Bývam u manžela a chcem si vybudovať niečo vlastné
Dobrý deň. Mám 30 rokov, manžel 50 rokov, áno medzi nami taký veľký 20 ročný rozdiel. No čo už, rozumieme si, mame dve deti spolu. On má svoj dom, byvam tu u neho. Prečo nie naše? Lebo je to jeho, on ho staval, on ho ,,obýval” ja som do jeho života prišla až keď už vnom býval. On sa stále bráni že je jeho, a ja, ako 40 ročná nechcem ,,ostať na ulici” preto chcem si ,,vybudovať” niečo svoje. Ešte rok som na materskej a môžem začať. Myslite že som trápna ? A sebecka? Alebo si môžem vklude budovať niečo ,,svoje” ďakujem za názory.
@6mia6 Moja teta mala takto doma, co vsetko okamzite minul, prepil. I ked zase ona bola brutalne setrna, tiez ziadna vyhra ako partner. Pred rozvodom kupila byt, napisala ho na mna, ked som bol este decko, aby si ho on nenarokoval. (Uz v 17 som bol charakter, ze si nic cudzie nenecham, lebo sme velka rodina a vybrat si mohla hocikoho ;) )Mal som 17 a uz 20 rokov je byt stale napisany na mna. "Prisiel" som k bytu este na strednej, ani neviem ako.
Tak to akurat riesime, prepisat byt na jej syna, lebo nedavno zomrela.
@majkeel neodtrhala od úst sebe ale aj chlapovi a deťom. Šetrila to z jeho peňazí.
Teoreticky by som mohla robiť to isté akurát že mňa to v živote nenapadlo. Možno robím chybu. 🤷♀️ Čas ukáže. Sme spolu 20 rokov ale keby mužovi poviem, ze si idem kúpiť byt keby čosi tak sa do neho môžem rovno aj presťahovať. 🤦♀️😂😂😂😂
@6mia6 No ak vsetky svoje peniaze nezacnes vrazat do toho bytu a nedas potom nic na spolocnu domacnost, tak na mieste tvojho muza by som to len privital.
Ono v mazelstve sa tazko riesi jedna vec. Ze jeden radsej dolce vita, druhy ma nejake priority, sny, plany, snazi sa o ne a ide za nimi. Ako potom spravodlivo rozdeli selanku jedneho a namahu druheho?
Potom je to cisto o ludoch a ich ferovosti. Ak by sa mne nechcelo a moja partnerka este chcela byt, dom... Tak nech si ho kludne napise na seba, na rodicov, na mimozemstanov,... mne to absolutne nevadi. lebo je to jej namaha, jej snaha, jej usetrene peniaze a ja som vopred povedal, ze do toho sa mi nechce ist.

Dnešné vzťahy sú tuším o láske len kým nejde o peniaze. Toto keby mi muž vyhadzoval na oči tak by u mna skončil. Tak ako môj muž zabezpečil mňa ,(ak by sa niečo stalo )tak aj ja jeho. Nie si trápna ale to nie je len tak ,že kúpim si niečo. Kým nasetris ,budeš mať 50 a akurát tak sa budeš starať o toho tvojho ,potom ti možno niečo dá . Neviem koľko má deti ale keď to nebude na teba všetko pôjde na deti , aj na tie z predchádzajúceho vztahu