Budúca švagrina lichotí môjmu priateľovi a chytila ho za zadok
Pride vam normalne ak toto spravi buduca svagrina mojho priatela? Sme mlady par a bude to len rok co sme spolu a velmi sa lubime kedze ona ma 35 a k tomu je lezbicka tak si dovolila k mojmu priatelovi lichotky typu zlatko a nemala zabrany ho chytit za zadok. A stalo sa to aj v lete minuleho roka ked sa ho opytala tiez ze: zlatko donesies mi vodu? este to aj obracia na srandu ze o nic nejde. Mam o nej a jej orientacii mensie pochybnosti kedze predtym mala vraj priatela. Nahodne som to zapocula pri jednej teme. Vysvetlila som jej ze taketo spravanie sa mi nepaci, pretoze moj priatel je makky jej nieco povedat. Pride mi to akoby mal voci nej velky respekt. Ked som jej povedala moju vyhradu k jej spravaniu k mojmu priatelovi este aj drzo povedala ze ona ma 35 a vraj sa ku kazdemu bude spravat ako ona chce. Ja som jej na to povedala ze nemam proti nej nic ale ze predsa ma svoju partnerku tak ze taketo lichotky a chytanie za zadok robi svojej partnerke. A ona nato ze niesom normalna. A ja som jej odpovedala ze o tej normalnosti nebudeme diskutovat a nech sa takehoto spravania k mojmu partnerovi zdrzi. Do toho zasiahla jej partnerka zevraj mam byt k nej slusna a vraj ze jej partnerka je v rodine 15rokov ze snad sa ma nebude pytat co si moze dovolit. Popritom som jej nic neslusne nepisala len hore vyssie uvedene. Na zaver dodala ze jen smutne ze nepoznam srandy a spravam sa ako stara zena. Ona ma pozna najmenej a toto ide tvrdit. Myslela
Som ze moju vyhradu bude respektovat a pochopi to ale nie este som ja vysla ako najhorsia ziarlivka. Este k tomu konfliktu sa chcela so mnou rozpravat priatelova mama ale nejak nevydal cas kedze som sa od nervov zamkla s priatelom v izbe. Na dalsi den priatelova mama o tom ani nediskutovala o tom so mnou ale urcite si pomyslela svoje. Myslite ze som naozaj prehnane ziarliva? Ja svojho priatela velmi lubim a neznesiem aby sa ho nejaka druha dotykala za zadok a este take lichotky typu zlatko. Ako by ste sa zachovali vy. Dakujem za rady.
Ale tak ona ho pozná od kvázi oddobia ako bol malé chlapčisko keď hovoríš že v ich rodine je už 15r., treba to brať aj tak, proste s nadľadom. Zase nič také strašné sa nestalo predsa nie? Určite ti ho nechce prebrať! 🙂
Moni244 poucovat ma nemusis a nevyskakuj tu. Chod sa vyventilovat inde.
Winchestergirl. Je problem pochopit ze nemam nic proti jej orientacii ale kvoli jej spravaniu k nemu? Navyse ma pobavilo ako mi vravela ze ma 35 a ze sa bude spravat ku kazdemu ako chce lenze zabudla ze ja jej niesom ani kamaratka ani rodina cize taketo reci nech si necha pre inych.
@vivien120 tak co potom vyvadzas?
Inak je fajn, ty si tam rok, ona 15 rokov, jeho pozna od decka, sama je 15 rokov lesbicka a ked tomu chalanovi, co sa este hral s hrackami, ked ho poznala, povie zlatko, teba ide rozhodit od ziarlivosti.
Precitaj si svoje dovody na ziarlenie a uvedom si, ze su chabe.
Moni244 ja niesom typ co robi ziarlivostne sceny ale ako myslis je to tvoj nazor nemienim ta presviedcat o opaku
@oli18 je to kvazi jeho druha teta.
Asi ako ked sa ti ujo ozeni, tak ta jeho zena je ti teta.
Ale tu sa jeho teta nevydala, len zije s partnerkou. Takze mu je to kvazi teta.
Oli18. Priatel ma tetu a jeho teta ma partnerku to je ta o ktorej je tu rec.
Moonlight1210. Napisala si to spravne.
Moni244nieje to tvoj problem tak to nechaj laskavo tak.
@vivien120 Keby s ním chcela náhodou niečo mať, tak by to už urobila dávno, keďže sa v rodine vyskytuje už 15 rokov. Nečakala by na teba. A ak je lesba, tak už vôbec nemaj strach. Majú len dobré rodinné vzťahy, tak im ich svojou bezdôvodnou žiarlivosťou nenarušuj, lebo ťa odtiaľ vyštvú.
Moni244 ja som sem prisla po radu nie sa hadat ako niektory ze? Zrejme ti prislo vhod sa tu pohadat s mladsou babou ako ty
@vivien120 ja nie som hadavy typ.
Ale ked sa raz za sto rokov pohadam s predavackou v obchode, nebudem tvrdit, ze islo o beznu slusnu pokojnu vymenu nazorov.
Proste to hadka bola.
Takze mozno bezne ti priatel na diske tancuje s inou a ty si v pohode a neziarlis.
Ale toto bol zachvat ziarlivosti, co si tam predviedla.
Vsak ja mam tiez dobre rodinne vztahy aj s priatelovou mamou vychadzam aj po tomto konflikte ale pride mi to obzvlast divne vsak to ako keby mna moj brat chytil za zadok a lichotil mi to by bola podobna situacia. A priatel by tiez neostal uz ticho.
Bola to obycajna hadka a nie hadzanie tanierov po sebe no to by niekto musel aj poriadne citat prispevok.
@vivien120 ach, ty si vyberieš s každej odpovede len to čo sa ti hodí! 🙂 Nemáš nejakého synovca, neter? Len nejaké dieťa v rodine čo voláš zlatko alebo miláčik, srdiečko, láska? Čo bude keď vyrastie? Začneš ho volať hej ty, len aby jeho frajerka budúca nechytala z toho šoky že nejaká cudzia žena mu hovorí zlatko?
Hento povedať nemusela, ale zase možno iba zareagovala na teba. Aké požičaj také vráť, ako sa vraví.
Ty to tu normálne opisuješ ako nejaké sexuálne obťažovanie 😀
@vivien120 ježiškove husličky, tak ty si sa zamkla s priateľom v izbe aby si im všetkým ukázala aká si ty pani ? 😀 😀 😀 už som zaspávala ale toto ma prebralo, neviem sa prestať smiať 😀 😀 😀
a ten tvoj zázrak, čo si nevie sám povedať ak mu je niečo nepríjemné a nechá sa od frajerky zamknúť v izbe, aby naňho "zlá lesbická čarodejnica" už nemohla, to si dlho hľadala, či sám ti do cesty skočil? 😀 😀 😀 a papá už sám? 😅 už len toho by ti dospelá žena chcela prebrať, aj keby bola na chlapov... 😀 😀 😀
ty by si tiež potrebovala dobre tľapnúť, ale nie po zadku...
1, nemas sa coho bat ak je naozaj lesbicka
2, nie je to buduca svagrina, je to priatelova teta
3, priatel ma povedat ze mu to nie je prijemne, preco sa mas ozyvat ty? Keby ma chytal niekto z manzelovej rodiny za zadok, tak sa ozvem ja. Nezatahujem do toho ostatnych ludi. Takze nech si to riesi priatel.
4, nezamkynaj sa v izbe, je to detinske. Aj ked viem ze si bola nahnevana, ale skus zachovat trosku kamennu tvar. Nech mas aspon mentalne navrch 🙂
Fuha,ty si teda riadne ziarliva :/ robis zo seba hlupaka pred rodinou aj tu :( trosku sa daj dokopy, fakt v dobrom...
@vivien120 mne by to prišlo divné ze 35 ročná zena čo o sebe hovorí ze je lesba ma potrebu chytať za zadok chlapa...a hovoriť mu zlatko. Je to taka provokacia - mozno provokuje svoju partnerku aby si ,,okorenili,, vztah - ved bez vtaka je to o čom... 😀 😀 😀 Skus byť nad vecou, diplomatka....prehnane to nerieš...a snaz sa s nimi stýkat čo najmenej a určite sa netvár nadurneo to ej voda na jej mlyn...Na druhej strane nemali by sme robiť druhým to čo im je nepríjmne a nepači sa im...a tvrdenie ze budem si robiť čo ja chcem je naozaj hláška maleho decka....poviem ti uprimne ani mne by sa to asi velmi nepačilo.Ale to je aj na tvojom partnerovi upozorniť ze toto sa mi nepači a toto ano. Ved nech ju on chytí za cecky len tak zo špásu... 😀 😀 😀

Uz som sa vyjadrila ze proti nej nic nemam priatelova teta je jej partnerka a je celkom fajn ibaze toto si dovolovat nemusi. Vsak priatel ju nepovazuje za svoju rodinu.