icon

Bývalá priateľka môjho manžela je psycho

25. nov 2022

Ahojte, prišla som sa poradiť, vyrozprávať...
S manželom sme spolu 5 rokov z toho pol roka sme manželia... S bývalou priateľkou má môj muž jedno dieťa - 10 ročnú dcéru...
Od začiatku vzťahu je to masaker nonstop smsky, volania ... O 5 ráno zavolala či by si mohol dcéru zobrať 10. Januára (mesiac pred tým) od rána lebo ona musí ísť preč... Večer sms ako ho miluje. Chodila autom k nášmu paneláku a pozerala nám do okien, dieťa proti mne samozrejme huckala, rozprávala že mam doma bordel a malej nedávame jesť 🙈. Jedného dňa to zašlo tak ďaleko že začala o mne všade rozprávať že keď je mala u nás chodím ju sledovať do kúpeľne ako sa sprchuje a že ju bijem samozrejme sme to riešili ale neúspešne ona si stále šla svoje... Ani po 3 a ani po 4 rokoch žiadna zmena... Potom sme teda všetkým oznámili že sa budeme brať. Bum ďalší problém, začala sa manželovi vyhrážať že ak si ma vezme tak už nikdy neuvidí svoju dcéru
Neskôr že nebudeme mať spoločné priezvisko a že si mam nechať svoje lebo jej dcéra sa nebude volať ako ja... Sudom sme to riešiť nechceli lebo dcéra prosila muža aby to nerobil že mama bude vystrájt ešte viac. Teraz sme iznamili že som tehotná, nedvíha telefón nepúšťa k nám ich spoločnú dcéru manžel je z toho hotový a ja už som zúfalá... Prejde ju to raz? Zmení sa to niekedy?

Strana
z4
katkami123
Autor odpoveď zmazal
katkami123
Autor odpoveď zmazal
michaela9090
29. nov 2022

@dashenka426 ja mám opačný problém, ja som tá EX a exmanzelova priateľka robí zle nám😅
Nestará sa o syna, keď je u nich, úplne ho ignoruje, neda mu jest a kydá na mna. A môj ex to vaetko toleruje, nezastane sa vlastného dieťaťa. Dokonca cela jeho rodina, je na mojej strane. Dali jej šancu, ale ona je tá psycho. Ex pomaly “zabúda” na víkendy, kt.ma mať syna…

morgane1975
3. dec 2022

@michaela9090 tak im jednoducho nedávajte dieťa…

michaela9090
6. dec 2022

@morgane1975 nie je to take jednoduché. Rozhodnutie súdu sa snažím rešpektovať, syn tam ide raz za mesiac, tesi sa, berie to ako vylet, celý víkend ma dovolený mobil, tablet, playko, nechodi tam kvôli otcovi a tak sa snažím držať, aj keď to je veľmi tazke veď jeden víkend ho nezabije a verím, že časom príde na to všetko sam🙏🏼

morgane1975
6. dec 2022

@michaela9090 nechodí tam kvôli otcovi… otec ‘zabuda’ na víkendy, priateľka ho tam nechce… všetci tam len trpia, načo je to dobre? Na výlet môže ist kamkoľvek, keď tam nechodí kvôli otcovi🤷‍♀️

michaela9090
8. dec 2022

@morgane1975 ale syn sa tesi na tie benefity😅 preto tam chce ist

Strana
z4