icon

Budem mladá babička

Včera o 20:08

Ahojte, nedavno som sa dozvedela, ze budem babicka. Mam 42. Vsetko by bolo fajn az na to, ze moj syn ma len 19. Studuje prvy rocnik na vysokej skole. Vzdy bol vzorny student, dobre sa ucil, nikdy sme s nim nemali problem. Manzel vsak hovori, ze sme zlyhali vo vychove. Riesila som so synom x-krat aj tuto temu. Netvarim sa, ze som nebola ina. Sama som bola na tom podobne, ked som neplanovane otehotnela. Mala som vsak dostudovane, k byvaniu sme vedeli prist jednoduchsie, manzel uz zarabal.
K veci.
Syn to uz asi spracoval, postavil sa k tomu za mna spravne, ako chlap, co ocenujem. Navrhoval rozne riesenia.
S muzom sme sa zhodli na tom, ze mladym akokolvek pomozeme. Nechceme, aby syn hned ukoncoval skolu a pracoval na full time. Mame v podstate prazdny dom, tak sme navrhli, aby byvali zatial u nas. Syn si nasiel brigadu a z nej pomaly odklada peniaze na vybavu pre babatko.
Ako inak im pomoct? Co by ste robili na nasom mieste? Viem, ze by sa mali hlavne postarat oni ale na druhej strane, je to moj jediny syn a chcem, aby sa mal v zivote dobre a aby dostudoval. Rovnako aj jeho priatelka, hoc externe.
Boli ste niekto v podobnej situacii? Pomohli ste alebo ich nechali zjest, co si navarili? Ako ste prijali fakt, ze budete “mlada” babicka? Ja sa velmi tesim, ale aj mam obavy. Dakujem za rady. Pekny vecer

Strana
z5
florencee
Autor odpoveď zmazal
strelkyna1
Dnes o 21:56
@anonym_autor

@strelkyna1 na socialne stipendium potrebujes splnit podmienky. Nedaju ti ho len tak. My s manzelom normalne pracujeme.

@anonym_autor Pokial by sa mladi vzali, tak uz sa neposudzuju spolu s Vami, ale ako samostatna jednotka. Pokial by sa nevzali a mali len dieta, tak to nie som si ista. To by si museli zistit, ze ci ako rodicia sa este budu posudzovat so svojimi rodicmi.

florencee
Dnes o 21:59

Len som chcela napisat, ze ja som so sucasnym manzelom od 17 rokov. Vyjde im to, len ich treba podporovat.

Strana
z5