Chcem bábätko a partner nie
Ahojte. Chcela by som sa spýtať. Poradiť . Mám 26rokov, môj partner 40 rokov. Ma dve deti 14 a 11 rokov. A sme spolu 3 roky. Má problémovu ex ktorá má problemi s alkoholom. Vždy som prinom stála nech sa dialo čokoľvek a poviem len toľko, že to bolo všetko ťažké.. socialky, súdy.. keď nebolo času na nás ale stále sa riešila ex. Vždy nas to len posilnilo a chcela som aby vedel,že VŽDY som tu preňho. Povedal mi,že s ex bol 18rokov ale ju nelubil nikdy. Ze bol mladý a myslel si, že to tak asi ma byť ..že až primne zistil čo je láska a co je ľúbiť. Ako partner je úžasný. Obetavý, chápavý, verný, milujuci proste mi nemáme medzi sebou absolútne žiadne problemi.
Len ja mam problém. On deti má a ja chcem aby sme mali aj spoločné. Ale on ho nechce. Povedal mi,že on má problémov už dosť 😪 to ako ja by som s babom bola problém? ☹ starám sa o domácnosť, o jeho deti.. v práci sme si vymenili zmeny tak aby sme sa mi obchádzali aby mali s kým byť, keďže začali žiť s nami a u nás. Snažím sa.. aj keď veľa krát sa cítim sama. V srdci cítim, že by som chcela aj svoje/naše dieťa a bola by som šťastná :( bojím sa ze sa koli tomu rozideme. Ale ja bábo chcem :(
@majoranka24 dneska idem naten rozhovor. Som zvedavá ako to dopadne. Držte mi palce ☹😱😱
A ešte jedna vec. K tomu ze mu to len vyhovuje a ja aká som. Nemyslím si ze je somnou koli tomu. Ma úžasných rodičov ktorý vo všetkom pomôžu za 5minut sú tu keď niečo potrebujeme. Brata ktorému by nevadilo keby sa aj k nemu deti presťahujú. Mňa by ani nepotreboval keby ma má nato. Robím to preto lebo som mu chcela ukázať ako by sme fungovali keby mame svoje dieťa, že to zvládam.. že by som bola dobra mama :( a aby sme sa cítili dobre
@penelope10 A nie je to od neho sebecke? Podla mna ano. Preco by ona mala obetovat svoje tuzby, lebo on uz deti ma?
@neviemcosozivotom0 Urcite sa s nim porozpravaj. Nie vydieracskym tonom, ale skus mu vysvetlit, ze je to pre teba velmi dolezite a ze to spolu zvladnete. Velmi ti budem drzat palce.
@neviemcosozivotom0 Nie je s Tebou len kvoli tomu, ze mu robis servis, tak to nefunguje. Aj ked to z mnohych prispevkov tak vyznieva, zienky len poukazuju na to, co nechces vidiet. Ma Ta rad, mozno miluje, vyhovujes mu aj v inych veciach. Ale ma ine priority ako Ty. Tie sa ukazu, az ked sa bude musiet rozhodnut. Pre neho su prioritou jeho deti, nie Ty. Nie je to ani spravne ani nespravne, je to len nedobre pre Teba.
@78787878 😭😭😭 verím ze som aj ja pre neho dôležitá. Uvidíme poobede
@neviemcosozivotom0 pripominas mi mna. Tiez som si myslela ze je tam chemia, laska. Bola som uzasna gazdinka, kucharka milenka. Robila som vsetko pre nas vztah. Robila vsetko tak, aby bol spokojny. A vies ako som skoncila? Sice s dietatom, ale! Teda s tromi. Rozvedena a sama. Lebo nech som bola akakolvek dobra, tak prenho nikdy nie dost. A to je odomna mladsi 🙈. Boli reci o laske, osude a bla bla bla. Dokonca aj o tom ako on nemoze najprv bezomna a neskor bez nas zit. Tak som mu navrhla, nech sak nam prestahuje a vytvorime rodinu. A... nic. Ma ine priority. My to nie sme. A to som si myslela ze osudova laska. Ale iba z mojej strany. Ale stale dufam, ze sa najde niekto, kto ma/nas bude skutocne milovat a neuprednostni svoje pohodlie pred nami. Mam viac rokov ako ty, ale stale verim, ze zivot sa mi neskocil. Hlavu hore. Chvilu to bude na ... a potom uz len dobre
@neviemcosozivotom0 Mozem sa spytat zo zvedavosti ja? Nemusis odpovedat ak nechces... Zaujima ma to kvoli mojej dcere. Aky si mala vztah s otcom? Ty si vyrastala bez neho, alebo sa Ti otec sa v detstve nevenoval?
Nic v zlom, ale utekaj,kym si mlada a uzi si zivot… najdes si partnera,ktory bude chciet dieta, mas len 26, vsetko mas pred sebou!
@neviemcosozivotom0 urcite si pre neho dolezita, velmi dolezita, o tom nepochybuj, ale uvedom si, ze dieta nie je pes, ktoreho sa da zbavit…je to zavazok, pre muza hlavne financny na minimalne 20 rokov! Ved vies velmi dobre ako je vsetko velmi drahe. A teda, ak tvoj partner nezaraba mesacne nadstandard, uzivit 3 deti, z toho 2 dospievajuce + ty na materskej by bolo velmi o drzku. Toto je hlavny problem. Lebo osobna starostlivost by bola hlavne na tebe, toboz ak sa teraz nezistne staras o cudzie deti a on to berie ako samozrejmost. A never prosim ta reciam, ze deti by si okamzite vzal jeho brat. Nevzal. To co je za haluz? Si este velmi naivna, ked veris na taketo rozpravky o laske, osude, chemii. Zivot nie je o tom. Ked budes mat o 10 rokov viac, pochopis. Na tvojom mieste by som utekala z toho vztahu prec. Mas sancu najst si normalneho, slobodneho muza, s ktorym vytvoris rodinu a nie zivorit a starat sa o jeho deti.
@natalienka12 nie doslovne vzal jeho brat 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ale ze veľmi pomáha a deti lubi. Že keby tu niesom ja pomôže on
@78787878 mňa z tohoto šľak trafí. Všade kde čítam ze mladšia žena lubi staršieho chlapa tak ma problém v detstve a s otcom 🤦♀️ mam úžasného milujúceho otca ktorý tu bol a chvála bohu stále je premna 😊 nikdy mi nič nechýbalo po žiadnej stránke. Mne to príde ze si myslíte že v partnerovi vidím otca alebo co 🤢🤢🤢🤢
@neviemcosozivotom0 Vyssie si napisala, ze “ma brata, ktoremu by nevadilo, keby sa k nemu deti prestahuju” 😀 tak mat ich rad a pomahat je jedna vec, ale ty pises, ze by sa k nemu aj mohli prestahovat.
@natalienka12 veď tak som to myslela ze aj keď sú tam stále, tak mu to nevadí a postará sa a ma ich rád.. nie tak doslovne ze "prestahuju"
... pardon 🤦♀️😂
@neviemcosozivotom0 napisala si to tak ako si napisala, tak treba si naliat cisteho vina a neprekrucat fakty
@neviemcosozivotom0 ty si urobila velku chybu ze si sa s nim vobec dala dokopy. Povedz preco? Ved ti jasne povedal, ze on deti uz nechce, bol k tebe ferovy a ty si s nim zostala aj tak, takze on si myslel ze si s tym stotoznena a zrazu vyrukujes s dietatom. Taketo veci sa ujasnuju na zaciatku vztahu. Ja sa ti necudujem ze sa ti bude tazko od neho odchadzat (jedneho dna to pride).
@neviemcosozivotom0 Ano, byva to caste, ale samozrejme neplati vzdy. Ty mas mozno v otcovi vzor a podvedome hladas jemu podobneho muza. Ktory ma deti jednoznacnu prioritu...
@neviemcosozivotom0 Keď som mala 23 rokov ako ty, bola som slobodná mamička a našla som si muža s dvomi malými deťmi, bol starší o 7 rokov. Na začiatku vzťahu som mu povedala, že chcem ešte jedno dieťa. On súhlasil, lebo vedel že inak do vzťahu nepôjdem. Starala som sa roky o jeho deti a keď prišlo na lámanie chleba, tak on si to zrazu rozmyslel a on už ďalšie dieťa nechce. No ja som chcela, dlho som to riešila, ale nakoniec som odišla. Nič lepšie som nemohla urobiť. Našla som si slobodného bezdetneho muža, s ktorým máme teraz tri deti a sme šťastní. Teraz sa ti zdá, že rozchod je ťažký, ale nestracaj čas. Bude dobre.
Toto je tvoj prvý, doteraz si nemala žiadny vzťah, či prečo si sa tak nezdravo na neho naviazala? A, tie reči že už ťa nikdy nikto potom nebude chcieť, no koniec.
Chlap má už svoje deti, ďalšie nechce, čo je úplne v poriadku. Čo ale v poriadku nie je, že od teba chce len aby si opatrovala tie jeho, jemu podržala a na svoju túžbu po vlastnom zabudla.. ty to nazývaš láskou, omg 🙏 sorry, ozaj si až taká hlúpa?
@78787878 akoze hotovy kus? Nechapem. Mam muza o 11 rokov starsieho, moja sestra o 13 rokov a najmladsia sestra len o 7 rokov starsieho. Nas otec je super otec, najlepsi na svete. Zoznamila som sa s mojim muzom ked som mala 25 rokov a v porovnani s 25rocnymi rovesnikmi, ktori riesili vzburene hormony, diskoteky, zabavy a alkohol ma moj muz zaujal nadhladom, zrelostou, a hlavne vedel co chcel. Cize v tom case som nebola kompatibilna s rovesnikmi, mozno teraz by mi nevadili😁
@neviemcosozivotom0 toto nie je prava láska "Verila som ze všetkým tým co robím, mu dokážem ze ho ľúbim...". Ty mu iba niečo dokazuješ ABY.... Na toto si daj veľký pozor
Prepac, dalej to nebudem rozvijat, ja som reagovala len na Tvoju otazku bez suvisu s autorkou... mylne.
@neviemcosozivotom0 no všetko čo píšeš je pekné ale keď náhodou raz to bábo mať budete bacha na situácie tvoje deti naše resp. moje dieťa lebo to príde
Hmm, citam ze on ti to aj povedal, ze dalsie dieta nechce. Tak kedy zosadnes z oblacika?
@21oktober to zle rozmýšľaš, v tom veku žena hladá tak 30-35 ročného 😀

@neviemcosozivotom0 tak veľmi mi pripomínaš mňa 😕 tiež v 23 o 15 r starší partner s 2 deťmi, 2,5 r mi hovoril ako ma miluje, že som jeho osudová žena a iné drísty.... Ja sa zas starala o jeho byt, deti keď boli u neho, vymýšľala program atď. Láska až za hrob s mojej strany, z tej jeho len špekulácia, aby mal niekoho na sex, upratanie starostlivosť o byt, deti. Keď som už aj ja začala s témou deti tak s jeho strany rozhodne NIE. Pol roka som ho ukecavala, až sme raz boli na stanovacke s jeho partiou, tam som sa dozvedela o Tom ako to vlastne on berie v skutočnosti a že to čo mne šušká do uška a motá mi hlavu sú blbosti ktoré on vážne nemyslí. Ja som stále dúfala že to nie je pravda a točila svoje o dieťati až raz mi od neho prišla sms že je koniec, že on žiadne dieťa už nechce a nedá sa do toho tlačít. Nič lepšie sa mi stať nemohlo, chvíľu som si poplakala, rok som bola bez partnera. Teraz mám po svojom boku manžela, s ktorým máme myslím dobrý vzťah, vieme čo chceme, 2 deti, dorabame si 🏡 . Takže niekedy to že nám niekto dá kopačky nemusí byť koniec života ale šanca na niečo nové a lepšie a čuduj sa svete je to tak s manželom sme 9 r s toho 5,5 manželia. Nikdy som nerozumela, že prečo ľudia ktorí mali dlhodobé vzťahy ktoré sa nikam neposuvali a po ich skončení si našli partnera tak v 90% boli zrazu vydáte/ženatí, mali deti .... Jednoducho musíš nájsť toho správneho partnera a vtedy to ide akosi jednoduchšie a prirodzene. Tak hlavu hore.