Chce DNA testy. Ako by ste reagovali?
Dobry den,
zacnem od zaciatku, spoznala som muza(cudzinec), bola to obojstranna laska z obidvoch stran.
Po pol roku som otehotnela. Bolo to take planovane neplanovane.
Zacali sme spolu byvat, som par tyzdnov pred porodom, vsetku vybavicku sme kupovali spolocne, a dnes som mu povedala zeby sme teda mohli ist na matriku, podpisat papier o otcovstve.
A vypadlo z neho ze nejde nikam, ze chce dna testy. Najprv som si myslela ze si robi srandu, nakolko som na nom nikdy nepoznala aby pochyboval o dietati ze je jeho. Tesi(l) sa ako maly chlapec. Vzdy mi bozkaval brucho, hladkal…-atd.
Ale on to myslel vazne, ja som sa rozplakala, a som sa ho opytala, ze zijem s nim a pochybuje a ci som nejaka k…? A ze on si je na 99% ze je otcom, ale potrebuje mat dokaz, lebo keby to spravil a dieta nie je jeho uz by sa to horsie vracalo spat. A ze to je otazka len jedneho dna. A ze ma miluje ale ze ho mam pochopit.
Povedala som mu, ze ziadne dna testy nebudu, ze to dieta bude len moje, a moze odist odkial prisiel.
Samozrejme dieta je jeho. Odkedy mi to povedal, len placem.
Momentalne som u rodicov, chcem si od neho vziat vsetky veci, a nikdy ho uz nevidiet. Zhnusil sa mi, ponizil ma.
Ako by ste reagovali vy? Co by ste robili v mojej situacii?
Suhlasili by ste s testom?
Ano mne to spravila byvala svokra a aj ex po rokoch zrazu. A co som sa mala z toho zblaznit? A neni som jedina, ani ty od koho chce chlap testy DNA. Poznam pripad, rodina 2deti a druhy mladsi syn bol manzelovho brata. Nespravaj sa ako decko, ale ako zena. Tym ze tie testy nedas spravit, a nedas ho na RL, uskodis len sebe. Lebo on to ziadat bude, a na sude dopadnes horsie akurat tak ty, kvoli tomuto spravaniu. Nikto ti nevravi, aby si s nim ostala, ale neber dietatu otca a to naco ma dieta pravo, urcitu zivotnu uroven. A pokial mu byt plati, jeho zamestnavatel tak po rozchode, tam ty urcite nebudes moct ostat.
A este mi aj teraz napisal ci on neuvidi narodenie JEHO dietata iba kvoli tomu ze povedal ze chce test?
Ja som uz v koncoch.
@zoro9836 ako moze toto vyzadovat ked si nie je isty? Ved to si odporuje!
podla mna spravne si sa zachovala...
bud veri ze to dieta je jeho a ma k nemu vztah a chce byt jeho otcom alebo nie...
ak neveri ze to dieta je jeho... preco chce byt pri narodeni cudzieho dietata ked vlastne podla neho mozno nieje jeho...
Ako mozes robit take caviky, ked si si uplne ista …? 🤦🏽♀️ Naopak….
Ty mi normalne pripomínas moje 3-rocne dieta v obdobi vzdoru hádzajúc sa o zem 🤣
Skoda strácať cas s tebou, ides si svije na 10.stranách.
@dzina007 A ty autorku poznas ?
ale ano ak je otcom dietata, nebranila by som v styk ale ako partnera by som nechcela mat niekoho kto by ma obvinoval z nevery... neveri po roku nebude verit mozno nikdy...
@autorka, určite by som ho zo života dieťaťa na tvojom mieste neodstrihla, ale zasa pôrod je extrémne intímna vec. Ja by som ho tam nepustila. Veď nech čaká na chodbe 🙈
Inak podľa toho všetkého čo si napísala o ňom mi to príde, že niekto mu ozaj dáva rozumy a nie je to vôbec z jeho hlavy.
Ku porodu by som ho urcite nepustila. To akoze v ziadnom pripade, po tom ze toto teraz skusa. Jedna vec je ziadost o DNA testy, druha byt pri porode.
Ale ten dna test sa da spravit az u narodeneho dietata, ci? Cize RL uz bude musiet medzitym mat?
Ale má práva, samozrejme, že má. On môže požiadať cez súd testy DNA a ak sa ukáže, že dieťa je jeho, tak bude aj jeho, bude mať právo sa s ním stretávať. Pre svoje ego, len preto, že si urazená, len preto vezmeš svojmu vlastnému dieťaťu otca? To vážne? Si predstav, že ty by si bola malá a nemala by si otca a mama by ti povedala, vieš nemáš otca, lebo urazil moje ego. Si ešte veľmi mladučká, predpokladám, vôbec nevieš, čo vlastne robíš. Škoda, že sa nedozvieme koniec toho príbehu, lebo je možné aj to, že ho vysúdi na striedavku časom a to už je len trauma pre dieťa. Pre tvoje dieťa.
@valerya S Nemcom striedavka velmi nepravdepodobné.
Autorka bola cela stastna ake terno spravila, ze sa do nej zaľúbil a spravil jej dieta chlap “az” z Nemecka, uz sa videla aka hviezda bude, ked sa odsťahuje do Nemecka a teraz dostala studenú sprchu s DNA testami…..🙂))

autorka, vsak mu povedz, ze nemusis na tie testy, ze si si ista, ze dieta nie je jeho a nech ide do pecka 😝