icon

Bývanie - snívanie

3. apr 2023

Keby ste sa mohli odstahovat kam by ste chceli a nemuseli riesit pracu, prijem, skolku, skolu, lekarov, kam by to bolo? Ktora krajina vas laka?

Strana
z3
luccija
3. apr 2023

@bluka2 nemáš rada chlapov v mokasinach, obtiahnutých nohaviciach a salikom na krku🙂
Hneď na prvej pumpe som vedela kto je turista a kto domáci.

tianna
3. apr 2023

Španielsko ♥️😊

bluka2
3. apr 2023

@luccija áno, tie stehienka... Teraz sa bojím, že sa mi bude o takom snívať 😭😂

bobrina1
4. apr 2023

@guiseppinka tak Vieden, Salzburg, Klagenfurt, Graz atd. su ozaj vacsie ako Zilina, BB , Presov a pod.

guiseppinka
4. apr 2023

@bobrina1 samozrejme, kedze su to hlavne mesta bundeslandov. Ja hovorim o tych zvysnych

bobrina1
4. apr 2023

@guiseppinka toto ma kazdy stat inac definovane, v AT sa za mesto povazuje od 10 000 obyvatelov. Vobec to nesuvisi s Rathaus.

diaszoky
4. apr 2023

Neviem ani kde ale urcite niekde kde je aj more a slnko teplo cely rok

diaszoky
4. apr 2023

@monika4487 preco prave Oxford?😇

natalka13
4. apr 2023

@bobrina1 Schratenthall je mesto a nema tusim ani 1000ob.

beata_k
4. apr 2023

Urcite niekdy s vyhladom na more ❤️ Tym nemysli Sverne ladove more 😁 Nikde do tepla.

martha1987
4. apr 2023

@lauriik ja to isté 😀...Taliansko- Toskánsko

lealikk
4. apr 2023

vies co ak by som nemusela riesit nic, tak by som chcela ist niekam k moru a je mi v podstate aj jedno kde, ak by som mala vsetko na veky vekou zabezpecene. no ani u nas by v takom pripade nebol podla mna zly zivot, lebo slovensko je ako samo o sebe podla mna velmi pekne

bobrina1
Autor odpoveď zmazal
bobrina1
4. apr 2023

@natalka13 je to Stadtgemeinde, nie Stadt.

natalka13
4. apr 2023

@bobrina1 ucili sa deti v skole ze najmensie mesto s najmensim poctom obyvatelov.

monika4487
4. apr 2023

@diaszoky Je to miesto, ktore dycha historiou, architektúrou, vzdelanim, istou formaciou, nadhernou prirodou (kto ma rad anglicky vidiek), univezitnymi parkami a zahradami, dobrymi barmi a studentami z celeho sveta a musim povedat, ze stale sa tam najdu ludia, ktori rozpravaju tou starou anglictinou (pekne vyslovuju, hovoria pomaly a uctivo). Mala som moznost si prejst aj Cambrige, ale Oxford mal pre mna vacsie caro. Ked tam prisiel za mnou moj manzel, tak hovoril, ze uz len stal pred kniznicou a mal pocit, ze ma vyssie IQ. (Ale on je srandista). Odporucam 🙂

diewcatqoo
4. apr 2023

@zorkahorka nie, nie Slovacko. Par rokov priamo Brno a neskor sme sa prestahovali mimo Brno, smer Vysocina, takze mame konecne lesy a hory za barakom 🙂

autor
4. apr 2023

@diewcatqoo V ktorom ste meste?

zorkahorka
4. apr 2023

@diewcatqoo my zas mame hory a lesy za barakom teraz. Preto snivam o slnkom zaliatej nížine s vinohradmi 🙂

diewcatqoo
4. apr 2023

@zorkahorka tak to ja som nervozna, ked nemam nejake kopce aspon z jednej strany, takze teraz to mame tak akurat vyvazene. Z dvoch stran kopce a z dalsich dvoch rovina. Ak chcem pivo, idem do kopcov, tam su pivovary a ak chcem vino, idem do nizin k viniciam, tam su vinne sklipky 🙂
@anonym prepac, mesto by som nerada konkretizovala, obavam sa, ze potom uz nebudem anonymna 🙂

autor
5. apr 2023

@diewcatqoo Jasne, chapem 🙂

katkine_terapie
5. apr 2023

Viedeň alebo Kodaň 🙂

autor
5. apr 2023

@katkine_terapie Kamaratka bola v Kodani minuly rok na jar a ked som videla fotky na FB, ostala som uplne ocarena 😍

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kvetka22
5. apr 2023

Južná Kórea, Japonsko, Thajsko 🙂

maryetta
5. apr 2023

Ak tak Toskansko. Alebo Provensalsko.

oblecenie99
5. apr 2023

Hocičo na severe, kľudne aj Aljaška 🙂 Mne by stačilo aj niečo v Tatrách :D

viky173