icon

Chce DNA testy. Ako by ste reagovali?

23. mar 2023

Dobry den,
zacnem od zaciatku, spoznala som muza(cudzinec), bola to obojstranna laska z obidvoch stran.
Po pol roku som otehotnela. Bolo to take planovane neplanovane.
Zacali sme spolu byvat, som par tyzdnov pred porodom, vsetku vybavicku sme kupovali spolocne, a dnes som mu povedala zeby sme teda mohli ist na matriku, podpisat papier o otcovstve.
A vypadlo z neho ze nejde nikam, ze chce dna testy. Najprv som si myslela ze si robi srandu, nakolko som na nom nikdy nepoznala aby pochyboval o dietati ze je jeho. Tesi(l) sa ako maly chlapec. Vzdy mi bozkaval brucho, hladkal…-atd.
Ale on to myslel vazne, ja som sa rozplakala, a som sa ho opytala, ze zijem s nim a pochybuje a ci som nejaka k…? A ze on si je na 99% ze je otcom, ale potrebuje mat dokaz, lebo keby to spravil a dieta nie je jeho uz by sa to horsie vracalo spat. A ze to je otazka len jedneho dna. A ze ma miluje ale ze ho mam pochopit.
Povedala som mu, ze ziadne dna testy nebudu, ze to dieta bude len moje, a moze odist odkial prisiel.
Samozrejme dieta je jeho. Odkedy mi to povedal, len placem.
Momentalne som u rodicov, chcem si od neho vziat vsetky veci, a nikdy ho uz nevidiet. Zhnusil sa mi, ponizil ma.

Ako by ste reagovali vy? Co by ste robili v mojej situacii?
Suhlasili by ste s testom?

chillibubble
23. mar 2023

@zoro9836 a on jej da aky dokaz, ze jej bol verny pocas ich vztahu?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
miadi
23. mar 2023

@zoro9836 stastie dietata je u mna na prvom mieste u teba nie. U teba je stastie muza na prvom mieste. Ergo muz si moze dovolit k partnerke cokolvek a ked je to privela tak to ospravedlnis ze ona mà zranene ego! Dufam ze si svoju zenu poslal na test dna 🧬 Lebo zeny nie su svate. 😁

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
23. mar 2023

Ináč, ľudia, ktorí pochybujú o vernosti partnera, hoci na to nemajú žiadny dôvod, to robia podľa hesla "podľa seba súdim teba". Čiže je možné, že je to on, kto si niekde odskočil.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
23. mar 2023

Ber to tak, ze 2% deti statisticky nie su bio otca, tak je to celkom velke cislo... sprav tie testy, urcite mu huka nejaka cast rodiny do hlavy rozumy, ved nech. Budes to mat cierne na bielom. Ale ano, toto vztahom otrasie.

xux
23. mar 2023

Na test by som isla ked na tom trva, na rodnom liste by bol, ale priezvisko by som dala svoje. Vztah by to z mojho pohladu neprezil. Ale samozrejme by som dieta o otca nepripravila. Nech sa dohodne vyska vyzivneho a styk dietata s otcom. Nemyslim si, ze ten vztah ma buducnost. Bez dovery sa to neda. A on ti neveri, to je proste fakt.

floki1994
23. mar 2023

Test by som urobit dala, aj ho zapisala ako otca dietata, nech sa stara..ale vztah s nim by som uz neobnovila...ale tak hlavne po pol roku si robit dieta s clovekom ktoreho este ani nepoznas...no dalo sa cakat ze to dopadne nejako takto..

mb2021
Odpoveď bola odstránená
h2
23. mar 2023

@anjelicek26 Ale absolútna väčšina z tých 2% o tom vie, čiže muž si našiel partnerku už s dieťaťom, alebo tehotnú a vie, že nie je biootcom jej dieťaťa.

h2
23. mar 2023

@mb2021 Tak tu by som za ten vietor považovala, že on nemá čisté svedomie, čo sa vernosti týka.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
betulinka1
23. mar 2023

Kludne by som dala spravit testy DNA. Zas tolko ste sa nepoznali, neber to tak tragicky. Ale nie si prvy priklad toho, ze otec dietata cudzinec chcel testy DNa. Uz som sa s tym niekolkokrat stretla.

miadi
23. mar 2023

@zoro9836 tak potom si zas na omyle. Aj pre toho chlapa bude lepsie nezit so ženou ktorej nedoveruje ani v otazke otcovstva dietata. Ten test DNA nic nevyriesi. Ohladom doveri. Moze byt stastnejsi s inou ženou od ktorej ten test pytat nebude. Lebo bude verit na 100% ze dieta je jeho. Ak je toho schopny.

heidy222
23. mar 2023

Ja sa tiež prikláňam k tomu, že je to podpasovka a nie je normálne žiadat DNA testy, ale úplne páliť kvôli tomu mosty je extrém.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
heidy222
23. mar 2023

Ináč ešte k tomu dodám: môj manžel je tiez Nemec a tiež veľká láska posteľ praská a po 6 mesiacoch som bola tehotná. Vtedy sa ma spýtal že či som nevysadila naschval tabletky a či si bábo fakt necháme, či neporozmyslame nád interupciou. Tiež to zabolelo ,Namiesto sceny, že z čoho ma to obviňuje som mu teda povedala že na 100% je to prekvapenie aj pre mňa že som tabletky proste zabudla užiť a chcem si bábo nechať ak aj on chce. To bola od neho posledná zranujuca vec v živote, sme spolu skoro 9 rokov teraz a najlepši manžel na svete

miadi
23. mar 2023

@heidy222 to je taka bezna muzska reakcia na ups baby. Poznal ta kratko tak sa opytal. Zvazil moznosti, ale testy 🧬 je uz iny level .

miadi
23. mar 2023

@heidy222 a ona mu povedala ze dieta je 100% jeho. Rozdiel je ze tebe muz veril. ( a nemal teda ako si to overit ci zabudla antiku ci naschval ostalo mu len doverovat ti) jej partner neveri. Este ani dieta nie je na svete . Zeby bolo vizualne uplne ine ako jeho geneticka vybava..

heidy222
23. mar 2023

@miadi však jasné, je to veľmi čudné, ale ak je toto jediná jeho chyba, tak by som nerozbijala vzťah k kvôli tomu.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
heidy222
23. mar 2023

@miadi neviem, nenašla som od autorky vyjadrenie, že mu povedala dieťa je na 100% tvoje,to ti môžem odprisahat. Nevieme ako vyzerala tá debata

autor
23. mar 2023

@heidy222 povedala som mu to x-krat, on vie, ze to dieta je jeho. Vie presne kedy sme ho ,,urobili,,. Kupil autosedacku, kociar, bol so mnou na ultrazvuku, chce byt pri porode aj so mnou v nemocnici.
A dnes mi zapoti toto… polozilo ma to.

mimikarol
23. mar 2023

Pozri sa, ty si si spravila dieťa s cudzim chlapom, to je jedno či je cudzinec alebo niekto z vedľajšieho mesta. Poznali ste sa pol roka, to znamená že si toho človeka nemala šancu spoznať. Dieťa ste plánovali/neplánovali. To znamená asi že ste mali nechránený sex a keď sa zadarí tak sa zadarí.... Takže sa nemôžeš čudovať keď sa zachová tak že ťa prekvapí, šokuje. Lebo veď ho vlastne ani nepoznáš.
Na test by som išla, príde mi to tak, že on sa zľakol tak sa chce vyhnúť zodpovednosti. Ty máš minimálne právo na alimenty a ktovie aký bude po čase z neho otec? Možno dobrý 🤷

jana_eyre_2
23. mar 2023

Tak toto by bola premna konečná... Nech si dna testy vymáha súdne.. 😒

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
miadi
23. mar 2023

@zoro9836 kym je tehotna nema sancu poriesit to za jej chrbtom. Nema dovod neverit ze dieta je jeho . Keby uz bolo na svete a obaja su blond a dieta aspon cierne vlasy alebo inej rasy… Ono da sa to riesit aj potom aj keby bol na matrike zapisany ako otec a po narodeni by urobili test a ukazalo sa ze dieta nie je jeho. On to chce riesit teraz par tyzdnov pred porodom. Doteraz bozkaval brusko divne!

miadi
23. mar 2023

@zoro9836 testy otcovstva sa daju robit od 9tt . Cize cely ten cas sa pretvaroval ked bozkaval brusko ? Cele tie mesiace zit s predstavou ze dieta nie je jeho ? Co je to za blbost ze si je isty na 98% ale potrebuje test DNA? Nechce byt zapisany ako otec Lebo chce mat zadne vrátka nie je si isty vztahom. Mozno sa len chce rozist a nevedel to priamo povedat Tak si vymyslel toto.