Chcem, aby si ma manžel vážil
Chcela by som aby sa viac zaujimal o mňa či mi netreba doma pomôcť ..ako to dosiahnuť 🤔či mu to len stále vravet?
Vela zien si asi myslí, že ked bude chlapovi skakat kolo prdele, splni mu vsetko a keď doma bude tip top upratane a navarene atd, tak bude v jeho očiach nieco viac. No nebude. Ak chces, aby si ta viac vazil, zacni byt viac sebecka a dopraj si. Čokoľvek. A zacni sa chovať trochu ako herecka, primadona, bud akokeby namyslena... A nie putka domaca. Alebo siva mys, to teda nie. Bud razna a sebavedomá a spokojna sama so sebou. Ale to je naozaj beh na dlhe trate ak si doteraz taka nebola....
@marionete a ešte z druhej strany. On mi neoznámi Som smädný, a ja nebeží pivo vyberať. Ale keď poprosí, či by som mu mohla podať vodu, tak mu ju naberiem a odnesiem. Tak ako s ním jednam ja, tak jedna on so mnou a co je najdôležitejšie, dieťa má vzor správania, ktorý napodobňuje. Ja som síce prehnane emancipovaná Semetrika, čo by taky pan Zoro z tejto debaty vlastnou krvou podpísal, ale viem ako sa jedna s ľuďmi. Aj s tými najbližšími.
@zoro9836 ale byť sebecký v rozumnej miere je dobre a prospešné. Pre vzťah trosku sebeckosti na jednej aj na druhej strane nie je vôbec na škodu. Sebecký si žiadať čas sama pre seba. Sebecky si žiadať aby sa ten zvyšok prispôsobil mne a mojim potrebám. V primeranej miere ma na sebeckosť právo a aj nárok každý z partnerov.
@marionete ty sa nazdávaš, že chlap musí spraviť sam, všetko, dobrovoľne a bez odvravania. Ja dávam presne inštrukcie, pretože toho svojho poznám, sam by sa nedovtipil. Ale nesekirujem ani nerozkazujem. A podakujem. Tak ako on poďakuje aj za bežné veci. A ani sa nerozculujem (zvyčajne), že sám od seba sa nedovtipil a nespravil.
@katkine_terapie myslím že tvoj muž musí mať z teba radosť.
@gertrudaosem je to vzajomne 😀
@zoro9836 Len škoda, že to vymazala.....Radi sa priučíme😝
Aby pomáhal určite zaberá to , keď mu pekne ale zrozumiteľne povieš čo od neho chces. Aj to ak sa zaujímate o jeho veci a si ochotná pomôcť aj ty jemu. Určite je samozrejmosťou poďakovanie a pod. A by si ťa vážil ? Musíš si vážiť sama seba - viac sa sebe venovať. Cvičiť, čítať, zaujímať sa aj o veci mimo domácnosť, realizovať sa ...
@zoro9836 Ďakujem....to bolo také zlé? S nejakými invektívami a tak ?
@zoro9836 Ďakujem.

@viestta aj u nás ....
Keď to povedal 3x tak ja 25x
Som ti oprala boxerky, som ti ponožky, ti tanier, ti polievku.....