Chceli by ste partnera s deťmi/dieťaťom?
Chceli by ste partnera s deťmi/dieťaťom? Teda od bývalej ženy... Lebo kamarátka sa vyjadrila, že ona vôbec a že taký muž si už ani nikoho nenájde, že ktorá by ho chcela.
NEODPORUCAM! Z vlastnej skusenosti. Vzdy som si o sebe myslela. Ze pre mna deti nie su prekazka. Nasla som ai partnera co uz v case zoznamenia bol 3 roky rozvedeny. Deti ma teda nevnimali ako vinika rozpadu rodiny. Mali vredy 10 a 14 rokov. Mozno mladie deti su v pohode ale toto je katastrofa. Nenornalne rozmaznane, nic si nevazia, neodnesu po sebe ani pohar. Robia sa nonstop chudatkami. Samozrejma brutalna puberta. Dnes maju 14 a 18. Ale ako ja nesmiem povedat ani ze poriad si izbu nie to este aby mi pomohlo napr. Upratat kuchynu po veceri. Hned zaluju aka som na nich zla a zacnu revat ze viac k nam nepridu. A milion inych veci. A dost nam to narusa vztah lebo niekedy pri ich spravani je tazke zostat ticho a potom sa len hadame. Lebo oni su chudiatka a podobne. Samozrejme zalezi vela od vychovy. Ale teda nas prioad je hroza
ja uz dalsie dieta nechcem(mam len 1). takze ak by som nahodou niekedy hladala noveho partnera, tak jedine s dietatom. urcite nie bezdetneho, ktory by chcel vlastne dieta. a zase bezdetny ktory dieta nebude chciet, bude akceptovat to moje? toho by som sa bala...
Ked som bola bezdetna nevedela som si to predstavit, teraz mam sama dieta takze partner s dietatom nebude prekazkou
@kvetinka75 prečo by malo byť pravidlo, že 50 r asi nemá 10 r dieťa?Asi si mala deti skoro je to normálny vek mať deti v takom veku
Nie
@drzaopica tak väčšinou nemá, to až teraz je taká moda mať dieťa po 40ke, takže o pár rokov 50tnici budú mať menšie deti. A takí ktorí majú 2-3 ročné v 50ke sú väčšinou ženatí. V mojom okolí buď majú od 15 rokov a viac alebo 2 ročné ale tí sú ženatí.
Ako mladá, bezdetná a bez záväzkov, by som takého nechcela. Budem úprimná, vadilo by mi, že naše financie aj voľný čas by sa museli deliť medzi ďalšie osoby.
Ale ak by som bola rozvedená, s deťmi, vtedy človek znižuje nároky, takže vtedy by som sa už na to pozerala inak a mala iné kritériá.
@drzaopica môj má 50siat a má 23 ročného s prvého manželstva a so mnou 8rocneho a 5rocnu ja mám ešte 23 ročnú dcéru...takže áno aj 50tnik môžeat malé deti keby som nemala 43 ešte by sme mali bábo ale už sa zdravotné necítim na to
Áno chcela
Ale nájde. A kamarátka nech si to otočí, raz môže byť v takej situácii ona.... Sama s detmi
To je ako keby sa chlapa opytas,ci chce zenu s deckom/deckami. V com je rozdiel ci zena alebo muz. Ked tam tie decka su,predsa ich neutopis ani sa ich nijak inak nezbavis.
Aj ano aj nie. Neviem si predstavit prisposobovat svoje dni vylety a ine jeho detom a zaroven keby je je jeho ex daka mimoza. Kamoska ma priatela co ma dve deti a teda jeho ex predvadza riadny cirkus uz par rokov, cudujem sa ze to kamoska zvlada.
Keby su tie deti uz velke ok ale s malymi tazko
Na druhej strane clovek mieni pan boh meni a je vela parov co si prinesu deti z predchadzajuceho a kedze v dnesnej dobe je podla mna viac parov rozvedenych ako zobratych tak si myslim ze je to dost bezne uz prist do vztahu s dietatom a uz je to len na vzajomnej dohode a snazeni
Nechcela . Ale nie pre to dieťa samotné , ale to dieťatko má urcite mamu a tie exky bývajú niekedy ozaj protivné . Ak by sa nedajboze stalo , žeby bol vdovec , asi by som do toho išla , keby to bol muž mojho zivota .
Prečo nie? Môj partner ma chce aj s neplnoletou dcérou a 85 ročným otcom o ktorého sa starám . A ja si to na ňom nesmierne vážim 🙏❤️
Proste, ak je tam láska určite by to problém nemal byt ..
Keďže som vždy zbožňovala deti, tak by mi nevadil ani partner s deťmi ešte keď som sama deti nemala.. teraz už mám tri, takže to by mi vôbec nevadilo ak by mal partner vlastne.. ja však dúfam že takéto niečo nebudem musieť nikdy riešiť, so svojím mužom, otcom mojich detí som celkom spokojná.. 😉
Poznam vela bab kt si nasli noveho aj ked mali deti/dieta a aj vela mužov kt su rozvedeni/rozideni a deti maju,avsak neviem o nijakom muzovi,kt by mal to dieta zverene do starostlivosti a mal.novu priatelku ale urcite taki su
Viac nie, ako áno je tam veľa kompromisov.Hlavne, ak su moje deti, tvoje a zrazu by som mala cez víkend doma 4 deti či na dovolenke.Ak by som mala 50 r ešte lepší prípad už nepôjde o mini deti choroby...a z môjho okolia skôr si nájde ženu chlap s deťmi, ktoré má 4 dní do mesiaca ako rozvedene ženy s detmi
Moja zasada bola vzdy aj ked som bola mladsia aby nebol zenaty😀nikdy som nechcela byt dovodom rozbitia rodiny.
Ťažko povedať. V rokoch kedy nám aj ja dieťa tak by mi partner s deťmi nevadil.
Ako bezdetnej alebo už s dospelým dieťaťom by mi to asi vadilo. Nie koli deťom, ex, či dedičstvu ale skôr koli tráveniu voľného času, proste skôr si viem predstaviť počas dňa voľna celodennú turistiku, bicykel večer kino, koncert, dovolenky aktívne spoznávanie krajín atď.. Nič z toho sa nedá s deťmi robiť poriadne.
Mám takeho, milujem ho sme zasnubeny mame 3mesacneho syna a on ma 5r dceru s byvalou. Dieta samo o sebe problem nieje, ale to ze kazdy vikend sa stretava s byvalou kvoli dcere,ze byvala ho stale chce,stara sa do nás... problem je. Dalej financie, ja na materskej chlap sice zarobi pekne ale kopa penazi ide na darceky pre malu, na vyzivne a aj cas sa delí... ked som este nemala deti myslela som ze je to ok ale ked som ostala tehotna bolo to presne tak ako pisali vyssie, nejdem na sono uz som to videl. Nebolo to prenho take vynimocne ako pre mna 1.krat... teraz mame synceka , nespi vela place skoro vkuse a jeho byvalka ked ma stretne sa mi stara do vychovy. Cize vysledok - ak mas dieta s chlapom co ma male dieta tak obe deti su ukratené.
Každá žena ale muz, ktory/a dokáže prijať dieťa partnera má to najväčšie uznanie a najväčšie srdce aké môže človek mat. A kto to vníma inak tak nestojí ani za špinu za nechtom.
@luckynat ja tiez…vediet toto tak utekam. Tiez sa nonstop kvoli nim hadame. Ucit sa im nechce, klamu, zavadzaju a kedze ja sa na to nepozeram cez ruzove okuliare tak ked osamote ho na to upozornim ze to nie je v poriadku tak hned sa domna pusti ze nemam rada jeho deti. A tie 4ky vidim asi iba ja na edupage
@1mimka18 u nas navyse platime detom skolu, vreckove, oblecenie, poistky a opravy auta jehobex oebo vsak auto vozi deti, energie na dom kebo csak tam deti byvaju a prosim pekne aj dovolenku v Tatrach pre vsetky 3. O hypoteke za dom kde byvaju a dom napisal na starsiu dceru ani nehovorim. A ja mam na toto vsetko robit tiez a ked chcem nieco pre mamu tak to mam 1000 krat otrepane o hlavu. Vravim nikdy chlapa s detmi.
Mam muža s deťmi z predošlého vzťahu. Neplánovala som to, ale ani mi to nevadilo. Po takmer 20 rokoch spolužitia (preháňam, len 19) stále tvrdím, že môj muž je to najlepšie, čo sa mi v živote mohlo stať. Aj s jeho ("pôvodnými") deťmi, ktoré sú napodiv úplne normalne a pricetne a vychádzame spolu veľmi fajn. Určite nebolo vždy všetko ružové, ale to nie je ani s vlastnými deťmi. A keď sa k nám nahrnie celá banda, tak je z toho solídny Full house. Takže za mňa v pohode.

Podľa mňa je to len o uhle pohľadu... ja napr deti ešte nemám lebo som nemala šťastie na partnera ktorý by chcel mat raz rodinu... samozrejme som doteraz nikdy ani len neuvazovala o niekom kto uz dieťa ma... a tak mi jeden taky prisiel do cesty co ma 2 r. synčeka.... ano pre mna ako ženu co nema dieta je trosku ťažšie padnut do vztahu kde je aj dieta ale zaroven pokial je v tom vztahu vsetko co clovek potrebuje tak prekona aj taku vec ako je dieta...
Uprimne ja osobne nebanujem skor som popravde rada lebo viem aky je partner otec a viem ze mi bude velmi napomocny pri vychove nasich spoločných buducich deti... synceka ma sice v striedavej starostlivosti ale ľúbim ho akoby bol moj 🙂 ale to je len moj nazor