icon

Budúci manžel chce zostať s rodičmi

lala25
23. jan 2013

Ahoj. Som tehotná, budeme sa brat. Som v 12tt. Lubime sa,mame celkom dobry vztah. U svokrovcov byvame cca pol roka. Nemam s nimi problem, iba len tolko, ze su neporiadny, uz maju svoj vek. Babo sa ma narodit v auguste, mame sa brat v marci. Ja som bola pred otehotenenim uz nezamestnana, som evidovana na urad prace, priatel pracuje, mesacni prijem ma celkom fajn 700-750 eur. Mame trosicku uz nasporene. problem je v tom, ze moj buduci manzel nechce ist do podnajmu, ani si vzat hypoteku, a kupit si malicky byt, vraj on nepracuje preto, aby si nemohol kupit ani cigarety. Svokrovci byvaju v 3 izbovom byte. Sice mame nasu samostatnu izbu, ale vsetko ostatne mame spolocne. Kuchynu, wc, kupelna, obyvacka (kam ani nechodim). Niekedy to nevladzem uz teraz, neviem ake to bude, ked mimino uz bude na svete. Cely zivot budem zastrcena v jednej izbe? alebo ako to mysli moj priatel? uz nemam niekedy silu na to, aby som sa s nim hadala. uz som od neho aj odisla, ale vratila sa, lubim ho. ale svokrovci su uz stary, neporiadny, svokor pije, aj ked nerobi cirkusi, mne sa to nepaci. kocenky, co by ste robili na mojom mieste? co mam robit? ☹

Strana
z3
luciferkax
24. jan 2013

@cawes to mi príde dosť blbé, ked dvaja dospelí ľudia majú riešiť niečo cez rodičov, nemyslíš,?

simcika
24. jan 2013

Aj moj brat bol u našich so ženou 5 rokov. Odkladali si peniaze, ale veru netúžil vziat úver. Všetko vykalkuloval a tvrdil, že on nebude preplácať a on nebude hlupák..Jednoducho sa bál zopovednosti!!! a nechcel vidieť že jeho žena trpí. Síce u nás boli dobré podmienky, ale už tam boli prieťahy s mamou.Jedna kuchyna..no viete si predstaviť. Tak sme sa obe vybrali do mesta, šli na net café a hľadali sme pekne domceky. Prisla domov ukázala mu čo chce. Aj sa zasmial, aj uvažoval. Nástojčila, plakala, hovorila mu o predstave svojej buducnosti, kde on zapadal ako gazda domu 🙂 A nakoniec maju domcek a maju aj už druhe dieta. Tak že ja Ti poradím, nečakaj dlho, keď bude malé na svete pojdete inam( dufam, že to pôjde v tej domacnosti ako tak) neprestávaj o tom hovoriť. ...

sue
25. jan 2013

Baby, ale 700€ nie je zas tak nemysliteľne málo. Keď som žila sama s malým, mali sme príjem 650 € a z toho som platila hypotéku,nájom, poistky, telefón i každodenný život a vyšlo to...ono naozaj stačí mnohokrát, len chcieť.

Strana
z3