Bývalá manželka môjho priateľa si neželá, aby sa ich dieťa so mnou stretávalo
Ex manželka môjho priateľa si neželá, aby sa ich dieťa so mnou stretávala, keď ho ma partner počas víkendov. Rovnako nesmie byť bez neho, ani u jeho rodičov, že právo na stretávanie ma len on a keď to nebude dodržiavať, tak, že mu dieťa nebude dávať. Nesmie ho vziať ani k svojej sestre. Zmení sa to niekedy, alebo takýto vzťah nemá zmysel?
Robiť to bude dovtedy, dokedy jej to Tvoj priateľ dovolí. Ak ona sama ma priateľa a nechce iba to, aby sa stretavalo ich spolocne dieta s jeho rodinou a Tebou, tak je to robenie naschválov a vyrovnávanie si účtov z jej strany po rozvode. Ty mas len dve moznosti, bud sa partner vzchopi a postavi sa tomu alebo nie a v tom pripade bud to budes musiet akceptovat, co Ti sposobi vela problemov v buducnosti alebo si najdi radsej partnera bez zavazkov v podobe dietata a exmanzelky.
Už chápem čo riešiš .... Tebe vlastne nejde o dieťa, ale vadí ti,že ho má partner každý víkend a teda nemáte žiadny víkend spolu, však ? Trošku sa matke dieťaťa inak čudujem, lebo kedy trávi s dieťaťom voľno ona, keď každý víkend ho má tvoj? To je trošku nefér,nie ? Navrhla by som partnerovi úpravu stretávania , nech aspoň 1 víkend máte samy, lebo z dlhodobého hľadiska ťa bude pekne štvať,že makas celý týždeň a cez víkend opatrujute dieťa. 😉 drzim palec
Jeho ex by som akurát tak odkázala že keď ma dieťa zverené tak hej môže byť jedno de s ním bude či u starých rodičov, jeho sestry či na výlete takže nech sa madam ukľudní ešte jej príde vhod keď si dieťa zoberie otec a ona na svoje voľno 🙈
@ayanamirei áno, aj to ma štve. Nestvalo by ma to, keby sme víkendy trávili plnohodnotne všetci spolu. Lenže jeho ex si neželá, aby som ja napr. bola u jeho rodičov keď tam je jeho dieťa, lebo ona s jeho rodičmi mala zlý vzťah a žiarli, aby náhodou nám nebolo všetkým dobre.
Hmmm, tak babku a dedka nespristupnim tomu dietatu vidim ako blbovinu, taktiez tetu alebo nejaku inu rodinu. Teba - tak to je uz ina kava. Netlacila by som, ani by som sa nevyjadrovala na tvojom mieste. Ak spolu nebyvate, mozes prezit ten vikend bez svojho chlapa, ak spolu byvate, tak sa trosku "uprac" mimo nich viac. Bohvie aky on je, tebe o sebe zle nepovie a nepovedal, nevies, co tam bolo, mozes si tvrdit to svoje, co na nom vidis, aky je momentalne, do aleluja, ak si nechcela problemy, treba vzdy hladat bezdetneho.
@kikulienka94 áno, naozaj " krásny" vzor otca
Muž s dieťaťom- na to sa priprav.Vždy budeš tá druhá
@leuchtturm otázka je, koľko rokov po je najedovana a nevyrovnana a rozvodom....

Že každá žena, matka, ktorá toto dokáže, je u mňa sviňa, zakomplexovaný, nevyrovnaná. A nemá rada svoje deti, lebo keby ich rada mala, tak im nezakazuje otca, nech už je s kým chce. Samozrejme, kým je otec normálny a nemá ženu nejakú alkačku, pošahanú ženskú.
A zase je otázka, či deti chcú ísť k otcovi, keď je s tebou, či chodí s nimi po návštevách.