, to vyzera na curevnicky gen👊

alickapusinka
17. máj 2026
@kiki68

@anonym_autor moja kamoska mala taku situaciu, ked sa to dozvedeli rodicia, tak povedali, ze bud to skonci ako kratku aferku, alebo ho vydedia a uz nikdy sa tam nezjavi doma. Velmi rychlo zatiahol rucnu brzdu a dnes zije ako sa patri. Bol prekvapeny rodicmi vtedy

@kiki68 niekedy stači aj postrašenie alebo vyhražka od rodičov.

anonym_49950b
17. máj 2026

Buď by jej to povedal on alebo ja. Bolo by mi na grc keby niečo takéto viem a nepoviem. Keby sa to stane mne a moja rodina/kamarátka mi to nepovie tak by som to brala ako veľkú zradu.

biba_18
17. máj 2026

celkom nerozumiem, prečo si mu nepovedala nič, úplne že nič… 😏
ale už som to tu čítala - pomáhať mamičke čo to dá ak ti záleží na neteri či synovcovi, aj keď ja by som určite nebola tá čo by som jej info o bratovi vešala na nos… a bratovi dohovárať do budúcnosti nech sa chová ako chlap…

anonym_c97f60
17. máj 2026
@sweaaa

@anonym_87bdd4 Tak to sa síce hovorí, ale nie je to pravda. Za rozhodnutie podvádzať môže len ten, kto ho urobil. Problémy vo vzťahu sa majú riešiť spoločne a nie s milenkou.

@sweaaa ale sraľovia nekomunikuju, vyse..sa aj na milenku, lebo to je odpad a chudak povaha

0kristina0
17. máj 2026

Si rovnaka ako tvoj brat. On to povedal tebe aby sa mu ulavilo a dalej neriesi a ty si to prisla povedat sem aby sa ti ulavilo a tiez dalej neriesis. Tvoja reakcia bola cudna, ako keby si s tym nechcela nic mat ale kedze to uz vies, minimalne by si si s bratom mala pohovorit ako si to dalej predstavuje. Svagrinej by som sa nedokazala pozriet do oci. Brat nebrat, mala by to vediet.

anonym_e06196
17. máj 2026
@anonym_2fcdbd

Vypatrat zabu, dat do drzky... Naco sa zahadzuje s obsadenym chlapom? On sa spamata a primkne k rodine. Na rok, na dva pokoj, to vyzera na curevnicky gen👊

@anonym_2fcdbd vôbec sa nemusí spamätať a ostať s rodinou. Kľudne môže ostať s milenkou, šťastný až do smrti

anonym_e06196
17. máj 2026
@minutka

Boze kde su hodnoty, moralka? Zle mi je z takeho sveta

@minutka a kedysi bol ten svet lepší? Neverííím

anonym_51a128
17. máj 2026

@anonym_autor úplne normálne v dnešnej dobe. Nechaj ho nech ma ženu aj milenku, su chlapi co to tak majú dlhé roky, niektorí aj 2 milenky

0kristina0
17. máj 2026
@anonym_51a128

@anonym_autor úplne normálne v dnešnej dobe. Nechaj ho nech ma ženu aj milenku, su chlapi co to tak majú dlhé roky, niektorí aj 2 milenky

@anonym_51a128 to ze to je bezne, neznamena, ze je to normalne. Treba rozlisovat pojmy.

anonym_e06196
17. máj 2026
@alickapusinka

@kiki68 niekedy stači aj postrašenie alebo vyhražka od rodičov.

@alickapusinka ty si ako fakt myslíš, že otec nahúka na syna, on sklopí uši a bude vzorový otec a manžel? Len aby ešte 3 deti nesplodil v inom chotári 😃

anonym_e06196
17. máj 2026
@anonym_51a128

@anonym_51a128 v dnešnej dobe? Nevera tu bola vždy

janickacrazy
17. máj 2026
@anonym_e06196

@alickapusinka ty si ako fakt myslíš, že otec nahúka na syna, on sklopí uši a bude vzorový otec a manžel? Len aby ešte 3 deti nesplodil v inom chotári 😃

@anonym_e06196 ono záleží aj na vzťahu s rodičmi, niektorí majú dosť veľký vplyv na deti aj v dospelosti, niektorí vôbec žiadny, poznám rodinu, kde bola podobná situácia, keď sa to dozvedeli rodičia z oboch strán, tak nahucali do nevernika, že veru sklopil uši a vrátil sa k manželke a sú spolu ďalších x rokov

anonym_e06196
17. máj 2026
@janickacrazy

@anonym_e06196 ono záleží aj na vzťahu s rodičmi, niektorí majú dosť veľký vplyv na deti aj v dospelosti, niektorí vôbec žiadny, poznám rodinu, kde bola podobná situácia, keď sa to dozvedeli rodičia z oboch strán, tak nahucali do nevernika, že veru sklopil uši a vrátil sa k manželke a sú spolu ďalších x rokov

@janickacrazy mne to príde fakt divné a naivné. U nás v rodine jedna mamka dohovárala synovi alkoholikovi a myslíš si, že pomohlo? Že synáčik poslúchne aby bola mamička spokojná? No to určite! Musí chcieť on sám. Nie z donútenia

janickacrazy
17. máj 2026
@anonym_e06196

@janickacrazy mne to príde fakt divné a naivné. U nás v rodine jedna mamka dohovárala synovi alkoholikovi a myslíš si, že pomohlo? Že synáčik poslúchne aby bola mamička spokojná? No to určite! Musí chcieť on sám. Nie z donútenia

@anonym_e06196 keby som to nevidela na vlastné oči, tiež neuverím, ale stáva sa

pochod
17. máj 2026

@anonym_autor ked jej to povieš budeš zla brat smrteľne urazený,ak nepovieš aj tak budeš časom ked to praskne pravdepodovne za zlu ,ze si si to nechala pre seba..Kus bezcharakterneho kkta ten tvoj braček mal si to nechať pre seba

kiki68
17. máj 2026
@anonym_e06196

@anonym_e06196 no ono ked tam otec vladne v rodine pevnou rukou, tak by ten syn naozaj skoncil. Proste mama by si nedovolila ho kontaktovat, odrezali by ho. Cize to by mohol byt pre neho pekny maler. Nie, oni si zakladaju na nejakej povesti a zjavne maju nejake zasady. Moj svokor je taky, ten tiez nema problem odseknut cloveka. To mas typy ludi.

alickapusinka
17. máj 2026
@anonym_e06196

@anonym_e06196 toto nepatrilo tebe takže zbyotočne ma komentuješ

anonym_52a112
17. máj 2026

@anonym_autor tak tvoj brat je iný inteligent.Najlahsie vyrozprávať sa sestre🤦🤦,spraviť zo seba chudáčik a a sestra,nech sa trápi,🤦zaslúžil by si nakopat tam,čím dieťa robil

anonym_75e223
17. máj 2026

@anonym_autor si v blbej situácii veru😞 každopádne by som sa porozprávala s bratom, ako si to ďalej predstavuje. Je hnusne čo spravil svojej tehotnej partnerke- k tomu sa ani vyjadrovať nebudem. Ale vždy to ostane tvoj brat aj keď si zhrozená čo spravil. Môj ujo tiež podviedol svoju ženu s jej najlepšou kamarátkou , mali spolu 2 deti z toho jedno postihnuté. Dedko s babkou aj ujovi súrodenci najskôr tete pomáhali aby sa postavila na nohy. Cela rodina najskôr uja odstrihla ale časom sa vzťahy upravili a stretávali so potom normálne. Krv nieje voda. Nič nieje čiernobiele. Aj môjho uja žena nebola tak dokonala ( aj tak nemal pravo ju podvádzať). Jej sa robiť nechcelo , len od neho peniaze ťahala- cez týždeň mala postihnuté dieťa v špeciálnej škole a na internáte , tam priestor na robotu mala. Ona strašne vysoko lietala, aj sa povysovala nad ostatnými ľuďmi a tvrdo na zem dopadla.

anonym_3e09e9
17. máj 2026
@anonym_e06196

@sweaaa blbosť. Otázka znie ešte prečo to urobil. Nevera môže byť dôsledok, nie príčina. Moju kolegyňu podviedol manžel, lebo ona odmietala orálny sex. V poriadku, treba rešpektovať, že sa jej to hnusilo. Chyba sa stala ale na začiatku. Prečo sa vzali dvaja dospelì keď spolu nerezonovali v posteli? Takže faloš a pretvärka. Jej manžel to mal ako stimul, fantáziu, uspokojenie . Pre neho normál pre ňu hnus. Preto stále tvrdím, že ľudia majú byť kompatibilný vo všetkom a nerobiť kompromisy. Lebo raz sa lavína urve a ide hľadať inde.

@anonym_e06196 takze na vine je zena, lebo nechcela robit oral, fakt krasa. Lebo toto je vo vztahu najpodstatnejsie, ja zasnem. Tak mal byt geroj a povedat, oral je nad vsetko a podme sa rozviest, lebo ja to chcem a nechcem Ta kvoli tomu podvadzat. Nie?

anonym_3e09e9
17. máj 2026
@anonym_541b37

@anonym_264026 Mladá absolútne nemusí vedieť, že on má aj inú priateľku, a už vôbec nie, že je dokonca tehotná. Pochybujem, že by sa s tým pochválil, keď nevie ako ďalej.
A možno brat stretol ženu svojho života a uvedomil si, že ten prvý vzťah bol omyl, len to nevie riešiť a preto to povedal sestre. Ziram na tento dvojitý meter. Žena, keď podvádza muža, opustí ho tehotná alebo s deckom kvôli inému chlapovi, to je v poriadku, napíšete, že asi mala dôvod. Ale ak si muž nájde druhú, ten zlý je zasa len on. Ešte by ste ho kvôli tomu aj vydedili.

@anonym_541b37 no ked zena opusti muza tehotna, tak ma veeelmi dobry dovod teda, lebo tehotna zena celi aj existencnym problemom, okrem ineho, jej zivot sa podstatne zmeni. Pokles prijmov atd., tak len tak z rozmaru tehotna nebude odchadzat od chlapa a hladat si ineho? 🫣 Ale chlap? Co sa pre neho meni, ked jeho zena otehotnie? No dokopy nic.

simca06022011
17. máj 2026

@anonym_autor no ja som pragmaticky clovek, nemam co riesit zhnusenie a sudenie. Brat sa ti zveril, pravdepodobne nevie ako z toho von, co chce. Takze je nutne sa s nim porozpavat co vlastne chce a ako si to predstavuje, co chce s milenkou. A co s partnerkou. A nie zena s ktorou sa snazi 3r o dieta, a teda je s nou este dlhsie, nie je nikto v jeho zivote a a nie, s milenkou nemaju urcite rovnaku poziciu. Treba mu dat podporu a torchu aj moralny kompas. Lebo kludne, mlada moze byt len poblaznenie a rozbije si rodinu, znici zivot sebe aj zene. Ak k partnerke nic neciti, tak pravdepodobne treba vyjst s kozou na trh a rozist sa, ci bude cakat po porode to riesit, skor, neskor, bude to zle v kazdom pripade. Urcite to jeho partnerke TY nehovor.

anonym_3e09e9
17. máj 2026
@anonym_49950b

Buď by jej to povedal on alebo ja. Bolo by mi na grc keby niečo takéto viem a nepoviem. Keby sa to stane mne a moja rodina/kamarátka mi to nepovie tak by som to brala ako veľkú zradu.

@anonym_49950b aj mne tu uz pisali, ze kebyze to vedia o nevere, tak nepovedia, lebo vraj sa im stalo, ze boli za najvacsiu p**u prave tie, co to povedali. Ja teda nepochopim, preco by som sa mala hnevat na cloveka, ktory mi take nieco povie. Vsak si to nejak zistim, preverim, ci je to pravda a bola by som naopak rada. Ale taketo akoze kamosky, co sa budu vyskierat do oci, ake su mil, zlate ku mne a vedia o nevere mojho muza, no z takych mi je na grc. Velmi dobre si teda vyberam kamosky a ani ich pravdupovediac, nemam, skor zname a velmi dobre zname. Tam bol problem asi vo vadnych a povrchnych vztahoch celkovo.

julish
17. máj 2026
@anonym_541b37

Žiadnu švagrinú nerieš, pretože žiadna ani nie je. Brat proste urobil decko jednej žene a potom začal chodiť s druhou, no stále je to slobodný muž. Obe ženy sú v rovnakom postavení. Tú prvú už nemiluje, tam nie je čo zachraňovať. Na potrat je už neskoro, nuž sa narodí ďalšie nemanželské dieťa. On chce druhú a čo je na tom, že má tá druhá 20 rokov? On je asi tiež mladý. V každom prípade je to jeho vec, nemusí ťa to trápiť, zrejme s tou prvou ženou šťastný nebol a decko ani nechcel. Nejako sa to už časom vyvrbi, pre všetkých však zle a ty sa do toho nemiešaj, stoj radšej bokom.

@anonym_541b37 tebe dobre sibe.

anonym_b14ed0
17. máj 2026
@anonym_3e09e9

@anonym_49950b aj mne tu uz pisali, ze kebyze to vedia o nevere, tak nepovedia, lebo vraj sa im stalo, ze boli za najvacsiu p**u prave tie, co to povedali. Ja teda nepochopim, preco by som sa mala hnevat na cloveka, ktory mi take nieco povie. Vsak si to nejak zistim, preverim, ci je to pravda a bola by som naopak rada. Ale taketo akoze kamosky, co sa budu vyskierat do oci, ake su mil, zlate ku mne a vedia o nevere mojho muza, no z takych mi je na grc. Velmi dobre si teda vyberam kamosky a ani ich pravdupovediac, nemam, skor zname a velmi dobre zname. Tam bol problem asi vo vadnych a povrchnych vztahoch celkovo.

@anonym_3e09e9 rovnako. Ja by som si velmi vážila, ze mi niekto povie pravdu, napriek tomu risku, ze z toho vyjde najhorsie. Tiez by mi bolo nepríjemne niekomu povedat takuto pravdu, ale verim tomu, ze je to tak správne. Aspon ja by som nechcela byt podvádzana

anonym_e06196
17. máj 2026
@anonym_3e09e9

@anonym_e06196 takze na vine je zena, lebo nechcela robit oral, fakt krasa. Lebo toto je vo vztahu najpodstatnejsie, ja zasnem. Tak mal byt geroj a povedat, oral je nad vsetko a podme sa rozviest, lebo ja to chcem a nechcem Ta kvoli tomu podvadzat. Nie?

@anonym_3e09e9 máš problém čítať s porozumením? Vina je na oboch stranách. Obaja šli do vzťahu, alebo záväzku, kde to od začiatku neklaplo.