Bývanie - snívanie
Keby ste sa mohli odstahovat kam by ste chceli a nemuseli riesit pracu, prijem, skolku, skolu, lekarov, kam by to bolo? Ktora krajina vas laka?
Ak by som nič z toho, čo spomínaš nemusela riešiť, tak by som ostala na Orave.
Ahoj,keby som mala o 20r menej,okamžite sa presťahujem do Rakúska.
Taliansko - malicky domček na malickej plazicke na sardinii 😀
Nikdy som tam síce nebola, no je mi sympatický Nový Zéland... Urobiť si tam svoju malú farmu, eko záhradku .... Alebo potom Kostarika sa mi páči. Niekde pri pralese 🙈
Južná Morava 🙂
Toskánsko a chcela by som tam žiť na samote vo veľkom krásnom starom dome a mala by som malú vinicu ❤️😍🌿🍇žiadne more ani nič podobné by mi ku šťastiu nechýbalo
Taliansko.
Azory alebo Finsko..prekrasne miesta 🥰
Kanada a Taliansko
Azory
Inak som kedysi tiez snivala o zivote v Taliansku, zboznovala som krajinu z obrazkov a hovorila si, ze ti taliani su krasni chlapi... ale ked som pracovala s talianmi a ked som krajinu navstivila, bola som sklamana. Taliansko je krasna krajina, ale mne ti ludia a cele to fungovanie tam akosi nereze. Dovolenku zvladnem, ale zit tam a riesit take tie kazdodenne veci, si neviem predstavit. Vadi mi ta ich neporiadnost, nespolahlivost, bordel, hluk.. na jednej strane je fajn to zmyslanie, ze zivot gombicka, na druhej strane som asi naucena na iny standard a ked raz napr. chcem pouzit MHD, cakam, ze pride v stanovenom case a ked uz pride, tak aj zastavi na zastavke. Alebo som zvyknuta triedit odpad a prekaza mi, ak niekto nevie ani, co je odpadkovy kos (a ze tam tych ludi v IT je dost). Ja by som si na tu juzansku povahu nedokazala zvyknut (viem, ze nie vsetci su taki). Vlastne az v Taliansku som si uvedomila, ze mam rada, ak maju nejake situacie v zivote nastavene urcite pravidla a tie pravidla sa aj dodrziavaju 🙂
@guiseppinka fakt? Vsetky mesta na SK su vacsie ako v AT?
@akinom0077 podobne 🙂
Taliansko jednoznačne
Jednoznacne pri mori. Grecko, Chorvatsko, Slovinsko, Portugalsko, Turecko.
100% by som zostal na Slovensku, preto tu aj som...
Ale nepohrdol by som ani mesacnou dovolenkou niekde pri mori..
@bobrina1 tu je mesto ak mas rathaus... Nase mesto ma nieco cez 4000 obyvatelov. Dedina, kde byva moja babka ma cca 5000 obyvatelov...
Španielsko. Menšie mestá v blízkosti Madridu alebo Andalúzia ❤️
Ak by som mala vybrať len jedno jediné miesto tak Taliansko, okolie Dolomitov, v lete Sardínia. Ináč si viem predstaviť život v mnohých krajinách. Možno raz aj inde skončím...
nikam by som nesla, na slovensku sa nam zije dobre. uz sa tu o par rokov nebudu striedat ani 4 rocne obdobia, tak uz budeme ako v juznej europe.ja teplo milujem, takze nejaky domcek v prvom rade od mora niekde v HR, v IT by ma potesil. ale to verim, ze si za par rokov zabezpecime.
Oxford a okolie 🙂
Urcitko juzna morava. Alebo grecko a Taliansko
Ja ani neviem. Toľko skvelých miest na svete 😂 v kandidátoch by boli Lisabon, Madrid, Kapske mesto, Nairobi, Johannesburg, Brusel, Paríž, Uruguay, Buenos Aires, ...
Taliansko, Španielsko. Neviem, prečo, ale úplne mi to je blízke, hoci som tam poriadne nikdy nebola. Alwbo Južná Amerika. Toto je moja krv, ktorá vo mne drieme.
@diewcatqoo slovacko? Kde konkretne ta zavialo?
Niekde v teple
@diewcatqoo ano, ani ja som neprišla Taliansku veľmi na chuť. Mne sa nepáči tá ich móda, hlavne ako sa tam chlapi obliekajú. To aj v zahraničí hocikde človek podľa toho Taliana spozná. Pre mňa úplne antisexi. Ani ten jazyk mi neznie dobre na to, že je to latinský jazyk. S tým súvisí aj taky štýl komunikácie, že by ma dlhodobo z toho určite začala bolieť hlava, moc drámy. Z tých južanskych krajín vždy vyhraju ďaleko pred Talianskom Španielsko, Portugalsko a Grécko. Samozrejme, nemyslím si, že Taliansko je najhoršie miesto na zemeguli, ale.
Ktovie, možno k tomu dopomohlo, že raz jeden Francesco došiel za mnou na Slovensko s 2 kuframi, že odteraz ide so mnou bývať 🤣
Taliansko mám rada ich zovialnost, štýl, jedlo...
Zo Slovenska Orava, Kysuce kopce hory čerstvý vzduch len nie -25 v zime🙂