icon

Chcem bábätko a partner nie

neviemcosozivotom0
25. jún 2021

Ahojte. Chcela by som sa spýtať. Poradiť . Mám 26rokov, môj partner 40 rokov. Ma dve deti 14 a 11 rokov. A sme spolu 3 roky. Má problémovu ex ktorá má problemi s alkoholom. Vždy som prinom stála nech sa dialo čokoľvek a poviem len toľko, že to bolo všetko ťažké.. socialky, súdy..  keď nebolo času na nás ale stále sa riešila ex. Vždy nas to len posilnilo a chcela som aby vedel,že VŽDY som tu preňho. Povedal mi,že s ex bol 18rokov ale ju nelubil nikdy. Ze bol mladý a myslel si, že to tak asi ma byť ..že až primne zistil čo je láska a co je ľúbiť. Ako partner je úžasný. Obetavý, chápavý, verný, milujuci proste mi nemáme medzi sebou absolútne žiadne problemi.
Len ja mam problém. On deti má a ja chcem aby sme mali aj spoločné. Ale on ho nechce. Povedal mi,že on má problémov už dosť 😪 to ako ja by som s babom bola problém? ☹ starám sa o domácnosť, o jeho deti.. v práci sme si vymenili zmeny tak aby sme sa mi obchádzali aby mali s kým byť, keďže začali žiť s nami a u nás. Snažím sa.. aj keď veľa krát sa cítim sama. V srdci cítim, že by som chcela aj svoje/naše dieťa a bola by som šťastná :( bojím sa ze sa koli tomu rozideme. Ale ja bábo chcem :(

gabika9878778
26. jún 2021

@natalienka12 len má napadlo. Ak nejakú ženu nemilujem neurobím jej dve deti ? 😂😂😂😂 pretože toto je podľa mna úplne volovina😀 že ju nemiloval

natalienka12
26. jún 2021

@gabika9878778 samozrejme, ze je to volovina 😀😀😀 napisala som to preto, aby mu to pankovi dokonalemu splechla do ksichtu. Ved je to uplne ukazkovy priklad sluzky, ktoru vyuziva stary chlap a balamuti jej hlavu recami o laske.,

luccija
26. jún 2021

@gabika9878778 ale veď to hovoria všetci rozvedení nikdy nelubili a bolo to peklo🙂 ešte je otázne prečo ex pila často to je kvôli muzovi a často je pravda uprostred.Autorka strašne chce, až to je zvláštne ..ten chlap musel mať extra čaro, aby niekto v 23 r chcel spasiť deti a muža.ale sú také samaritanky len často dopadnú na pokraji síl s tým pomáhanim a zabúdanim na seba

0kristina0
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 preco sa s nim o tom vazne neporozpravas? On musi pochopit ze ty si mlada a je prirodzene ze chces deti. Od neho je to sebecke ked chce aby 26 rocna baba bola s nim a vzdala sa tuzby po detoch. Poloz si otazku ci dokazes zit bez deti. Ak nie tak urcite nebud s niekym kto ich nechce lebo budes nestastna. Spln si sen byt mamou.

78787878
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 Jasne, Ty a dieta si problem. O kazde dieta sa treba starat, venovat a financovat, ale tak, ze nielen prezivat z ruky do ust. Mam pocit, ze si to neuvedomujes. Tvoj problem ma jedno jedine riesenie, rozchod. Skor ci neskor to pride, laska je uzasna vec, ale neustoji vsetko, iba v rozpravkach. Budete casom obaja nespokojni a vztah sa zacne rozpadat. Chlapovi rozumiem, ma to zariadene logicky, doma mlada babenka a full servis aj o jeho deti. Nic mu nechyba. Na druhej strane, je fajn, ze sa netaji, ze deti nechce a netaha Ta za nos dalsich 5-10 rokov.

ab727
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 si mladá a príliš naivná,raz na to prídeš len aby už nebolo neskoro...ale pre teba

natalienka12
26. jún 2021

Ostava uz len verit, ze babe sa po vsetkych tychto komentaroch otvoria oci a skor ci neskor od stareho capa odide a zariadi si zivot s muzom, ktory bude chciet ich spolocne dieta. Aby sa mlada 26 rocna baba starala o dvoch cudzich pubertiakov, no tak toto by som nerobila nikdy. Jeho deti, nech sa stara, cap stary. S exkou si urobil dve deti a vraj ju nikdy nelubil.

puklica13
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 píšeš ze medzi sebou mate chémiu,lásku,účtu,rešpekt.. bla bla...nemáte.. to si len ty nahováras.. keby to rak holo nebol by problém mat dieťa.. takto ta podľa mňa len využíva ako opatrovateľku pre jeho deti..kde je naplnenie tvojich potrieb?

neviemcosozivotom0
autor
26. jún 2021

@puklica13 veď moja jediná potreba je mať babo:( inak som tu stále preňho:( niekedy až moc , že mu leziem na nervi a pritom chcem pomôcť. S tým lubenim ex mu verím, lebo ju poznám.. on povedal ze ju mal rád, a mal malo rokov a myslel si ze to stačí... že sa musí oženiť a mat dieťa.. ale ze to co cíti kumne je 1x v živote. Teraz potych komentároch vyzerám jak sprostá naivná ale ja verím ze ma tak veľmi lubi. Akurát ste mi dali do hlavy ze mu to všetko vyhovuje ako je kým ja nechcem dieťa. Potom už mu aj bude jedno ci je somnou alebo nie. Cítim sa trápne a oklamano, lebo vždy som prinom stala, vypočula,pomohla.. nikdy som ho nenechala bez rozhovoru a samého smutného. Zato on keď mne bolo ťažko nemal problém sa somnou ešte nebavít a kašľať namna. Verila som ze všetkým tým co robím, mu dokážem ze ho ľúbim a nemusí sa báť mat somnou dieťa. ALE ON HO SOMNOU ANI NIKDY NECHCEL. Teraz mi nalozite, on mi povedal hneď na začiatku ze dieťa nechce.. aby som to vedela.. ale ja som verila ze zato stojím aj ja a budeme spolu. 😭

0silvia0
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 akoze je mi ta fakt luto a najradsej by som ta objala. Pises to tak uprimne a cisto, je to tvoja velka laska, ale snazime sa ti tu otvorit oci a chceme ti len dobre a chceme, aby si bola stastna a myslela aj na seba. Ty za to stojis

sticker
neviemcosozivotom0
autor
26. jún 2021

@0silvia0 😭😭😭😭😭 možno som sprostá ale ja som verila ze mu pomôžem v problémoch, prekusnem ex keď zanou utekaval keď boli problemi a mňa nechal doma keď sme mali svoj program.. preklusla som ze ma deti, preklusla som ze išli bývať k nám a aj keď som si to nevedela ani predstaviť prvé moje slova boli TY ZARABAS VIAC PENAZI ja dám aj výpoveď a pomôžem ti.. XY veci v mojom veku bolo ze čóóó????? A nikdy som mu nepovedala nie ... a proste ma to boli strašne, lebo som verila nám a nášmu vzťahu ze to vidí to co robím.. a budeme mat aj spolu babo a budem úplná:(

veronicka88
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 hlavu hore..
Nie je neskoro....otrasies sa a príde niekto kto ťa očarí tak normálne...budete spolu chvíli chodiť,chvíľu žiť,a budeš vidieť čo ti to prinesie. Všetko zle je na niečo dobré....za mňa jednoznačne zid z kratsej cesty....držím ti silno palce...nemáz to tu prosím a daj o sebe vedieť ako si na Tom....myslím že nejedna z nás čo ti tu napísala bude rada vedieť čo a ako je a tebou

78787878
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 Naivna, ale dobra dusicka... asi si potrebovala takuto skusenost, aby si sa nabuduce nenechala vo vztahu vyuzivat a vybrala si lepsie. A vobec sa neboj, ze nestretnes vacsiu lasku. Ja som si vzdy myslela, ze velku osudovu lasku stretne kazdy clovek iba jednu za zivot. Mne sa zadarili uz dve 🙂 Treba mat otvorenu mysel a nicoho sa nebat. Drzim Ti palce...

neviemcosozivotom0
autor
26. jún 2021

@78787878 a ako ste zabudli natu prvú? ;( ja naňho nechcem nikdy zabudnúť 😪

78787878
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 Nezabudla... zomrel. Nikdy nezabudnes. My vlastne v zivote hladame ten pocit, milovat a byt milovana. Ak ho nenajdeme s jednym clovekom, hladame ho dalej. Hladame zase cloveka, ktory nam ten pocit poskytne. Len musis byt otvorena tomu, ze ten pocit nie je viazany na konkretnu osobu.

neviemcosozivotom0
autor
26. jún 2021

@78787878 to ma mrzí veľmi 😪😪 ja si neviem predstaviť ze pôjdem po meste a on tam už bude s nikým iným.. alebo že ja ho stretnem a vedľa mňa už bude niekto iný.. a poviem si mohli sme byť spolu a šťastný:( .. keby si chcel ;(

78787878
26. jún 2021

Keby chcel... ale on nechce. To si nevies predstavit teraz. Teraz si od neho zavisla. Hovori sa, ze laska je rozhodnutie. Ty sa rozhodnes, ze toho cloveka uz nechces dalej milovat. Ked ho prestanes milovat, tak nebudes mat problem ho v buducnosti stretnut. To neznamena, ze zabudnes na ten prijemny pocit, ked ste sa milovali. Lebo to moze byt fajn muz, ale nie je pre Teba. Pre Teba je iny muz 🙂

derdia
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 vies ono popravde ty si jeho tretie dieta.... Ktore ho poslucha a to ze pri nom stacas cas zistis ked budes mat 40...

neviemcosozivotom0
autor
26. jún 2021

@78787878 ja to viem, aj keď to boli. Ale asi budem "vrazdit" keď mi sa rozideme lebo nechce dieťa a za rok ho s nejakou bude mať. To by ma asi šľak trafil. A ešte posledné nechápem. Nema kompletnú rodinu ktorú mat môže.. proste ako to ma byt.. :( a on si račej nájde potom takú co už dieťa má a nastahuje sa k nemu cudzie ;(

majoranka24
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 Myslim, ze keby ta tak velmi lubil, chapal by tvoju tuzbu po vlastnom dietati. Ziadat od teba, aby si sa starala o jeho deti a tebe vlastne dieta nedopriat, je velmi sebecke. Nestracaj s nim zbytocne roky. Ak ustupis od svojej tuzby, raz to budes lutovat a moze byt uz neskoro.😔 Porozpravaj sa s nim o tom a povedz mu, ze ak s tebou dieta nechce, budes musiet ukoncit vztah.😔

kianka5
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 ahoj, napíšem ti jeden príbeh. Môjmu otcovi umrela maminka, keď mal 5 rokov. O tri roky neskôr sa jeho otec znovu oženil. Vzal si slobodnú, bezdetnú pani o 6 rokov mladšiu. Takže ona sa po sobáši nasťahovala k nim a začala sa starať o jeho dvoch chalanov, mali vtedy 9 a 8 rokov. Kedže starký pracoval/ učil na univerzite a pritom robil aj vlastný výskum,doma trávil minimum času. Takže ona bola tá čo sa starala o domácnosť, deti a riešila komplet všetko okolo nich.
Vychovala cudzie, ktoré ju ľúbili ako vlastnú. Inak ako mamička jej nepovedali. Keď som sa jej už ako dospelá pýtala, prečo nikdy nemala aj vlastné,povedala mi, že sa bála, že ho bude ľúbiť viac ako chalanov.
Nás ako vnúčatá, si brávali k sebe na prázdniny na 2týždne a nikdy som nijak nepocítila, že nie sme pokrvná rodina..Bola úžastnou starkou 😍
Myslím, ale že im život s vačšími deťmi vyhovoval. Trávili veľa času sami dvaja, spoločné večere, divadlo a dovolenky. Chalani chodili na prázdniny k starým rodičom.
Takže podľa mojej starkej usudzujem, že aj život bez vlastného dieťaťa môže byť fajn. Starí rodičia boli spolu 44rokov...

penelope10
26. jún 2021

@majoranka24 ... nie je to vydieranie ? Podla mna ano.

natalienka12
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 Kočka, veď vidíš, sama si teraz sypeš popol na hlavu, ty si pri ňom vždy stála a on na teba kašlal, keď ti bolo ťažko. Je to veľmi ťažké urobiť rozhodnutie, že KONIEC, ale ver tomu, prežili to mnohé a prežiješ aj ty. Lepšie je vrátiť sa z kratšej cesty. O pár rokov keď budeš žiť šťastný život s manželom /partnerom/ a s dieťaťom tak si na neho už ani nespomenieš a bude ti ganz egal, či ho s nejakou inou stretneš a nebodaj aj s ich spoločným dieťaťom. Skôr si však myslím, že on si už žiadnu babu nenájde, lebo taká, ktorá mu bude robiť taký servis ako ty a starať sa o jeho dve dospievajúce decká skôr už neexistuje. Vravím, vyskúšaj na mesiac a daj mu "výpoveď" ako opatrovateľka, jednoducho sa staraj len o seba, prestaň sa akýmkoľvek spôsobom podieľať o starostlivosť o jeho decká, nech im varí on, perie on, učí sa do školy s nimi on...ty sa venuj sebe, si slobodná a predsa bezdetná a pripomeň mu, že DETI má ON, nie ty, lebo s tebou dieťa nechce. Ver tomu, že bude vrieskať a revať ako býk, lebo si zvykol na pohodlie, že o všetko sa postaráš ty. Možno potom sa ti otvoria oči. Ešte pred rozchodom mu daj takúto lekciu, aby videl. A aj sama potom pocítiš zadosťučinenie, že ten muž ozaj za to nestál a porozchodové obdobie zvládneš lepšie.

minimie
Autor odpoveď zmazal
kikaaa444
26. jún 2021

Moj muž keď som otehotnela tak mal 49 rokov a 2 deti z predošlého manželstva . Normálne by už tretie mat ( nemusel , nechcel nazvime to ako chceme ) ale keďže si našiel mladšiu partnerku tak si uvedomoval že ja určite raz dieťa budem chcieť a keďže chce so mnou byt tak nebude ma predsa blokovať . A je z neho najlepši otec na svete o malú sa stara excelentne až nad moje očakávania . Zas vieš je iné keď ma muž po 40tke dieťa a keď ho ma po 40tke žena .Predsa len ten muž sa nevrti okolo toho dieťaťa až tak . Čiže keby chcel zvládol by to. Ale zrejme vás vzťah neberie až tak vážne inak by nemal problem mat s tebou dieťa aj keby ich mal desať

katulienkax
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 lubi ta lebo sa staráš o jeho deti a on má postarané o všetko ak sa mu narodí ďalšie dieťa vie že sa začne ten istý kolotoč ako pred pár rokmi s jeho detmi

littlebubble
26. jún 2021

Teraz čítam, že celý čas vie o tom, že on dieťa nechce.Takže je veľmi pravdepodobné, že autorku ľúbi, ale ona zmenila názor a teraz si myslí, že si dupne a bude dieťa.

Aj chcieť dieťa od človeka ktorý ho nechce je sebecké.Žena ktorá chce dieťa si vždy môže nájsť iného partnera a túto túžbu si splniť, ale nevidím dôvod prečo by sa mal prispôsobovať človek ktorý si to už celé odžil a partnerku na to dopredu upozornil.

Takže toto celé je hlúposť naivnej autorky ktorá nerozumela a nerozumie slovíčku ,,nechcem,,.

neviemcosozivotom0
autor
26. jún 2021

@littlebubble hlúposť je to vaša. Keby ľúbite, staráte sa , snažíte.. tak veríte ze možno by chcel. Lebo najprv povedal ze nechce. A keď nám bolo krásne povedal ze by si to aj vedel predstaviť brala som to ako áno. A keď som s tým prišla už znova bolo nie. Keby mi v tedy nepovedal toto tak tak niesom 3 roky

21oktober
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 no tak už vieš, tak je načase zbaliť kufre, rozlúčiť sa s deťmi a odísť. Ako ja som urobila v živote veľa nerozumných vecí ale toto by so teda nerobila. Vy ste obaja v inej reprodukčnej fáze života , on deti nechce lebo chce kľud a ty deti chceš lebo máš 26 a príroda volá . Ja skutočne nechápem ako sa 26 ročná mladá pekná žena zahrabáva s 40 ročným chlapom , stará sa mu o deti a pomaly čistí zem po ktorej chodí . Ver tomu že my už životom skúsenejšie len nechápavo krútime hlavou a snažíme sa ti pomôcť. To čo páchaš je sociálna sebevražda .

natalienka12
26. jún 2021

@neviemcosozivotom0 Rozlisuj kedy ti co povedal. V stave racionalnom ti povedal, ze dieta nechce. To plati. A v posteli pred alebo po sulozi (kedy vam bolo spolu “krasne”) ti povedal, ze aj ano. Mas 26, uz by si mohla vediet, ze chlap vtedy nerozmysla…plati stara pravda…ked sa penis postavi, rozum sa zastavi 😀😀😀