icon

Chcem, aby ma priateľ pozdravil. Je to veľa?

13. feb 2023

Ahojte,
nie som nejaká stíhačka. Viem, že každý má svoje povinnosti. Ale mrzí ma, keď mi priateľ cez deň nenapíše, aspoň ahoj. Veď nechcem, žiadne litánie, ale aspoň ten pocit, že na mňa myslí.
Ja mu napíšem, pozdravím ho, zaželám pekný deň a on ma ignoruje. Niekedy jeden deň, niekedy dva.
Keď mu o tom poviem, začne mi tvrdiť, že to, že sa chcem pozdraviť ho citujem: moc, ale moc odo mňa odrádza a veľmi hnevá.
Čo si o tom myslíte ? Podotýkam, nie sme pubertiaci.
Ďakujem

cimage
13. feb 2023

Ak ho s tym otravujes, tak to nezmenis, max ho nastves a posle ta kade lahsie. Najdi si rovnako zmyslajuceho priatela, ktory si bude rad pisat a zelat ti krasne rano, den, dobru chut, atd.
To mas ako s chlapom, ktory nema rad romantiku a ty chces chodit na vecere, prechadzky, dostat kvety, drzat sa za ruku. No bud sa nasilu premoze, alebo budes nestastne cakat, ci ho neosvieti a jemu to bude pripadat ako najvacsia blbost a trapnost na svete 🤷🏻‍♀️.

koticka
13. feb 2023

Úplne ťa chápem, pre mňa je tiež dôležité zaželať si s priateľom dobré ráno, dobrú noc … a aj keď má v práci veľa, tak aspoň to dobré ráno si spoločne zaželáme

0silvia0
13. feb 2023

Minutovy vynuteny pozdrav vyhodeny na oci je od veci. To by si fakt bola spokojna ak by ti nasilu, len kvoli tomu, aby si nepistala, napisal kazde rano: dobre ranko cmuky cmuk?
Ak to nie je spontanne, o umelinu by som nestala.
A aka je jeho obvykla frekvencia komunikacie?

theabloom
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
13. feb 2023

tak mna by to tiez odradzalo a napisem aj preco. prave preto, ze to je len nejaky pozdrav, nulova informacia, nic, uplny povrch. aspon keby mi ten druhy napisal nieco, co je pre nas dvoch zaujimave alebo pre mna. takto mi to pride, ze si vlastne ani nemate co povedat a je to silene. moj nazor: nie ste proste kompatibilni...

jesenzima
13. feb 2023

🙈 to sú také tie otravné správy o ničom, ktoré len človeka vyrušila od roboty ...

sense
13. feb 2023

Teiz nie som na písanie x krát denne ale aby ma niekto od ignoroval 2 dní tak to mi ozaj ok nepride. Obzvlášť keď je to partner. Možno po 20r vzťahu ok ked žijeme pod jednou strechou.

kiwi3
13. feb 2023

@sense podla mna ten partner uz je celkom odradeny... preto neodpisuje a uz len caka, kedy to vysumi dostratena

terike_91
13. feb 2023

My sme spolu 12 rokov, ráno neodíde z domu bez toho aby mi dal pusu na čelo kým ešte spím. Doobeda ak má čas tak napíše popraje dobré ráno, spýta sa aké sme mali so synom ráno pred školou. Cez obedňajšiu prestávku takisto aspoň zavolá a spýta sa čo nové ako sa mám. Nie je to každý deň, ale ak má čas tak napíše/zavolá. Nezaberie mu to pár minút.

kat_
13. feb 2023

podla mna mas normalne ocakavania, ved ste partneri, malo by to byt samozrejme byt v nejakom kontakte kazdy den... neviem si predstavit, ze by sme sa jeden druhemu neozvali dva dni v zaciatku vztahu... a ani potom, sme s mojim spolu 16 rokov a teda nie je den, kedy by sme si aj pocas dna nieco nenapisali... je to prirodzene podla mna, ked sa dvaja maju radi a zalezi im na sebe... samozrejme nie cele dni visiet na telefone, ale proste nejaka komunikacia vzdy prebehne...

loyda
13. feb 2023

Ja ťa chápem. My sa s priateľom nevidíme každý deň, nebyvame ešte spolu. Ale v dni, keď spolu nie sme, tak si to "ahoj" napíšeme. Lebo je to presne o tom pocite, že na seba myslíme a chybame si. Večer si zavoláme, ale nech mám akokolvek zlú náladu, tak to "ahoj" mi dá úsmev na tvár. Proste, chápem. Nehovoriac o tom, že keby sa mi priateľ neozval dva dni, neskutočne by som sa o neho bála.
Moja prababka hovorila: Ak sa s chlapcom trápiš, alebo sa pre chlapca trápiš a plačeš, nie je to ten pravý. Láska ti má robiť radosť, nie dôvody na plač.

autor
13. feb 2023

Hlavne, že keď píšeme o sexe, tak ospisuje o 106 a ešte on mne dohovára, že čo som nenapísala skôr

mam1na
13. feb 2023

Iste je príjemné, ak ti počas dňa či večer priateľ napíše, hoci len niečo vtipné poznamená, opýta sa, ako to ide, uistí sa, či si ok, alebo hoci len: chcem ťa vidieť, teším sa na teba. Mne sa nikdy nestalo, že by ma priateľ/partner počas dňa nekontaktoval, že by som mu nejakým spôsobom nezachýbala. 🙂

Ako nevyžadovala by som to, ale ak nie ste v jednej rovine, to zamrzí. Každý ste nastavený inak. Nasilu si vynucovať, zlá cesta...

hradnapani
13. feb 2023

mne to pride normalne medzi ludmi, ktori spolu chodia, ze si aspon raz za den napisu a vymenia dve vety. Ved to nie je vypisovanie, to je bezny prejav zaujmu.
Ale kedze on to ma nastavene inak a ides mu tym na nervy, tak bud uberies a vyhovies mu (a asi budes trpiet, no mozno si zvyknes) alebo mu tym tak pojdes na nervy, ze ho to odradi definitivne. Alebo hladaj ineho, je plno chlapov, ktori s tymto problem nemaju.
Alebo zacnite spolu zit a budete to mat vybavene osobne a nebude treba spravy.

makakova
13. feb 2023

Ja ta chápem, akože ty mu ráno napíšeš ahoj, pekný deň a on nic a na druhý deň tiež nič?

Za prvé,uz by som mu nenapísala a čakala kedy s sa ozve on.

Za druhé . nebavil by ma vzťah kde ma chlap ignoruje.

Nepchaj sa mu do zadku,ked ncgcey písať, nepíš mu. Ked ti napíše, prečítaj si to a neodpis aj dva dni..

My si s muzom piseme denne... On je v práci a ja na RD a stale kecame ked mame čas. Vyhovuje to tak obom

bu1bu
13. feb 2023

Ja som teda z kategórie ľudí, ktorá vypisovacky nemá rada. Mala som vzťah s chalanom, ktorý bol presne ako ty, každé rano ma čakala sms, mail, vtedy este icq, a podobne, ako mi praje pekny den. Ako som sa vyspala a rôzne obmeny. Neskutocne mi to liezlo na nervy. Ja viem, že odpísať aspon Dakujem aj tebe pekny den, by mi zabralo minútu, no proste liezlo mi to na mozog uz po pár dňoch… Spoznala som vtedy celkom technicky zdatného chalana, ktorý mal takú priateľku, teda ktorá bola tiez na vypisovacky a ukázal mi trik ako si ponastavovať automatické odpovede na tieto ranné pre mňa blbiny… a vies čo? Sme manželia s tým chalanom ktorý na vypisovacky nebol 😆😆😆 .
A teraz si píšeme podľa potreby. Nuekedy dokonca aj takú blbosť, že dobre rano po nočnej 😁 Evidentne s tými predchádzajúcimi partnermi sme si nesedeli, keď nam to prekážalo 😆.

ckocka
13. feb 2023

Keby mi niekto každý deň písal ahoj tak je najneskor v piatok zablokovaný.

0silvia0
13. feb 2023

Aha, o sexe pise, ale ine ho nezaujima? Tak zeby nebol az tak zalubeny, ale sex neodmietne? 🤷‍♀️

makakova
13. feb 2023

Inak autorka.. ja si myslím ze ta tak skutočne neľúbi. Ja som mala take pocíty ako ten tvoj priateľ,ked mi takto vypisovali muži, o ktorých som nemala záujem,proste mi isli na nervy stým.

Pokiaľ by bol po uši zamilovaný, komunikoval by stebou, tesil by sa na správu od teba

abbey1
13. feb 2023

Tiež by mi vadilo, ak by priateľ, s ktorým chodím, si nenašiel denne pár minút na zopár správ alebo telefonát. Veď nežijeme v dobe, keď skutočne neboli telefóny, a jediným komunikačným prostriedkom boli dopisy. Veď nehovoríme o 2 kamarátkach, kde je úplne normálne, aby si napísali či zavolali z času na čas.
Tu ide o kontakt 2 ľudí, ktorí spolu chodia, ktorí by si mali byť najbližší.
Úprimne, asi by som vážne zvážila vzťah s takým človekom.

makakova
Autor odpoveď zmazal
noemi155
13. feb 2023

Podľa mna máš úplného somara
My spolu žijeme,mame spolu deti a píšeme si stále počas dňa
Je to úplne normálne
A nie aby som čakala či mi niekto napíše alebo nenapíše a vyprosovat sa o sex
Vy nie ste partneri oficiálny podľa mna on ta má len na sex…
Nič c zlom,ale toto budúcnosť isto nemá…
Ak by ta ozaj ľúbil a plánoval budúcnosť by písal ak sám prvý led sa zobudí a nie ta ignoruje
Neviem si predstaviť s niekam chodit a napísať a nevolal si…
Nie je to o stíhaní ako tu každá píše,ale o prejave lásky a náklonnosti k druhej polovičke a záujem o ňu

Je rozdiel po x rokoch manželstva,ale všetko závisi od celkového vzťahu
Čo dávaš to dostávaš…

sense
13. feb 2023

@kiwi3 tiez mam ten pocit. Inak nevidim dovod aby ju 2 dni ignoroval

luccija
13. feb 2023

Ja som večer za telefonát a nie vypisovacky.Mozno si to prečíta, keď šoféruje, v práci zabudne aj ja si často x spomeniem, že som od rána neodpísala kamarátke, az podvečer...
Skús mu nenapisat vôbec a uvidíš kedy sa Ti ozve sám od seba

theabloom
Autor odpoveď zmazal
miskakyska
13. feb 2023

Pre niekoho otravné,pre niekoho samozrejmosť..😁
Môj mi ešte po 25 spoločných rokoch volá,či som došla v poriadku do práce..voláme si vlastné každý deň z robôt..a vôbec nás to neotravuje🤩

fauko
Odpoveď bola odstránená
toskanka
13. feb 2023

Aj mne by to vadilo, keby sa vôbec neozval aj dva dni. Potrebujem s niekým stále udržiavať kontakt. Pár minút denne ho nezabije, zvlášť keď vie, koľko to pre teba znamená. Takto ti len dáva najavo, že nie si jeho priorita. Keby sme spolu žili a videli sa každý deň, je to niečo iné. Ale pri vzťahu na diaľku sa dennodenné udržiavanie kontaktu vyžaduje.

toskanka
13. feb 2023

A k tomu vypisovaniu o sexe nemám slov. Možno preto nemá na teba čas, lebo si o sexe vypisuje s inými, tak nestíha...

autor
13. feb 2023

@toskanka Asi tak