Časté písanie si manžela s kamarátkou
Ahojte. Ako by ste vnimali, keby si vas manzel, pripadne partner casto pisal s jeho kamaratkou? Nejedna sa o flirty, ani nic take. Prekazalo by vam to? Tvrdi,ze je to jeho dobra kamaratka, nemam dovod mu neverit, sme spolu velmi stastni,nemame problemy vo vztahu..Ale mne to pride jednoducho nevhodne. Odtial-potial. Tiez si netvorim so zenatymi muzskymi kamaratmi kazdy druhy den siahodlhe konverzacie, lebo respektujem ich manzelstvo..
Nehladaj problem tam, kde nie je. Je uplne normalne mat kamaratov aj ineho pohlavia. Netreba hned za vsetkym hladat sex a obmedzovat chlapa vo vsetkom.
Nieje to normálne a skôr či neskôr si ho namotá. Ja aj keby som neviem aké sklamanie prežila, nikdy by som sa nevyplakávala kamarátovi (ak keby som po ňom išla) Moja hrdosť mi také nedovolí. So sebazaprením a s úsmevom by som len konštatovala aká som krava, že som zase nejakého neschopáka milovala.
Ty @mucha_puk to prestaň riešiť a začni si riešiť svoj život a poprípade si rob kombinácie ako by ste sa rozišli ako by ste riešili bývanie a iné praktické veci.
@pribinak
presne tak. ja tym zenam nerozumiem.
ale teraz je to super moderne, ved co, kamaratov mozem mat kolko len chcem.
jasne, ale naco mam potom manzela ?
kvoli statusu - nemas chlopa - nemas pravdy ?
ked chcem debatovat nezavazne s x muzmi, nebudem sa hrnut do vztahu.
to musi mat sakra nizke sebavedomie, ked ma potrebu si dokazovat svoju "popularitu" takymto sposobom.
Nech si o mne myslí kto chce čo chce ale mne to teda nepríde úplne normálne. Ako dobre keď je to jeho veľmi dobrá kamarátka tak je jasné,že musia byť v kontakte aby vedeli čo sa deje v živote toho druhého ale aby si každý deň vypisovali ako zamilovaný puberťáci tak to mi príde už cez čiaru. Nech si napíšu raz za týždeň nech sú v obraze, poprípade sa stretnite všetci spolu v nejakom podniku a nech sa porozprávajú a pokiaľ nemajú čo skrývať tak s tým nebudú mať problém ani v tvojej prítomnosti. Nešla by som naňho úplne surovo aby to hneď prerušil alebo čo ale tak mu naznačovať nech to trošku krotí a radšej sa venuje tebe
@mucha_puk toto je najhoršia kombinácia a najviac pre teba ( vás ) nebezpečná . Kamoška chúdiatko a muž zachraňovateľ. Mnohí muži sú často takí hlupáci že oni ani nevidia do čoho sa zamotávajú . Verím že zo začiatku ani nechcú manželku podvádzať a že ju ľúbia , ale to EGO a ochranárstvo slabšieho pohlavia a to že ich niekto potrebuje a rešpektuje jeho názory je veľmi silné . A stále sa zamotávajú , časom pociťujú voči tej osobe záväzok.... Potom príde kávička, plakanie na hrudi a o problém je postarané .
Takéto kamošky presne vedia čo robia, minimálne to majú zakódované v podvedomí .
Ja mám skvelého manžela, ale aj on bol "zachraňovateľ. " . A motal sa v tom a čvachtal ako taká kačka v bahne a ona sa mu zdôverovala so svojim nepodareným manželstvom . Potom to servíroval mne. Prestal s tým po jedinej vete, kedy po všetkých tých podrobnostiach som sa ho s kľudom opýtala a " akej farby má xx nohavičky ?
@mucha_puk nemyslim,ze je to ok-tvojmu manzelovi to zjavne lichoti,ze je pre nu ten super muz so super nazorom
ona-hmmm..neviem,skusme inak situaciu
pisala by si si ty s nezadanym muzom len tak,kazdy druhy den o zivote?aj o sebe?sukromi?lebo to k tomu dospeje-take zdoverovanie sa
ja som asi divna,ale manzel je moja naj kamaratka-nie ze by ozaj bol,ale jemu vravim vsetko
a on mne...myslim,ze v dobrom vztahu to ma takto fungovat=byt si vzajomne butlavlou vrbou a zaroven,neublizovat si-napr.u vas pisanim,lebo tebe to vadi-muzom niektore veci nedochazdaju
kamarati a toboz,priatelia su super,ale maju dolezitu ulohu az po partnerovi...ak im vravime viac ako partnerovi,no neviem....neviem,ci je to ok
skuste sa porozpravat
myslim,ze rozhovorom vela ziskate obaja....vy ste dvaja doleziti,jeden pre druho...az potom su priatelia a akamarati
@mucha_puk ..jasné že ano...prekazalo a to BOHOVSKY...tak isto aj keby to bolo naopak..u nas sme len MY..ak potrebujem do vztahu tretiu osobu!!!.o com to je potom???..myslím že partner/priatel/manzel...je aj na to aby som s ním zdielala vsetko...co ma trapi/netrápi/co mam rada...atd....TAK VADILO!!!...a bolo by mi jedno či si písu o počasí...proste vadilo v každom smere..Pekný deň🍀
všeobecne je známe že ženy sú ďaleko väčšie manipulátorky ako muži a mnohí muži sú zas ľahko manipulovateľní . Stačí správne tlačiť na určité body , oni jednoducho to nevidia, pretože nie sú na to stavaní , nevidia to nebezpečenstvo . Sú lovení a ani o tom nevedia. A tiež súhlasím , tu je žena na love, minimálne na tej podvedomej úrovni . A potom sa to ospravedlňujeme slovami ..my sme to nechceli , bolo to silnejšie ako my. ( no to určite 🙂
Zato tá druhá strana ( manželka/ partnerka ) tá to vidí , pretože je žena. A právom pociťuje znepokojenie.
ahoj, neriešila by som ju...ani by som sa s ňou nestretla....načo??..Skončiť by s ňou mal tvoj partner...ak samozrejme chce..
@mucha_puk Zbystrila by som pozornosť, pretože tvoj muž prešiel do "vyššieho levelu" vo vzťahu so svojou kamoškou. Riskuje vaše rodinné šťastie a tvoju pohodu v manželstve, pričom nie je ochotný vzdať sa vzťahu s kamarátkou. Už ťaháš za kratší koniec.
A druhá vec, to ho vážne zaujíma vyplakávanie nepodarenej ženskej o tom, kto jej kedy nezavolal, kto ju kedy poslal k vode, prečo a načo, a čo má robiť, či volať, či nevolať? To silne pochybujem. Iba ak by bol niekto ako Plzák a jeho záujem pramenil z profesijného hľadiska 🙂.
@mucha_puk Toto som zazila uz davnejsie, moj muz sa kamaratil s kolegynou z prace a ona bola do neho tajne zalubena (a to bola zasnubena v tom case). A on trkvas na to prisiel az ked ho skoro povalila na zem v zasadacke. Dosiel domov bledy, neduživy a vysypal, co sa mu stalo...tak som jej pekne napisala, co si o nej myslim a ci to vie jej buduci manzel, ze zvadza zenatych a prestalo to. Chlap aj potom zmenil pracu...nie kvoli nej, ale tak nejak to vyslo v ten spravny cas...takze sa zabili dve muchy jednou ranou. Takze ziadne dopisovanie si, ked si zenaty, moj mily krasny, by som mu povedala! Toto je taneček na tenkom ľade.
môj partner si dlho vypisoval s rôznymi dievčatami na pokeci.. dokonca pýtal si od nich fotky a bohužiaľ mi to nedalo a nabúrala som sa mu tam, lebo som mala podozrenie a začal sa správať čudne... podozrenie bolo hlavne vtedy, keď sa sám z ničoho nič začal urážať, že ja si po večeroch píšem na internete s chlapcami (nepísala som s nikým, jedine ohľadom školy 2 - 3 vety, a keďže to robil on, tak si myslel, že aj ja). Nie som na to hrdá, ale nejak som neodolala a prečítala som si tie správy a bola som sklamaná... a ľutujem, že som to spravila, lebo by bolo lepšie to nevedieť... ale najviac ma bolelo, že keď som bola na operáciach (2x mi vyberali cysty), tak ma neprišiel ani pozrieť a písal si s jednou že mu strašne chýba.. ale flirtoval s viacerými. Samozrejme som mu to povedala a že o všetko viem.. ale zadušoval sa, že sa so žiadnou nikdy nestretol a že to si s kamarátom posielali nicky a robili si z nich srandu (tú srandu som nepochopila), lenže jednej sa sťažoval, že nám to neklape.. tak ja som videla na rozchod aj sme boli od seba ale on potom zabojoval a sľuboval mi že sa to nestane, ale stalo sa to ešte pár krát, dokým nepochopil, že i on mohol byť v mojej pozícii...a dlho sme sa pre to hádali, ale mimochodom okrem toho sme mali pekný vzťah aj vtedy aj teraz a sme spolu už 5 rokov. Nedávno mi sám povedal (bez toho aby som mu niečo vyčítala), že ho to veľmi mrzí, že mi vtedy takto ublížil.. No neviem niekedy si chlapi musia mastiť ego, ale ak je to aj o stretnutiach a bližšom priateľstve, to by ma hnevalo o to viac., lebo neviem čo si o tom myslieť.. vždy jedna strana chce viac..
@toskanka no stalo sa to pred 3 rokmi, nezabudla som, ale minule ako som spomínala v príspevku, sám sa mi z ničoho nič ospravedlňoval, kvôli tomuto incidentu.. ono kľudne môže mať vytvorený nový profil o ktorom netuším alebo čo, teraz si to namýšlam, ale tiež na to tak ľahko nezabudnem, len ma to už tak neštve, lebo nemám teraz predtuchy (na tie ženské sa dá celkom spolahnúť :D ) a už to nie je čerstvé. Veď každý spraví chybu, len ja som takú nespravila ako on...
.. ale ono pravda vždy vypláva na povrch... len ono po 5- tich rokoch bude robiť somariny.. tak neviem, budem si búchať hlavu aká som sprostá..
od pisania k sexu nie je az tak daleko 🙂
Môj "manžel" má tiež dobré kamarátky. Raz som sa ozvala, že mi vadí, keď s nimi chodí sám na obedy, korčuľovať, a tak, urazil sa, že si vymýšľam. Odvtedy mi vlastne tajil všetko. S nimi preberal hocičo, kadejaké témy, so mnou doma pomaly nič, len deti. Postupne sme sa odcudzili, pretože som nevedela ako zabojovať. Skončilo to dlhodobou neverou z jeho strany s vydatou kolegyňou. Ja som podľa neho samozrejme na vine, lebo som nebola úžasná manželka. Tak mal právo ma podvádzať (popri ročnej dcére a mojich zdravotných tažkostiach). A jeho kolegyňa teraz, keď ma stretne, tak sa mi rovno do očí smeje. No a jej dôvod, prečo sa ona napr. nerozviedla, keď neľubila svojho manžela bol, že jej by nemal kto pomôcť so synom. A môj manžel ju musel vypočuť a pomáhať jej, lebo ona chudera mala doma žiarlivého manžela.
Takže ja mám dosť veľkú nedôveru voči takých "dobrým" kamarátkam.
Keď je to veľmi dobrá kamarátka tak mi je zvláštne že ju ešte nepoznáš.
Neviem si celú situáciu ani len predstaviť, sedím doma s parterom a on vedľa mňa a diskutuje s inou? Sem tam ok, ale pravidelne, dokonca každý druhý deň?
Tá častosť by mi určite vadila.
Tieź mám veľa dobrých kamošov, kamarátok, ale s tými čo už sú vo vzťahu sa ten kontakt určite zredukoval, či už písomný al.osobný.
nevadilo by mi to
@mucha_puk
Nemusí to nič znamenať. ak vidíš komunikáciu, tak len si prikladáš problémy na ramená aj tam kde nie su.
@zltyslonik fíha aké zaujímavé a priame debaty vediete so svojim mužom... zaujímavé čítať...

Napisem to zo svojho pohladu. Posem si s vela muzmi,so zenami iba s dvoma. Niektori su dlhorocni znami,niektori novi. Nepocitujem voci nim nic okrem kamaratstva,ale kedze moj muz je cele dni v praci a nezaujimaju ho veci,ktore mna,kompenzujem si to v komunikacii s inymi ludmi. Pokial niektori z nich muzovi vadil (jeden aj vadil), komunikaciu som obmedzila na cca nulu. Pokial (by) mi niektori z nich daval najavo "sympatie", odmietam a ak neprestane,rusim kontakt. Podla mojho nazoru nie je mozne,aby jeden clovek uspokojil 100% potrieb druheho cloveka a tiez malokedy sa dvaja zhoduju v 100% zaujmoch.