icon

Časté písanie si manžela s kamarátkou

mucha_puk
10. máj 2017

Ahojte. Ako by ste vnimali, keby si vas manzel, pripadne partner casto pisal s jeho kamaratkou? Nejedna sa o flirty, ani nic take. Prekazalo by vam to? Tvrdi,ze je to jeho dobra kamaratka, nemam dovod mu neverit, sme spolu velmi stastni,nemame problemy vo vztahu..Ale mne to pride jednoducho nevhodne. Odtial-potial. Tiez si netvorim so zenatymi muzskymi kamaratmi kazdy druhy den siahodlhe konverzacie, lebo respektujem ich manzelstvo..

fifina461
11. máj 2017

Vadilo by mi to...aj ja mam kamarata-zenateho a som vydata...ale nepiseme si...kazdy mame partnera na rady a staznosti ....

zabkagabka
11. máj 2017

Určite nie je normálne takéto vypisovanie s inou ženou. Ja to už žiaľ viem. Aj moj muž riešil problémy kolegyne a jej manželstva, dovtedy kým ho úplne neodstavila od našej rodiny, Spriaznená duša, ktorá nebrala ohlad na nič, ani na naše tri krásne deti a ani na svoju rodinu. Aj takto končí uprimné kamarátstvo medzi mužom a ženou.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
summerlili
11. máj 2017

Vo všeobecnosti, ženy dokážu byť riadne mrchy a ísť aj cez mŕtvoly, aby dosiahli svoje. A sú im ukradnuté "vedľajšie škody" typu zničené manželstvá, rodiny, deti, manželky. Veď predsa aj oni majú nárok na šťastie, ktoré podľa nich dosiahnu len s mužom cudzej ženy.
Takže dôverovať áno, ale dôsledne preverovať a neveriť každej "sprostosti", ktorú muž zo seba vypustí ako ospravedlnenie alebo odôvodnenie toho ktorého konania.

anonymka11
11. máj 2017

@zltyslonik toto ti povedal tvoj manzel? Vazne? Tak po tomto by uz moj manzel teda nebol zaujimava debata o nevere...nepodvediem lebo milujem a som stastny? Ci ja som taka staromodna?

maminuska
11. máj 2017

@anonymka11 ty myslíš ako žena, muži tak nemyslia ( drvivá väčšina z nich ). Myslia štýlom, svoju manželku milujem , nechcem od nej odísť ale keď je príležitosť tak zasuniem . Tam ani tak nezaváži to že milujem a nezasuniem ale strach z toho čo by nasledovalo keby sa to prevalilo .

0silvia0
11. máj 2017

@zltyslonik stále ste spolu? Ako sa toto dá ustáť? A aký je potom vzťah po takomto niečom?

0silvia0
11. máj 2017

@maminuska och, táto analýza chlapského rozmýšlania sa tak zle číta...😨

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
11. máj 2017

@zltyslonik obdivujem ťa, že si toto zvládla. Ak by sa to prihodilo niekedy mne, u mňa by bol najväčší problém s tým, že by sa mi fyzicky zhnusil a toto neviem či by som dokázala sama v sebe prekonať, poznám sa.

zuzano12
11. máj 2017

@zltyslonik ufff to je inaaa kava,

maminuska
11. máj 2017

@0silvia0 zle veru zle. Ja som za tie roky už stratila ilúzie . Láska je láska a sex je len sex.

libawet
11. máj 2017

@mucha_puk pohovor si s tou ženou, či jej pripadá normálne obťažovať svojimi problémami ženatého chlapa ?! Ako by sa to páčilo jej, keby si si Ty písala s jej manželom, ak by takého mala?!

ema234
11. máj 2017

@mucha_puk ja som mala tiez kamaratov aj dobrych, ale kedze mam partnera ktreho milujem u mna skoncili to iste aj moj manzel skoncil. Vies kamarat taky rad. Pre mna tato tvoja naivita, asi nemas moc skusenosti ked mu to zeres. Ja sa naozaj uz len usmievam ake ste zenske hlupe.

ema234
11. máj 2017

@mucha_puk je to detske co ti napisem, ale skus si aj ty vypisovat s nejakym kamaratom, toto urcite pomoze, pretoze pochopi ze to nieje pre nikoho prijemne. A ta zenska ona je slobodna ta co si snim vypisuje?

0silvia0
11. máj 2017

@maminuska no ja ešte nejaké ilúzie mám, nakoľko som nebola s neverou našťastie konfrontovaná. Ale ak by sa prihodilo, asi by som mala identický postoj s tým tvojím postojom...

stella2x
11. máj 2017

@mucha_puk no mas to tazke a chapem ta...aktualne sama rozmyslam, ci mam ist do manzelstva s mojim priatelom len kvoli tomu, ze je velmi-prevelmi kamaratsky, povedala by som, ze sa dokaze rozpravat s akoukolvek zenou, je mily, pozorny a slobodnym zenam to samozrejme lichoti...taktiez udrziava vztahy s jeho kamaratkami, s ktorymi sa bavil nez sme sa dali dokopy, su to slobodne baby, po 30, najradsej by sa usadili a hladaju svojho samceka...poznam ich a vzdy ked sa stretneme vidim na nich ako nas pozoruju...vedia, ze sme spolu a nemaju problem napriklad na FB ked im vybehne z pred niekolkych rokov pripomienka udalosti, kde boli spolu, aby to zozdielali, oznacili mojho priatela a nejakym sposobom sa pripomenut...zaroven ked si s nim pise akakolvek zena ci slobodna/zadana tak jej lichoti, a pozorne nacuva, ak spomenie nieco o tebe...jednoducho to je podvedome, ludske, kazdy chce pocut nejaku senzaciu hlavne, ak si postazuje, ze ma so zenou trapenie, tak o tom chce kazdy pocut viac...
Pozri sa na to takto, tvojmu manzelovi nieco chyba, mozno to su len svola uistenia, skus mu podavat svoje tuzby (napriklad aby si s nou prestal pisat) s laskou a nie s hnevom, skus mu povedat, ze ti je velmi luto, ked si s nou pise a, ze ty by si s nim tiez chcela mat taky vztah na miesto toho, ze sa mu budes napriklad vyhrazat. Skus sa ho vzdy po praci spytat co nove zazil, ci uz dokoncili ten projekt a ci s tym vysledkom je spokojny. Naplanujte si nejaky vylet a uz tu kamosku nespominaj, ked mu ju budes pripominat, moze ho to nabadat aby na nu myslel, aj vtedy ked na nu absolutne nemysli. Vypln mu jeho mysel tebou samou, bud mila, pytaj sa, povdzbuduj ho, pochval ho, ked od neho nieco budes potrebovat tak mu povedz, ci by to mohol urobit ked bude mat cas, nie teda direktivne, aby nieco urobil. Rozpravaj mu o svojich problemoch a pytaj sa ho co si o nich mysli a ako by to riesil. Toto su totiz bezne rozhovory, ktore maju zalubeny ludia, ale tym, ze pociatocne zalubenie do 2 rokov upadne, musis na vasej laske takto pracovat...je to brutalna namaha, ale stoji to za to, ak s nim planujes zostat do konca zivota.
A ano suhlasim s ostatnymi, ta kamaratka je na love. Len neprepadaj panike, neulovi ho a ty sa o to postaras pretoze ho zamestnas sebou a tvojimi problemami, otazkami a potrebami, len mu ich treba povedat.

libawet
11. máj 2017

@zltyslonik áno, paradoxne, nevera môže manželstvo posilniť a zlepšiť.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zuzano12
11. máj 2017

@zltyslonik ach mi je zle normalne z tych zien, to uz asi fakt ziadna dostojnost a seba ucta... a chlap asi ked ma moznost, tak to vyuzije. Ale ako by sa chlapec tvaril keby bol on ten podvadzany....to si dobra potom ze si to ustala ze ste spolu....ono sa ti mozno odstupom casu lahsie hovori, ale ja by som to nedala... ako super ze ste to ustali, len ma mrzi ze totovsa stava zenam, ktore su doma staraju sa o deti atd, chlap si chodi na zatrty.... nuz sproste su tie zeny, ktore nadbiehaju zenatemu muzovi s detmi, pre mna je mantinel, nieco do coho nemam zasahovat.... a taka zena, ktora to robi aj tak nakoniec je len na par pouziti a poznam pripady ze to pre tieto chudery nakoniec skonci stastne... ach noo...nuz slovo vernost v tejto dobe je archaizmus...

maminuska
11. máj 2017

@0silvia0 ja som nebola s neverou priamo konfrontovaná ak sa bavíme o súloži , to mi hovoril brat, potom som počúvala zopár mužských ženatých kolegov... to čo mi povedal muž ( prvý , druhý ) ,keď vidím čo sa deje na školeniach .

kiwi3
11. máj 2017

je tu toho uz hojne, preto som necitala vsetko. ale! ziadny muz nebude obetovat cas len tak, aby si pisal s kamaratkou. muzi sa so zenami nikdy nekamaratia nezistne. zeny to mozno dokazu, ale muzi nie. naco sa budu kamaratit so zenou, pocuvat tie zvasty, ktore im uz ajtak hovori manzelka atd? akoze neblbni, ale nazadana a nepoznas ju? no neviem, ale viem, o co islo zadanym muzom, ak si takto so mnou dopisovali...

malyslonik
11. máj 2017

@mucha_puk necitala som vsetky tvoje odpovede, ale zoznamil ta s nou?

zuzano12
11. máj 2017

@zltyslonik no ten moj tiez nie je na zlatokopky a doslova je alergicky na ne... on skor take co vie kravu podojit a tak... no gazdinku, teda ja som taku sedliacku... a ona ja som tak vyrastala od mala... no ale tiez chce toto, no ak vyobliekanu a vymalovanu... no aj do voza aj do koca... aj ale hneva sa na mna za to ze som prilis skromna 😀 nevyhovies .... 😉 a potom aj tak hlada presny opak na prekotenie... sice si nevyberie taku na cely zivot ako si napisala, ale zaboli taka nevera ...

mischelin89
11. máj 2017

...ak je ona na love a vie, ze si, rozhovor s nou nic nevyriesi, ocividne ta ma holka v pazi. Akurat sa strapnis a ona sa este postazuje tvojmu muzovi a dopadnes ako hysterka a ziarliva.

Manzel je problem, nie ona (resp ked nebude ona, bude ina). Robi nieco, o com vie ze ti to vadi a ze ti to ublizuje....bola som v obdobnej situacii s mojim ex, ale nas spolu nic neviazalo, zbalila som sa a odisla, lebo ja som dolezitejsia nez ktorakolvek kamaratka. Manzelstvo a deti su samozrejme ina situacia.

mam dobreho muza, ktory ma kamosky, z casu na cas sa stretnu, obcas si pisu a nerobim z toho vedu. Ked sa da ma vezme, ked nie, ide sam

A ma moju plnu doveru. Uprimne...ak sa chlap chce kurvit a jedine, co mu v tom brania, su moje zakazy a kontroly...moze ist. Zasluzim si lepsie.

mucha_puk
autor
12. máj 2017

@malyslonik chcel ma s nou zoznamit, ale ja som odmietla

mucha_puk
autor
12. máj 2017

@stella2x dakujem, toto je asi najhodnotnejsi komentar 🙂

mucha_puk
autor
12. máj 2017

@ema234 nehnevaj sa,ale naivna nie som. A skusenosti s tym mam velmi vela,ale nebudem to tu rozoberat. Tak nesud,ked nepoznas celu nasu manzelsku situaciu. A uz vobec ma neurazaj,ze som hlupa. Je tazke mat doma sebavedomeho a tvrdohlaveho muza. Tomu sa len tak dohovorit neda, ze prestan s tym a on prestane. Kto takych muzov ma doma,tak vie,o com hovorim.